Αυτές είναι οι μέρες προβολής της σειράς «8 Λέξεις»

 
Ντόμινο αποκαλύψεων σε Αθήνα, Ρώμη και Κέρκυρα...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 έρχεται η μεγάλη ΠΡΕΜΙΕΡΑ του νέου ερωτικού θρίλερ «8 ΛΕΞΕΙΣ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.
 
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα προβάλλεται στις 21:15, με επίκεντρο δύο αδέλφια που ερωτεύονται και διεκδικούν την ίδια γυναίκα, μυστηριώδεις ιστορίες αδρεναλίνης, κούρσες θανάτου, ίντριγκες, πικάντικα μυστικά πίσω από καυτά φιλιά και ένοχες ματιές, αλλά και ένα ετοιμόρροπο ντόμινο αποκαλύψεων.
 
Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, ένας φόνος που θα ανατινάξει τα πάντα, ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα «Οδυσσέας» (Αντρέας Γεωργίου) και μία νεαρή κοπέλα που παραβλέπει τα πραγματικά συναισθήματά της και παντρεύεται τον αδελφό του έρωτά της... Η «Ηλιάνα» (Ειρήνη Καραγιώργη), κόρη γνωστού φαρμακοβιομήχανου, πληγώνει και πληγώνεται, αλλά δεν θα αργήσει να παραδοθεί ολοκληρωτικά και παράνομα στο πάθος που θα μολύνει... γνήσιους δεσμούς αίματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 
Σκιά της γίνεται ένας πανίσχυρος άνδρας, ο σκοτεινός «Μιχαήλ» (Ιάσονας Παπαματθαίου), που μεταξύ διπλής ζωής και υπέρμετρων φιλοδοξιών στην πολιτική, δεν φοβάται να ρισκάρει, παίζοντας διαρκώς με τις φλόγες που τον περικυκλώνουν. Με γυρίσματα σε Αθήνα, Ρώμη και Κέρκυρα, παράλληλες ζωές που κρέμονται από μία ξεφτισμένη κλωστή και φιγούρες που αναμένουν αγωνιωδώς το τράβηγμα της σκανδάλης... έρχεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 
Στην πρώτη γραμμή βλέπουμε ένα αθώο παιδί εκτός γάμου, μία διακεκριμένη γενετίστρια, ένα μάχιμο δημοσιογράφο, ένα επεμβατικό αντιπρόεδρο κόμματος, μία αντικομφορμίστρια γυναίκα και άλλους πολλούς φωτεινούς και γκρι χαρακτήρες που... ζωντανεύουν ένα πολιτικό θρίλερ, με πλήθος καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.
 
Καστ Ηθοποιών: Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά κ.ά. Σενάριο: Βάνα Δημητρίου Παραγωγή: Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»
Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη & της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR
H Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη #Eurovision!
Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες & τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη Press Conference
#MasterChefGR: Ο Μάριος από την Κύπρο, αποχώρησε με βαθμολογία, σοκ: «Τι 4; Karma is a bitch»
Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι