Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»

«Μας φροντίζουμε κάθε στιγμή» : Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και οι Φούρνοι Ζορπάς τιμούν την ημέρα-ορόσημο, στηρίζοντας έμπρακτα και για 9η συνεχή χρονιά το πολυδιάστατο έργο της Europa Donna Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Φούρνοι Ζορπάς παρουσιάζουν το «Μπισκότο Φροντίδας» με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Το μπισκότο έχει ζυμωθεί με τα αγνά υλικά της αγάπης, του σεβασμού και των διαχρονικών αξιών των Φούρνων Ζορπάς, στέλνοντας μια υπενθύμιση προς όλες τις γυναίκες, ότι πρέπει να θέτουν ως προτεραιότητα τη δική τους υγεία, φροντίζοντας πάντοτε τον εαυτό τους.

Η φετινή εκστρατεία, «ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ» θα ενισχυθεί με τη συμμετοχή γυναικών που ανήκουν στο δυναμικό των Φούρνων Ζορπάς οι οποίες αφηγούνται πραγματικές ιστορίες γυναικών που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού, όπως τις εμπιστεύθηκαν στη Europa Donna Κύπρου. Στόχος της δράσης είναι να σταλεί ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα της πρόληψης.

Εκ μέρους των Φούρνων Ζορπάς, η κ. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, ανέφερε: «Για τους Φούρνους Ζορπάς, η 8η Μαρτίου αποτελεί μία μέρα τιμής για όλες τις γυναίκες που με τον σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο τους, διαμορφώνουν τον σύγχρονο κόσμο. Και φέτος, στεκόμαστε στο πλευρό της Europa Donna Κύπρου και στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και φροντίδας, με στόχο να θυμίσουμε ότι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την κάθε μία από εμάς».

Από την πλευρά της Europa Donna Κύπρου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Μάριος Χαραλαμπίδης δήλωσε: Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας στους Φούρνους Ζορπάς, για την πολύ σημαντική και διαχρονική στήριξή τους προς την Europa Donna Κύπρου. Οι κοινές δράσεις των δύο Οργανισμών ενισχύουν ουσιαστικά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για σωστή ενημέρωση, διαφώτιση και ευαισθητοποίηση του κοινού, για παροχή στήριξης στους ασθενείς και τα μέλη της οικογένειάς τους, καθώς και για διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών.»

«Το Μπισκότο Φροντίδας» είναι διαθέσιμο σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς σε όλη την Κύπρο και με κάθε αγορά, το ποσό των €0.50 θα διατίθενται για στήριξη της Europa Donna Κύπρου

431727000_1113700676308197_6960397124843046205_n

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!