Το πρώτο live show του #XFactorGR, την Κυριακή, με τον Ηλία Ψινάκη σε ρόλο έκπληξη!

     

Έτσι αλλάζει το πρόγραμμα στο prime time του Σαββατοκύριακου για τον Alpha Κύπρου - Που μετακομίζουν «Γη της Ελιάς» και #ChartShow

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Tην Κυριακή 22 Μαΐου στις 21.00, έρχεται το πρώτο μεγάλο live show του X Factor με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και θα είναι πιο φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό από ποτέ! Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε του μεγαλύτερου μουσικού talent show, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο live!

Τέλος στην «αγωνία» για το αν θα εμφανιστεί στο live της Κυριακής έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι «Την Κυριακή θα είμαι στο live»!

Ένας απρόβλεπτος γκεστ σταρ θα εισβάλει στο πλατό του «X Factor» και με την αστείρευτη ενέργεια και το αντισυμβατικό του χιούμορ θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Μετά την απρόσμενη συνάντησή του με τον Χρήστο Μάστορα, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε, αποδέχθηκε και την πρόσκληση και έτσι, αυτή την Κυριακή, στο 1ο live show του «X Factor», ετοιμάζεται να απογειώσει τη βραδιά με τις καυστικές ατάκες και την εκρηκτική προσωπικότητά του.

 

 

Ανυπόμονος για το live της Κυριακής και ο Αντρέας Γεωργίου!

«Έχω μεγαλύτερη χαρά για το live, παρά αγωνία! Η αγωνία μου είναι να κυλήσουν όλα όπως πρέπει», είπε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής.

Οι τέσσερις κριτές και μέντορες του X Factor, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, επέλεξαν τους –συνολικά 16– διαγωνιζόμενους που διαθέτουν την καλύτερη φωνή και σκηνική παρουσία ώστε να προχωρήσουν στα live shows.

Αυτή την Κυριακή, στο πρώτο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του X Factor, αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους!

 

 

Ο Αlpha για αυτό το Σαββατοκύριακο και για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν ,επικαιροποιεί το πρόγραμμα του:

Σάββατο:  Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταφέρεται το νέο επεισόδιο της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, «Η γη της Ελιάς», ενώ αμέσως μετά στις 10:15 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του #ChartShow

Αυτό το Σάββατο στις 10:15, η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τη λίστα με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της δεκαετίας 2011-2020.

Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκαλύπτουν τις ιστορίες και τα μυστικά πίσω από την επιτυχία των πιο δημοφιλών ανδρών ερμηνευτών της ελληνικής μουσικής σκηνής.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τελευταία δεκαετία ήταν εξαιρετικά πλούσια σε μουσικά ακούσματα και ταλέντο. Άνδρες με μοναδική φωνή, ισχυρή σκηνική παρουσία, αλλά και πάθος για τη μουσική ξεχώρισαν, και τα τραγούδια τους έγιναν οι επιτυχίες που αγαπάμε ν’ ακούμε αλλά και να τραγουδούμε με κάθε αφορμή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα Chart Show γεμάτο κέφι, ζωντάνια και ρυθμό και με Κωνσταντίνο Αργυρό!

Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν με αγαπημένες επιτυχίες οι (με αλφαβητική σειρά):

Δήμος Αναστασιάδης, Ηλίας Βρεττός, Πέτρος Ιακωβίδης, Νικηφόρος, Κωνσταντίνος Παντελίδης, Γιάννης Τεργιάκης

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Δημήτρη Σκουλό, τη Γιώτα Τσιμπρικίδου και τον Νίκο Νικολακόπουλο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της