Ο Παυλίτο μας, έφυγε με χειροκρότημα, όπως αρμόζει στον υπέροχο χαρακτήρα του!

 

Ο πιο αξιαγαπητός παίκτης του #MasterChef αποχώρησε από το παιχνίδι, αφήνοντας τηλεοπτική παρακαταθήκη, την σπουδαία του προσωπικότητα! Ο Παυλίτο από την Κύπρο άφησε το στίγμα του και πήρε θέση στην καρδιά μας! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το δύσκολο και απαιτητικό πιάτο του διακεκριμένου σεφ, Θοδωρή Παπανικολάου, ήταν η άτυχη στιγμή του. Αν και κατάφερε να το ολοκληρώσει, οι μικρές διαφορές και οι μικρές αστοχίες συγκριτικά με τα άλλα πιάτα τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

 

Ο 2ος Ημιτελικός ήταν ένα ακόμη το κομβικό σημείο του MasterChef 5 αφού με αυτό ολοκληρώθηκε η τελικά τετράδα μια ανάσα πριν τον τελικό!

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, τα πιάτα δίχως ευρηματικότητα οδήγησαν τους δημιουργούς τους, αναπόφευκτα, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου, του chef, που «ζωγραφίζει»!

 

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο Διονύσης Σαρακίνης και ο Παύλος Χάππιλος, ήταν εκείνοι που έφτασαν, για κάποιους πέρα από κάθε προσδοκία αλλά και πρόβλεψη, στην πολυπόθητη τελική τετράδα, όπου το όνειρο του τελικού φαντάζει πιο πραγματικό από ποτέ.

Η Μαργαρίτα είχε ήδη περάσει στον εξώστη αφού ήταν η πρώτη που με το πιάτο της, πήρε το εισιτήριο της τετράδας και απλά παρακολουθούσε τη δοκιμασία δίνοντας κουράγιο και τις πολύτιμες συμβουλές της στον καλό της Παύλο.

 

Το πιο αδύναμο πιάτο ήταν αυτό του Παύλου, οι μικρές αστοχίες και τα λαθάκια του κόστισαν κι έτσι αποχαιρέτησε μια για πάντα το ριάλιτι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δύσκολη η στιγμή της αποχώρησης τόσο για τον παίκτη, όσο και τους συμπαίκτες του αλλά και τους τρεις κριτές.

«Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε απλά και με το χαμόγελο που δεν έλειψε ποτέ από τα χείλη του.

Στο τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να κάνει και μια από τις αγαπημένες του κινήσεις! Αναπάντεχο αλλά αυτός είναι ο... Παύλος, ένα φωτεινό χαμόγελο!

 

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση, ο Παύλος Χαππίλος επέστρεψε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα μικρό βίντεο, στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα καλά μου παιδάκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη και τα μηνύματα. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα. Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε σε αυτόν το λογαριασμό και έξω, αν σας δω. Ελπίζω να είστε καλά, τα λέμε σύντομα».

 

 

Ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε με την καλοσύνη του, Τον σπουδαίο και ακέραιο χαρακτήρα του και το εκρηκτικό του χιούμορ, κοινό και κριτική επιτροπή;

Ο Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική.

Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του.

Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.

Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό.

Ο Παύλος αν και ερασιτέχνης κατάφερε να διώξει από το παιχνίδι καν και καν «σπουδαίους» μάγειρες και να μείνει στους τρεις τελευταίους που δεν έφυγαν ποτέ από το παιχνίδι.

Δυστυχώς το καλύτερο παιδί που πέρασε από όλα τα MasterChef δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 4αδα και αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό!   

 

Δες tweets

       

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

Δες απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της