«Μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου έχει πεθάνει, το έμαθα μετά από 4 χρόνια»

 

Μπορεί η Ελένη Ασημάκη να μην έμεινε ούτε μία ημέρα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων καθώς στο τέλος της διαδικασίας των bootcamp, οι κριτές της ανακοίνωσαν πως λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε, έπρεπε να αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη, λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη. Η νεαρή κοπέλα, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του GNTM, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της όταν εκείνη ήταν οκτώ ετών και από την απουσία του πατέρα της. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάδοχη οικογένεια που την φρόντισε για πέντε χρόνια χωρίς ωστόσο να την νιώσει ποτέ δίκη της.

«Ξέρω ότι η μητέρα μου όταν ήρθε στην Ελλάδα γνώρισε τον πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω πολλά για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ήρθε από τη Νιγηρία για σπουδές, σπούδασε αγγλική φιλολογία και αποφάσισε να μείνει εδώ. Έχω άλλα τρία αδέρφια, που γεννήθηκαν στην Νιγηρία, από άλλο πατέρα, και μετά από κάποια χρόνια τους έφερε εδώ.

Ο πατέρας μου έλειπε, δεν ήταν μαζί μας στο σπίτι. Τον θυμάμαι εμφανισιακά, αλλά δεν θυμάμαι στιγμές μαζί του. Στην ουσία μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχε πάθει εγκεφαλικό, κάπως το ξεπέρασε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από δύο-τρεις εβδομάδες, κι ενώ η πορεία της ήταν σταθερή, “έφυγε” από καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Τα αδέλφια μου, μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει, αρχικά μου έλεγαν ότι έχει πάει ταξίδι. Το έμαθα όταν έφτασα 12 χρονών. Μετά δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ασημάκη.

"Σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ένιωθα ότι η μητέρα μου ήταν δίπλα μου" είπε η Ελένη η οποία κατάγεται από τη Νιγηρία την οποία έχει επισκεφτεί μόλις δύο φορές στη ζωή της.

Η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο την αναγκάζει να κάνει μεταγγίσεις κάθε 14 ημέρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξή της...

 

Το όμορφο κορίτσι του GNTM που ενώ την είχαν χρίσει ως το μεγάλο φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο, τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την υποχρεώνει σε μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες.

«Είναι μια ανωμαλία στο αίμα, στην ουσία τα αιμοσφαίριά μου έχουν σχήμα δρεπανιού και όταν περνάνε από τις αρτηρίες, επειδή έχουν αυτό το σχήμα, βουλώνουν με αποτέλεσμα να μην περνάει οξυγόνο. Κι έτσι δημιουργείται η κρίση της δρεπανοκυτταρικής που είναι επώδυνες κρίσεις, σε διάφορα μέρη του σώματος.

Για να το ξεπεράσεις αυτό χρειάζεται να μπεις στο νοσοκομείο, ενδοφλέβια παυσίπονα, ορούς και μεταγγίσεις. Επειδή σε μικρή ηλικία πάθαινα συχνά κρίσεις, με τους γιατρούς αποφασίσαμε να μπω σε μεταγγίσεις κάθε 14 μέρες. Το κάνω αυτό εδώ και τέσσερα χρόνια. Η πρώτη μετάγγιση ήταν επώδυνη, πονούσα όταν περνούσε το αίμα, τώρα το έχω συνηθίσει.

Ήθελα η αρχή της καριέρας μου ως μοντέλο να είναι στο GNTM. Τα αδέλφια μου με ενθάρρυναν όταν τους είπα ότι δήλωσα συμμετοχή. Είχα αγχωθεί πάρα πολύ στην οντισιόν. Κατάλαβα ότι θα φύγω γιατί κανένας γιατρός δεν έδινε την άδεια για να συνεχίσω. Έκλαψα γιατί ένιωσα ότι οι κόποι μου δεν ανταμείφθηκαν», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ασημάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη