Δοκιμάσαμε το Beauty Line Spring/Summer 2016 make up look

Η πρόσκληση για την παρουσίαση του ανοιξιάτικου/καλοκαιρινού μακιγιάζ των καταστημάτων Beauty Line κατέφτασε, αλλά καμία μας δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να εγκαινιάσουμε την ακαδημία μακιγιάζ της εταιρίας. Φαντάζεστε την αγωνία μας; (!) Beauty editors και bloggers κατευθυνθήκαμε στον χώρο και εκεί πήραμε τις θέσεις μας μπροστά στους καθρέφτες με τα φωτάκια, ακριβώς σαν αυτά που θα είχε στο καμαρίνι της η Marlene Dietrich ή η Marilyn Monroe.


Τα σύνεργα μας βρίσκονταν δίπλα μας, ο senior makeup artist των καταστημάτων Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, πήρε τον ρόλο του καλού δασκάλου και αφού νιώσαμε λίγο (πολύ) σαν starlets, ξεκινήσαμε τα «μαθήματα» μακιγιάζ με στόχο το εντυπωσιακό ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό μακιγιάζ που προτείνουν τα καταστήματα Beauty Line. Και τα καταφέραμε! Όλες μας!


Κάναμε contouring, strobing, σκιάσεις, κοψίματα, βάψαμε τα μάτια μας στις αποχρώσεις του χρυσού και του μωβ και τα χείλη μας πήραν την super καλοκαιρινή απόχρωση του κοραλλί. Θέλετε περισσότερα; Τα υπόλοιπα στο περιοδικό Celebrity στις 17 Απριλίου  

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!