Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θέλω να συζητάω για τον ΣΚΑΪ, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο» - Κατερίνα Καινούργιου: «Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας, σου ζητάω συγνώμη» - «Καινούργιου και Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό, δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι» διάβασαν και έδωσαν απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

«Ζήλεψα τον τρόπο που χειρίστηκες την προσωπική σου ζωή. Δεν εμφάνισες τον άνθρωπό σου. Ξαφνικά παντρεύεσαι, δεν βλέπουμε ποτέ τον άνθρωπό σου, κάνεις το παιδί σου, ζεις υπέροχα και ενώ έχεις τηλεοπτικές προτάσεις λες “θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου”» ξεκίνησε την κουβέντα για τα προσωπικά της Ιωάννας η Κατερίνα.

«Είμαστε οι επιλογές μας. Αισθάνομαι ότι έχω μπει σε μια άλλη σφαίρα, θέλω πλέον οτιδήποτε με αφορά να με οχυρώνω στο εσωτερικό κομμάτι με την καλή έννοια. Επειδή δεν θέλει όλη αυτή την υπερκέθεση ούτε εγώ, κουμπώσαμε και προφανώς ταιριάζουμε γιατί βλέπουμε την ίδια πλευρά των πραγμάτων. Δεν θα κρίνω κανέναν.

Ναι μωρέ, τον ερωτεύτηκα πολύ, τον αγαπάω και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο πολύ. Αλλά επειδή δεν είναι αυτό το κεραυνοβόλο που μπορεί να εκπνεύσει, είδα άλλα πράγματα. Το παιδί ήρθε συνειδητά, τίποτα δεν έχει τύχει, έχει πετύχει όμως. Όταν έρχεται το σωστό timing, το αισθάνεσαι και κάπως βγαίνει ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν ξεκινάς να κάνεις όνειρα με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι είσαι στην ίδια γραμμή ζωής.

Δεν έχω φτάσει το ρολόι στη ζωή μου ότι τώρα θα κάνω οικογένεια. Ήρθαν όλα τόσο ομαλά σε μια περίοδο ταραχώδη. Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό ήμουν σε τρικυμία. Ήθελα να δείχνω ήρεμη. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη. Είχα μια θλίψη στα μάτια μου. Δεν καταλάβαινα πώς μπορώ να το ρυθμίσω. Τελικά φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που λες ότι θα επιλέξεις την ψυχική σου ηρεμία.

Η Κατερίνα είχε απορία για το πώς επανήλθε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη ενώ θέλησε να λύσει την παρεξήγηση μεταξύ τους.

«Σου ζητάω συγγνώμη, κάτι είχαν μεταφέρει λάθος και είχαμε επικοινωνήσει» της είπε η Κατερίνα.

«Ούτε καν τα θυμάμαι, δεν έχει σημασία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι» της είπε η Ιωάννα.

«Τα περισσότερα κακεντρεχή σχόλια είναι για το πώς “προσπαθώ” να μιλήσω. Δασκάλα Δημοτικού είμαι. Στοιχείο του εαυτού μου είναι να εκφέρω τον λόγο με αυτόν τον τρόπο.

Η τηλεόραση προέκυψε κάπως εμβόλιμα, χωρίς να το έχω φανταστεί, επιδιώξει, μέσα από συμμετοχή μου στον χώρο της ομορφιάς. Είναι αυτό που λες καμιά φορά “να το δοκιμάσω;”. Μπήκε στη ζωή μου και την αγάπησα. Είναι ένα αντικείμενο που δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς. Είναι ένας κόσμος με τα δύσκολά του και τις όμορφες στιγμές, τα κρατάω. Δεν με άλλαξε σαν χαρακτήρα. Ίσως δεν έπρεπε. Ήμουν με τη λογική που ήμουν πάντα στη ζωή μου: κάνεις αυτό που θέλεις με τον καλύτερο εαυτό σου αλλά χωρίς την αγωνία να πείσεις τους άλλους. Όταν δεν έχεις ανθρώπους να σε καθοδηγήσουν κάνεις ό,τι λέει η ψυχούλα σου. Αυτό σημαίνει ότι η απειρία φέρνει… ατέλειες».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, η παρουσιάστρια του Alpha έμελλε να αιφνιδιάσει την συνάδελφο της.

«Πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν! «Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό», «σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι» γράφουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα για να δώσει βεβαίως, αμέσως, την πρώτη απάντηση η ίδια. «Εγώ γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ».

«Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι» υπογράμμισε τότε η Ιωάννα Μαλέσκου για να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου τα εξής. «Πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».

«Εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι. Ειδικά εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα» συμπλήρωσε εν συνεχεία, με χαμόγελο, η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του πρωινού του Alpha.

«Έχω κλείσει τον κύκλο με τον ΣΚΑΪ και επαγγελματικά και μέσα μου πρωτίστως. Δεν θέλω να συζητάω με τη λογική ότι είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν ξεκινήσει και έρχονται μπροστά μας.

Σε ένα νέο πρόσωπο που θέλουν να χτίσουν παίζουν πολλά ρόλο. Γυρνώντας στην Ιωάννα του τότε δεν μου αρέσει να επιρρίπτω ευθύνες. Από την άλλη δεν μου αρέσει να λούζομαι πράγματα. Το μερίδιο της ευθύνης του καθενός καλό είναι να το ορίζουμε. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να γνωρίζει αν εγώ έχω ομάδα, αν έχουμε δέσει. Πάντα μου αρέσει να βλέπω τις καλές προθέσεις των ανθρώπων. Και έχω μάθει να ακούω και να σέβομαι. Βγαίνει ένα τελικό πρόσημο. Σε πολλά πράγματα το θετικό πρόσημο έχω κρατήσει» ανέφερε για την περίοδο που εργαζόταν στον ΣΚΑΪ.

«Οτιδήποτε κι αν ακούω αρνητικό το επεξεργάζομαι και αν υπάρχει βάση λέω τι να διορθώσουμε» ανέφερε για τα σχόλια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το #TVQueen που ξεκινά την Κυριακή 28/4 στις 21.00.

«Πολλά πράγματα με έκαναν να πω ναι αν και όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι είμαι συγκρατημένη και επιφυλακτική.

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους, μίλησα με μια ωραία ομάδα ανθρώπων της Barking που κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και έχουν όραμα και βλέπουν πράγματα σε σένα.

Άρα το ένα ήταν οι άνθρωποι, το δεύτερο ήταν πώς διαμορφώνεται μια συνθήκη. Μπορεί το τρέιλερ να έχει μπερδέψει τον κόσμο. Δεν θα είναι σκληρό ριάλιτι. Μας φοβίζει λίγο. Κι εγώ όταν άκουσα ριάλιτι είπα ότι δεν είμαι εγώ αυτό που αναζητάτε. Μου εξήγησαν ότι είναι μια σχολή. Αν είναι να τσακωθούν θα γίνει, εδώ μέσα στο ίδιο σπίτι γίνεται. 17 διαφορετικές κοπέλες είναι.

Δεν έχω δει από κοντά καμία διαγωνιζόμενη. Η επιλογή έχει γίνει τόσο προσεγμένα. Υπάρχουν διαφορετικές ηλικίες με ταπεραμέντο και μπρίο που λες “θέλω να σε δω”».

Στην ερώτηση αν θα είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι αλλά δεν γνωρίζει σε ποιο σημείο είναι οι συζητήσεις.

«Θα δούμε επαγγελματίες με μεγάλη πορεία στην τηλεόραση.  Μιλάμε για μία σχολή που έχει τη βάση να δώσει πράγματα, να καθοδηγήσει και να σου ανοίξει δρόμο προς το όνειρό σου. Θα δούμε περιπτώσεις με κορίτσια που έχουν κάποια εμπειρία. Ανεξάρτητα από την πορεία που θα έχουν, είναι εκκολαπτόμενες, μία θα είναι η νικήτρια αλλά όλες θα έχουν κερδίσει».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση και τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πρώτα βέβαια ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου μερικά tips για το πώς είναι η συνύπαρξη με τον παρουσιαστή.

«Κοίταξε είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, είναι πολύ ειλικρινής, να τον ακούς και να μη μου τον συγχίζεις γιατί θα μου έρχεται εδώ Δευτέρες και Παρασκευές, μην μου είναι στην τσίτα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σου είπα είναι ο άνθρωπος που θα μοιραζόμαστε, ο άντρας που θα αγαπάμε και οι δυο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Μέχρι τώρα η σχέση μας βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και τον σεβασμό και χαίρομαι, γιατί είναι ένας άνθρωπος όπως τον περιέγραψες με μακρά πορεία που αν μη τι άλλο όχι απλά θέλω να τον ακούω, είναι και απολαυστικός χειμμαρώδης ο λόγος του.

Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής. Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, από εκεί και πέρα θα δούμε», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο στο 01:24' ΕΔΩ

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του #TVQueen, παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το #Secret των #Παραπολιτικών και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, τις συμβουλές που της έχουν δώσει, αλλά και τις αγαπημένες της παρουσιάστριες όταν ήταν μικρή.

Έχεις δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια κατά καιρούς… Πως το αντιμετωπίζεις;

Όλα μέσα στη ζωή είναι. Έχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόμα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση τους για σένα.

Ποια ήταν η αγαπημένη σου παρουσιάστρια όταν ήσουν μικρή;

Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά (σ.σ. τα αδέλφια μου και εγώ). Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist μελλοντικά και θα ασχολούμουν επαγγελματικά με την τηλεόραση; Στη συνείδηση μου, από παιδί, υπήρχαν δυο παρουσιάστριες: Ρούλα Κορομηλά και μετέπειτα Ελένη Μενεγάκη.

Ποια είναι η συμβουλή που σου έχουν δώσει και κρατάς ως τώρα;

«Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις». Αυτό είναι τρόπος ζωής μου, δεν είναι απλώς συμβουλή που κουβαλάω μέσα μου. Και μόνο σε καλό μού έχει βγει. Να είμαι προσγειωμένη και να σέβομαι. Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές. Κι εγώ έχω υπομονή και πίστη.

kainourgiou-maleskou

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της