H μαμά του Μάριου καταγγέλει: «Ο τραυματισμός του ήταν πολύ πιο σοβαρός»!

Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου μίλησε στην εκπομπή "Όλα Καλά" για την υγεία του παίκτη του Survivor, αλλά και το πόσο την ανησύχησαν όσα της μετέφερε ο Ορέστης Τσανγκ επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

Τα νεύρα του Τούρκου παίκτη που έχασε από τον Μάριο Πρίαμο!

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή με τον Ορέστη Τσανγκ μετά την αποχώρηση του, η μητέρα του Μάριου εξήγησε "Μου περιέγραψε την κατάσταση του Μάριου με τρόπο που ανησυχήσαμε, γιατί φαίνεται ότι η κλείδα του και τα πλευρά του ήταν το λιγότερο. Έχουμε σχηματίσει την εντύπωση, που ελπίζω να είναι λανθασμένη, και να μην είναι σωστή, ότι ο τραυματισμός του Μάριου ήταν πολύ πιο σοβαρός από ότι εμφανίστηκε ή από ότι παρουσιάστηκε από την αρχή, ή από ότι γνώριζαν οι της παραγωγής στην αρχή. Φαίνεται ότι υπήρχε μια άλλη κατάσταση πιο σοβαρή, πράγμα το οποίο εγώ είχα υποψιαστεί όταν είδα τον Μάριο να επιστρέφει στο παιχνίδι φουσκωμένος με περισσότερα κιλά. Για τον Μάριο τα περισσότερα κιλά είναι κάτι πάρα πολύ ξένο και στον σωματότυπο του και στον τρόπο που τρέφεται και στον τρόπο που ζει. Ποτέ δεν είχε περισσότερα κιλά από όσα πρέπει".

Δεν δίστασε μάλιστα να σημειώσει ότι αυτά τα κιλά οφείλονται "ίσως σε κάποια φαρμακευτική αγωγή που του δόθηκε, ενώ συμπλήρωσε "Τώρα πόσο καλά χέρια έχουν οι γιατροί στον Άγιο Δομίνικο θα φανεί όταν επιστρέψει".

Survivor: Έχασε η Ελλάδα όμως τίποτα δεν... τελείωσε!

Τέλος αναφέρθηκε στους παίκτες που η ίδια θεωρεί δυνατούς στο παιχνίδι.  "Ο Κωνσταντίνος είναι πού δυνατό παιδί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Χρανιώτης, η Σάρα" για να κάνει λόγο για ανθρωποφαγία. 

"Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι, η ανθρωποφαγία που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σε σχέση με αυτό το παιχνίδι είναι απαράδεκτη. Είναι ένα παιχνίδι και αυτό το έχουν ξεχάσει πολλοί και είναι λυπηρό. Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα ότι είμαστε άνθρωποι, ότι τα παιδιά που είναι εκεί και αγωνίζονται, είναι κάποιου παιδιά, δεν είναι μονάδες. Είναι άνθρωποι που έχουν πίσω τους μια οικογένεια" κατέληξε. 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»