Η πιο ξενέρωτη αποχώρηση στο #GNTMgr! Έφυγε γιατί είχε ατύχημα!

Ι

Οι γυπαετοί άρχισαν να την πέφτουν στην Άννα Μαρία Ηλιάδου!  Προσβλητικοί, δολοπλόκοι, αλαζόνες... το campaign room στο #GNTMgr χάνει  λόγω κάκιστου χαρακτήρα και κλίκας! Έξω φρενών οι κριτές με την Ρασέλ! Βαριές κουβέντες στο σετ!Πάγωσαν οι κριτές και οι παίκτες! Ο Τσεντολίνι γλίστρησε και έχασε οριστικά την ευκαιρία του 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια νέα μέρα ξεκίνησε στο σπίτι του GNTM και η παραγωγή επεφύλαξε μια έκπληξη στους παίκτες που έχουν απομείνει στο reality μόδας.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach Γιώργος Καράβας ήρθαν για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες στο σπίτι, φέρνοντας μαζί τους μια παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, που ενθουσίασε τα υποψήφια μοντέλα: την Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Με φωτογράφο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα επίδοξα μοντέλα έλαβαν μέρος σε μια φωτογράφιση ομορφιάς σε τριάδες, με θέμα Natural Beauty Trio', που στόχο είχε να τους μάθει να χειρίζονται το κοντινό τους πλάνο και να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους.

Το μοντέλο, που ξεχώρισε, που ήταν η Μαριαγάπη θα συμμετάσχει σε tutorial μεγάλης εταιρίας καλλυντικών και θα φωτογραφηθεί με την Άννα-Μαρία για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ως μία από τις περσινές νικήτριες και έχοντας διανύσει με επιτυχία το ίδιο μονοπάτι, η Άννα Μαρία είναι η πλέον κατάλληλη για να μοιραστεί με τα παιδιά χρήσιμες συμβουλές για τον διαγωνισμό.

Βέβαια, κατά τη διάρκεια της beauty φωτογράφισης… δεν έλειψαν και τα πεσίματα προς την μισή νικήτρια του δεύτερου κύκλου!

 

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό.

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφίζονται σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η διαδικασία απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που φαίνεται να λείπουν από τα παιδιά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις συναισθημάτων.

 

Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας και της κλίκας του (campagne room), καθώς και οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης, φέρνουν εντάσεις, διαφωνίες και αφήνουν διαγωνιζομένους και κριτές σοκαρισμένους.

 

Απαιτητική η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM. Όταν ήρθε η σειρά της Ρασέλ, η εκρηκτική παίκτρια του reality μόδας δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς δεν μπορούσε να κάνει το σωστό άλμα για να βγάλει τη φωτογραφία, κάτι που έκανε έξαλλη την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM συγχύστηκε με την Ρασέλ, η οποία, όπως φαίνεται δεν γυμνάζεται καθόλου μέσα στο σπίτι. 

 
«Δέκα μέτρα και έχουν ψοφήσει. Άσε μας, έχω συγχιστεί. Δεν έχω λόγια. Η μία δεν είδε τον καταρράκτη, η άλλη δεν πήδηξε» δήλωσε η Ζεν, απογοητευμένη από τα κορίτσια του παιχνιδιού.
 
Όταν ρώτησαν την Ρασελ αν γυμνάζεται εκείνη απάντησε πως προπονείται μόνο όταν έρχεται η γυμνάστρια στο σπίτι, σε αντίθεση με τα αγόρια που γυμνάζονται κάθε μέρα.
 
Τότε, η Ζεν προσπάθησε να μάθει το ακριβώς κάνουν όλη μέρα κλεισμένοι μέσα… με μία παίκτρια να ψιθυρίζει «Πισίνα, ύπνος, φαγητό». Η Ρασέλ απάντησε «Κόβω τις φλέβες μου…»
 

 

Η στρατηγική επιλογή του Ηρακλή – ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας – ήταν να δώσει disadvantage στον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι. Το Golden Pass του φετινού GNTM είχε μόνο ένα κλικ στη σημερινή δοκιμασία, ωστόσο έχασε την ευκαιρία του για καλή φωτογραφία όταν παραπάτησε και γλίστρησε. 

Οι διαγωνιζόμενοι και οι κριτές πάγωσαν όταν κατάλαβαν ότι ο Κωνσταντίνος δεν έβγαλε λήψη. Ο Ηρακλής απογοητεύτηκε, καθώς θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο. Ο Τσεντολίνι προσπάθησε να συνειδητοποιήσει ότι αυτό ήταν το τέλος του στο GNTM…

 

Tις καλύτερες φωτογραφίες της δοκιμασίας είχαν ο Αιμιλιάνο Μάρκου και ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Το αβαντάζ όμως πήρε ο Δημοσθένης. Η καλύτερη φωτογραφία με ένα κλικ!

 

Η αποχώρηση ήταν πράγματι σαν βγαλμένη από... ταινία θρίλερ. 

Σε ένα από τα πια ανατρεπτικά πλατό, ένα μοντέλο κατάφερε να κάνει το άλμα προς την κορυφή ενώ ένα ακόμη μοντέλο βίωσε την ψυχρολουσία της αποχώρησης, με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες. 

 

To ατύχημα του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι του στοίχισε τελικά την παραμονή του στο παιχνίδι.

 

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το νεαρό μοντέλο ευχαρίστησε τους κριτές και χαρακτήρισε την εμπειρία του στο GNTM πανέμορφη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι αποτελεί τον πιο άτυχο παίκτη στην ιστορία του #GNTMgr «Ήμουν σε σοκ στη χθεσινή φωτογράφιση... Έπαιξα και έχασα»

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο αρχίζει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τους αγαπημένους μας κριτές και τον coach, που του έχω αδυναμία. Ήταν μια πανέμορφη εμπειρία απ’ όλες τις απόψεις αλλά τώρα αρχίζει το καλό» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

 

Δείτε τo trailer

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»