Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια views είχε στο TikTok το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι να προβάρει το «Ζάρι» στη σκηνή της Eurovision.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία πρόβα ήταν αρκετή και η Μαρίνα Σάττι, δείχνοντας απλώς τον εαυτό της και το ταλέντο της στην κάμερα της Eurovision, κατάφερε να μαγνητίσει όλη την Ευρώπη. Το βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στη σκηνή του Malmo Arena συγκέντρωσε συνολικά 1,5 εκατομμύρια views από τη στιγμή που ανέβηκε στο TikTok, νούμερο που ξεπέρασε κατά πολύ τα views χωρών που είχαν ανεβάσει τις πρόβες τους τις προηγούμενες μέρες.

Μαρίνα-Σάττι-Eurovision-2024-290424_Sarah-Louise-Bennett_EBU_11472

Με λίγα λόγια, όλοι χτες στην Ευρώπη -και όχι μόνο- ασχολούνταν με τη Μαρίνα Σάττι, η οποία είναι αυθόρμητη, δυναμική και -το κυριότερο- ανέβηκε στη σκηνή με τον αέρα της νικήτριας. Το «Ζάρι» στη live εκδοχή του ακούγεται ακόμη καλύτερα απ’ ότι στην ηχογραφημένη, ενώ η χορογραφία με την οποία θα παρουσιαστεί είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε για να σηκωθεί το γήπεδο στο πόδι!

Σήμερα, στον αέρα του «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Πουλόπουλος μοιράστηκε κάποιες ακόμη λεπτομέρειες και εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ελληνική αποστολή για τη συνέχεια, καθώς στην πρώτη τεχνική πρόβα, που έγινε χτες, επικεντρώθηκαν κυρίως στο συντονισμό ερμηνεύτριας, χορευτών και κάμερας και όχι στις λεπτομέρειες της χορογραφίας.

Μαρίνα-Σάττι-Eurovision-2024-290424_Sarah-Louise-Bennett_EBU_11383-e1714389290778

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της εκπομπής, σε κάποιο σημείο της παρουσίασης, τόσο η Μαρίνα Σάττι όσο και οι χορευτές που την πλαισιώνουν θα ξαπλώσουν στο δάπεδο, το οποίο θα φωτιστεί σε γαλάζια χρώματα, με την κάμερα να μας δείχνει τη λήψη από πάνω. Επίσης, θα υπάρχει το κομμάτι του χορευτικού με τα μαντήλια, κομμάτι του οποίου φάνηκε και στη βίντεο της πρόβας, ενώ τις επόμενες μέρες, καθώς οι πρόβες θα προχωρούν, θα δούμε και τις υπόλοιπες εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η ελληνική ομάδα.

Το δεδομένο είναι ότι, μετά τη χτεσινή επιτυχία που σημείωσε το βίντεο της Μαρίνας Σάττι, το «Ζάρι» έχει ανέβει κατακόρυφα στα προγνωστικά, ενώ κερδίζει έδαφος στην προτίμηση του κοινού, που καθορίζει το αποτέλεσμα του televoting και μπορεί να «βγάλει» το νικητή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε poll που εγκαινίασε το μεγάλο site Wiwibloggs μετά την ολοκλήρωση όλων των προβών, το ελληνικό τραγούδι ήταν πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού με ποσοστό 44% και τεράστια διαφορά από το δεύτερο, αυτό της Μάλτας, που ήταν στο 13%. Ακολουθούσε το τραγούδι της Αρμενίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας και της Αλβανίας, για να ολοκληρωθεί η πρώτη εξάδα.

H ίδια η Μαρίνα, σε βίντεο που ανέβασε αργότερα, είπε ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στο sound check, ενώ αντίθετα υπήρχαν θέματα με τα φώτα στη σκηνή. «Μην αγχώνεστε, θα τα φτιάξουμε», διαβεβαίωσε το κοινό, ενώ σημείωσε πως η αποστολή θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο για να μελετήσει το βίντεο.

Στη συνέχεια, έκανε ένα live στο Instagram, από το μπάνιο του δωματίου της, στο οποίο ρωτούσε τη γνώμη των followers για μια αλλαγή που σκέφτεται να κάνει στην ερμηνεία του «Ζαριού», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες.

30

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο