Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!

Επιστημονικά ανεπτυγμένες φόρμουλες βασισμένες σε φυτά και βιταμίνες. Συνδυασμός απόλαυσης και υγείας με νόστιμα φρουτώδες ζελεδάκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με γνώμονα την καινοτομία, η MIUM LAB είναι το πρώτο εργαστήριο στη Γαλλία που ανέπτυξε ζελεδάκια χωρίς ζάχαρη.

Με έδρα το Παρίσι της Γαλλίας, η Mium Lab είναι μια μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής σε gummies που κυκλοφόρησε από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο David Gueunoun το 2019.

Η συλλογή προϊόντων της Mium Lab καλύπτει όλες τις βασικές κατηγορίες υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης της ομορφιάς, του ύπνου, της ενέργειας, της ανοσίας, του στρες, της εμμηνόπαυσης, της πέψης και μιας ειδικής σειράς για παιδιά.

Τα gummies είναι 100% ανεπτυγμένα και κατασκευασμένα στη Γαλλία.

Είναι vegan, χωρίς γλουτένη και παρασκευάζονται από καθαρά και ασφαλή συστατικά, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις και χρώματα.

Ειδικοί στην τεχνική της μικροενθυλάκωσης, η οποία δίνει τη δυνατότητα να προστατεύονται τα ενεργά συστατικά από την οξείδωση και την θερμοκρασία έτσι ώστε να εγγυώνται την πλήρη σταθερότητα των συνθέσεων.

1

ENERGY-ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα ζελεδάκια ενέργειας είναι συμπληρώματα διατροφής κατά της κούρασης που συνδυάζουν Guarana, Ginseng, βιταμίνη C και σύμπλεγμα βιταμινών Β για να μειώσουν σημαντικά την κούραση και να δώσουν στο σώμα σας τόνωση και ζωντάνια όλη την ημέρα.

IMMUNITY-ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ

Η εχινάκεια, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Μια μοναδική, επιστημονικά ανεπτυγμένη φόρμουλα που βασίζεται σε αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το κρύο και την αλλαγή των εποχών

VITAMIN D-ΒΙΤΑΜΙΝΗ Δ

Τα ζελεδάκια βιταμίνης D είναι συμπληρώματα διατροφής με υψηλή δόση φυτικής βιταμίνης D3 από Lichen, η οποία συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση των οστών και των δοντιών και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Kids Multivitamins - ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΊΝΕΣ

Ένα συμπύκνωμα 10 βιταμινών και μετάλλων που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών για να μειώσουν την κούραση, να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να τους χαρίσουν ενέργεια και ζωντάνια όλες τις εποχές του χρόνου.

4

SLEEP-ΥΠΝΟΣ

Η μελατονίνη, η φυσική ορμόνη του ύπνου, συνδυάζεται με το βάλσαμο λεμονιού με τις αναγνωρισμένες καταπραϋντικές του ιδιότητες, την Καλιφορνέζικη παπαρούνα για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και το Χλωμό τριαντάφυλλο για να σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε.

STRESS-ΑΓΧΟΣ

Το GABA, ο κύριος ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής του σώματος, συνδυάζεται εδώ με το Rhodiola για τη βελτίωση της αντίστασης του σώματος, το Hawthorn για την καταπολέμηση της νευρικότητας και τη βιταμίνη B6 για τον ουσιαστικό του ρόλο στη ρύθμιση του νευρικού συστήματος.

IRON-ΣΙΔΗΡΟΣ

Τα ζελεδάκια σιδήρου είναι κατασκευασμένα με σίδηρο σε μορφή μικροενθυλακωμένου σακχαρίτη σιδήρου για να το προστατεύουν και να το διευκολύνουν στην πέψη. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφικής πρόσληψης και την καταπολέμηση της έλλειψης σιδήρου.

MEMORY AND CONSETRATION-ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Μια αποκλειστική φόρμουλα που συνδυάζει συμπυκνωμένα εκχυλίσματα ισπανικού φασκόμηλου και ελευθερόκοκκου με σύμπλεγμα βιταμινών για τόνωση της διανοητικής ικανότητας, τόνωση της συγκέντρωσης και βελτίωση της μνήμης.

3

HYALURONIC ACID-ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Φυσικά παρόν στο σώμα και ικανό να απορροφά έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη βαθιά και συνεχή ενυδάτωση των ιστών για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα.

HAIR & NAILS-ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ

Μια φόρμουλα με υψηλή συγκέντρωση σε βιοτίνη (5mg) σε συνδυασμό με ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών και των νυχιών ενώ παρέχει δύναμη και λάμψη.

SLIMMING-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Τα ζελεδάκια αδυνατίσματος έχουν σχεδιαστεί για να προάγουν το αδυνάτισμα και την απώλεια βάρους. Στην καρδιά της φόρμουλας, 4 ενεργά φυτικά συστατικά σε συνδυασμό με χρώμιο συμβάλλουν στη μείωση της όρεξης, στη μείωση της απορρόφησης λίπους και στην προώθηση της αποβολής του νερού.

MENOPAUSE-ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Οι βιταμίνες και τα εκχυλίσματα φασκόμηλου, μαύρου cohosh και kudzu βοηθούν στη διατήρηση της γυναικείας ορμονικής ισορροπίας. Παρέχουν αποτελεσματική ανακούφιση από προεμμηνοπαυσιακά και εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα όπως εξάψεις, κόπωση και νυχτερινές εφιδρώσεις.

2

Προφυλάξεις: Τα συμπληρώματα διατροφής πρέπει να χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής και να μην χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου σε καθαρό και ξηρό μέρος. Αντιπρόσωπος Κύπρου Drogopharma Health & Beauty

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!