Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζει ένα επιδραστικό βίντεο που προβάλλει τη δύναμη της αλληλεγγύης και της ενότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ, πρωτοπόρος στην καλλιέργεια μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που προάγει την ισότητα και την αμοιβαία υποστήριξη, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζει την καμπάνια #EimasteMazi.

Μια επιδραστική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις αξίες της αλληλεγγύης και της ενότητας. Μέσα από ένα βίντεο που έχει στόχο να εμπνεύσει, ο Όμιλος αναδεικνύει τη δύναμη του «Μαζί».

Γυναίκες εργαζόμενες του Ομίλου, ενώνουν τις φωνές τους, συμπληρώνοντας η μία τη φράση της άλλης, δημιουργώντας ένα ισχυρό και εμψυχωτικό μήνυμα, με πνεύμα συντροφικότητας και συνεργασίας.

431531201_764991308583434_1321005058124434501_n

Αυτή η συλλογική έκφραση, αντανακλά την αριστεία του εργασιακού περιβάλλοντος του Ομίλου ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του σε αναλλοίωτες αρχές όπως η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και το πάθος.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ επενδύει σταθερά στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού του και δεσμεύεται στη συνεχή ανάπτυξη ενός ισόρροπου και ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζομένους του.

Σε όσα σκεφτόμαστε, όσα ονειρευόμαστε, μπροστά στις προκλήσεις… δεν είμαστε μόνες.

Μαζί έχουμε τη δύναμη. Δύναμη που μας εμπνέει, Για να δημιουργούμε κάθε μέρα Μια νέα δική μας ιστορία. Είμαστε μοναδικές, Ξεχωριστές, Αλλά είμαστε μαζί. Για όλα εκείνα που μας ενώνουν, Για όλα εκείνα που μας φέρνουν πιο κοντά. Είμαστε μαζί.

#EimasteMazi

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!