Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor

Η 17η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου, τους Μπλε να κατακτούν στο νήμα την πρώτη ασυλία και τους Κόκκινους να βγάζουν στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, όμως συνεχίστηκε με την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα να ισοφαρίζει σε 1-1 τις ασυλίες και να οδηγεί την παρέα της Σταυρούλας Χρυσαειδή να ψηφίσει ως δεύτερο μονομάχο του ριάλιτι επιβίωσης τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/4) ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την κίνησή του να γλιτώσει από τον τάκο την Δώρα Νικολή.

Ενοχλημένη με τα λεγόμενα της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor εμφανίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μάλιστα, στην αρχή έκανε πως δεν ήξερε πως αποκαλούν την αντίπαλό της.

«Όταν η Σταυρούλα, Ρούλα… όπως είναι τέλος πάντων, λέει για «όργια», εγώ δεν το ακούω σαν λέξη. Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις στην καθημερινότητά μου και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ταυτιστώ με αυτό. Μην με βάζει στο τσουβάλι ότι εγώ έκανα όργια με τη ομάδα μου για να σας ρίξω τη ψυχολογία» είπε αρχικά εκνευρισμένη η Ασημίνα για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

«Δεν το ακούμε καν γιατί είναι μία λέξη που δεν τη χρησιμοποιούμε. Παράλληλα χρησιμοποίησε και ο Φάνης το έγκλημα και σταυρώστε με. Η απάντησή μου είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» πρόσθεσε η παίκτρια του Survivor.

Ενοχλημένος ήταν όμως και ο Φάνης Μπολέτσης με τον... πόλεμο που δέχεται από τους Κόκκινους για τον τρόπο που πανηγυρίζει τις νίκες του. «Ο μόνος που έχει φάει τόσο πόλεμο ήταν ο Ντάνος», ανέφερε ο παίκτης της Μπλε ομάδας σχετικά με τις κατηγορίες των αντιπάλων του για την έπαρση.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι... πολεμικό με τις εντάσεις να κορυφώνονται μέσα με τη μέρα κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Λιανός πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία.

«Εγώ πάντως παρατηρώ ένα κλίμα, επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω 'ψυχροπολεμικό'. Σαν οι ομάδες να έχουν οχυρωθεί κατά κάποιο τρόπο και δεν ξέρω αν ο στόχος σας είναι η συγκέντρωση και οι νίκες στους αγώνες ή πλέον δεν ταιριάζατε τόσο πολύ για να τα λέτε, να κάθεστε όλοι μαζί», είπε ο παρουσιαστής του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα να αναφέρει πως διαφέρουν οι στόχοι των δύο ομάδων και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεκαθαρίζει πως «Δεν υπάρχει μελλοντική έχθρα που θα ακολουθήσουμε και στην έξω ζωή. Όταν χάνονται μεγάλα έπαθλα η μια ομάδα μπορεί να στεναχωριέται παραπάνω, η άλλη χαίρεται, φεύγει και η ομάδα (που μένει πίσω) θέλει να πάει και αυτή. Είναι αναμενόμενο να υπάρχει ανταγωνισμός και δεν είναι κακός. Για αυτό έχουμε έρθει στο παιχνίδι, για να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός".

Με την Ασημίνα συμφώνησε και η Αναστασία υπογραμμίζοντας πως «τα έπαθλα είναι μεγάλα πλέον, κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει».

Η απουσία της Σταυρούλας Χρυσαειδή έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Κόκκινων. Μέχρι το 4-4 οι Μπλε το πάλεψαν στη λάσπη, ενώ όταν ο Γκιουλέκας έκανε το 5-4 μαζί του... πανηγύρισε και ένα σκυλί που μπήκε στο στίβο μάχης.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ξεφύγουν με 8-5 και κράτησαν τη διαφορά μέχρι τέλους.

Παρότι ο Σταμάτης και ο Φάνης έφεραν δύο πόντους για τους Μπλε αυτό δεν έφτανε με τους Κόκκινους να επικρατούν με 12-7 και τον Γκιουλέκα να φέρνει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του και να εξασφαλίζει το 2ο τοτέμ ασυλίας.

Μετά τις λάσπες τους survivor τους ταλαιπώρησε και η βροχή που δεν σταμάτησε να πέφτει στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, ενώ ο Ντάνιελ περίμενε ζέστη και κοντεύει να πάθει πνευμονία, όπως είπε στους συμπαίκτες του.

Στο συμβούλιο του νησιού επέστρεψε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με τον Γιώργο Λιανό να την υποδέχεται και να αναφέρεται στο πόσο άδειο είναι πλέον οι καρέκλες. «Από το Survivor 2024 έχουν περάσει μέχρι τώρα 36 παίκτες και πλέον έχουν απομείνει 12. Ακριβώς το 1/3 των παικτών. Ενώ τρέχουν στους ίδιους ακριβώς στίβους που χρησιμοποιούν για τα παρκούρ τους και οι Τούρκοι παίκτες του Survivor All Star. Πολλοί έχουν τραυματιστεί σε αυτούς τους στίβους και μάλιστα σοβαρά», είπε ο παρουσιαστής του Survivor και τους ρώτησε για το αν περίμεναν πως θα έφταναν μέχρι την τελευταία 12αδα και για την εμπειρία των 4 μηνών.

Μπλε και Κόκκινοι μίλησαν για το τι ήταν αυτό που τους κατέβαλε περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο και πως το αντιμετώπισαν.

Ακολούθησε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας για τον 2ο μονομάχο της Πέμπτης (2/5) με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους και να... κάθεται δίπλα στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

«Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, θα ήταν άδικο για κάποιον άλλον να βγει υποψήφιος. Κάθε εβδομάδα θα είμαστε τα ίδια άτομα στη μονομαχία μέχρι να φύγουμε, οπότε είναι μια συνήθεια και αυτό», δήλωσε ο Θοδωρής σημειώνοντας πως η πρόκληση του Παπαχαραλάμπους να βρεθούν αντίπαλοι στη μονομαχία έγινε αποδεκτή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»