Η ασυλία, η 2η υποψήφια αποχώρησης & ο κακός χαμός στο συμβούλιο του #SurvivorGR

Σταυρούλα-Σπύρος: «Έχει τον Δάντη βιτρίνα» - Ασημίνα: «Εύχομαι να μη δώσει ούτε ένα ευρώ ο Χρήστος» - Καυγάς Μαίης-Σταυρούλας για τα... μάτια του Στάθη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη και ο Σπύρος Μαρτίκας κατακεραύνωσαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική ευθεία και οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι έτοιμοι να παίξουν τα δυνατά τους χαρτιά, ώστε να φτάσουν στον τελικό και να αναδειχτούν νικητές.

Ωστόσο όσο πλησιάζουμε στον τελικό βλέπουμε τις εντάσεις να μεγαλώνουν αλλά και βαριές κουβέντες να ξεστομίζονται από διάφορους παίκτες. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο Σπύρος και η Σταυρούλα εναντίον της Ασημίνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο παίκτες ανέφεραν πως η Ασημίνα φέρεται να είπε στη Σταυρούλα τη φράση:«Θα φτάσει στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα», υπονοώντας λογικά ότι με δόλια μέσα επιδιώκει να φτάσει στον τελικό.

Αυτό τους ενόχλησε και η Σταυρούλα και ο Μαρτίκας άρχισαν να μιλούν με καθόλου κολακευτικά σχόλια για εκείνη και μεταξύ άλλων δήλωσαν:«Έχει τον Δάντη βιτρίνα για να τη στηρίζουν».

 

 

Η Ασημίνα όμως φανερά ενοχλημένη με την υποψηφιότητά της, τα έβαλε με τους υπόλοιπους παίκτες.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου για ακόμα μία φορά είναι υποψήφια προς αποχώρηση και όπως φαίνεται αυτό την έχει ενοχλήσει έντονα.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εναντιώθηκε σε όσους την ψήφισαν και μιλώντας στην κάμερα, είπε:«Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκα υποψήφια για τέταρτη φορά στους έξι μήνες που είμαι εδώ. Το πήρα χιουμοριστικά γιατί ήταν λες και έκαναν α, μπε, μπα, μπλομ στο ποιον θα βγάλουν και ο κλήρος έπεσε σε μένα! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου».

Και πρόσθεσε:«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

 

 

Η Μαίη Εμμανουηλίδου δεν δίστασε να αποκαλύψει on camera την ενόχλησή της προς μερικούς συμπαίκτες της που την ανάγκασαν να αλλάξει θέση στο κρεβάτι της.

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι παίκτες μετά από τόσους μήνες επιβίωσης σε νησί του Άγιου Δομίνικου και το κάθε τι που λέγεται ή γίνεται τους ενοχλεί.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου δεν έκρυψε το παράπονο και την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο την… οδήγησαν να αλλάξει θέση το κρεβάτι της, τρεις συμπαίκτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε:«Χθες πριν το συμβούλιο έγινε ένα συμβάν που εκείνη τη στιγμή με θύμωσε αλλά δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έγινε όλο αυτό. Αναγκάστηκα να μεταφέρω το κρεβάτι μου στην άλλη καλύβα και να κοιμηθώ δίπλα στον Άρη. Ξαφνικά τους έπιασε μια αναμπουμπούλα και ήθελαν να με αλλάξουν θέση. Δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά νομίζω ότι δεν ήθελαν να είμαι δίπλα στον Στάθη. Ή ξαφνικά ο Στάθης δεν ήθελε να κοιμάται δίπλα μου, ενώ δυο μήνες κοιμάμαι εκεί, ή η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να είναι δίπλα του».

Και πρόσθεσε:«Μπορούσε να πάει όμως δίπλα του και από την άλλη πλευρά. Δεν κατάλαβα και ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Την ώρα που μετέφερα το κρεβάτι μου , ούτε ο Σπύρος ούτε η Σταυρούλα με ρώτησαν για ποιο λόγο φεύγω ενώ ο Στάθης δεν ήταν εκεί. Στη συνέχεια που συναντηθήκαμε δεν με ρώτησε καν τι έγινε. Μάλλον το είχαν σχεδιάσει από πριν και μάλλον το είχε ζητήσει ο Στάθης για κάποιο λόγο, που δεν γνωρίζω αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί από πίσω. Ειλικρινά».

 

 

 

Οι παίκτες βρέθηκαν σε ακόμη ένα στίβο μάχης για να αγωνιστούν ατομικά για τη δεύτερη ασυλία, σε ένα αγώνισμα το οποίο απαιτούσε μεγάλη ταχύτητα. Όλοι το ήθελαν, όλοι το διεκδίκησαν, όμως ένας θα ήταν ο νικητής.

 

 

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν η κατάκτηση της δεύτερης ατομικής ασυλίας της εβδομάδας από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον Νίκο Γιάννη.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, είδαμε τον ποδοσφαιριστή να είναι εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και να αφήνει... πίσω του για ακόμη μία φορά τον συμπαίκτη του.

 Η νίκη κρίθηκε στον τελευταίο πόντο και ανέδειξε τον παίκτη που κέρδισε την ασυλία.

Έτσι ο Άρης δεν τίθεται υποψήφιος προς αποχώρηση σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που θα είναι στη διάθεση ο ένας του άλλου για την ψηφοφορία στο συμβούλιο.

Εκτός βέβαια από την Ασημίνα που είναι για τέταρτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση.

 

 

Tσακώθηκαν όλοι οι παίκτες μεταξύ τους μετά το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας.

 

 

Η δεύτερη ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε και η Μαίη είναι αυτή που αναδείχτηκε υποψήφια.

Η παίκτρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της και δήλωσε:«Είναι ξεκάθαρα η στρατηγική των τεσσάρων παιδιών. Την είχαν συζητήσει καιρό και ο Σπύρος μού είχε πει κιόλας ότι αυτή την εβδομάδα θα είναι μια εύκολη ψηφοφορία».

Αυτά άκουσε ο Σπύρος Μαρτίκας και ξέσπασε κατά της παίκτριας αλλά και του Άρη Σοϊλέδη.

 

 

 

Ο ποδοσφαιριστής με την σειρά του προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει ο Σπύρος μαζί του, ενώ στη συνέχεια υπερασπίστηκε την Μαίη, δηλώνοντας πως δεν επιτρέπει στον Σπύρο να μιλάει έτσι στην συμπαίκτρια του.

 
 

 

Λίγο αργότερα, η Ασημίνα δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε έντονο τόνο σε όσους ανέφεραν ότι παραμένει στο παιχνίδι χάρη στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. Μάλιστα δεν έλειψε και ο έντονος διάλογος μεταξύ της ίδιας και του Νίκου Γιάννη.

Μάλιστα η Ασημίνα και Μαίη σκοπεύουν να προστατεύσουν τον Σπύρο σε περίπτωση νίκης.

 

 

Απίστευτη ένταση στο νέο Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας της σχέσης της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη. 

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι!

Μια μεγάλη κόντρα έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και σε μεγάλη μερίδα παικτών, οι οποίοι πετάνε τα "βέλη" τους στην παίκτρια, με αφορμή της σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Η Ασημίνα δεν έκρυψε ούτε λεπτό την ενόχλησή της με όσα ακούγονται από τους υπόλοιπους παίκτες για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ένταση για το εν λόγω θέμα συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου με τους παίκτες να έχουν μια ακόμη μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο.

Μάλιστα, η Ασημίνα ακούγεται να λέει «Λένε ότι σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα. Μπορούμε να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι εδώ; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο».

Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο Survivor! Ποια είναι η τελική τετράδα;

Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε δύο ατομικές ασυλίες και σήμερα δε θα χρειαστεί να αγωνιστεί.

Οι υπόλοιποι έξι παίκτες, όμως, πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην βρεθούν στον τάκο μαζί με την Ασημίνα και τη Μαίη.

Ποιος θα κερδίσει απόψε, 22 Ιουνίου την ατομική ασυλία και ποιοι θα βρεθούν στον τάκο;

Ο Νίκος Γιάννης κατακτά την ατομική ασυλία σήμερα, την τελευταία της εβδομάδας! Έτσι βγαίνει ουσιαστικά εκτός ψηφοφορίας.

Όσο για το ποιοι θα είναι κάτσουν δίπλα στην Μαίη και την Ασημίνα είναι...ο Σπύρος Μαρτίκας που τις προηγούμενες δύο μέρες τη γλίτωσε και η Σταυρούλα!

 

 

Δυσαρεστημένος με τον Σπύρο Μαρτίκα φαίνεται ο Χρήστος Δάντης, που δεν έχει πάψει να στηρίζει λεπτό τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.

Τα λόγια αυτά δεν άφησε ασχολίαστα ο τραγουδιστής, ο οποίος έγραψε τα παρακάτω στο Instagram:

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» έγραψε αρχικά ο Χρήστος Δάντης και στην ατάκα της Σταυρούλας Χρυσαειδή ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα, σχολίασε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»