Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.

Έχεις λεπτά, ταλαιπωρημένα μαλλιά? Η εταιρεία John Frieda πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει τη σειρά ProFiller+.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η νέα σειρά ProFiller+ αποτελείται από Σαμπουάν, Μαλακτικό και Σπρέι για μαλλιά για όγκο. Τα προϊόντα ProFiller+ για άντρες και γυναίκες βοηθούν τα λεπτά μαλλιά να ενυδατωθούν και να αποκτήσουν όγκο.

Τα ενεργά συστατικά του, με Υαλουρονικό Οξύ και Βιοτίνη, βελτιώνουν την πυκνότητα των μαλλιών από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το σαμπουάν PROfiller+ Thickening καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα της κεφαλής και αποκαθιστά τη φυσική τους ομορφιά των μαλλιών.

Ενυδατώνει σε βάθος και ενισχύει τις ίνες των μαλλιών καθώς προσδίδει λάμψη και όγκο και μειώνει την ευθραυστότητα. Το μαλακτικό John Frieda PROfiller+ εξασφαλίζει το εύκολο χτένισμα και παρέχει θρέψη, απαραίτητη για όμορφα και υγιή μαλλιά. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά.

Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, συμπληρώστε τη θεραπεία με το σπρέι για όγκο John Frieda PROfiller+ το οποίο θα φροντίσει να αποκτήσετε πιο γεμάτα, με όγκο μαλλιά – ακριβώς όπως αυτά που θαυμάζετε σε όλους.

Δώστε στα λεπτά, και άτονα μαλλιά μια στιγμιαία ώθηση για μαλλιά που φαίνονται και αισθάνονται πιο πυκνά, πιο γεμάτα και πιο δυνατά με μία μόνο χρήση.

Προϊόντα εμποτισμένα με Βιοτίνη, που είναι γνωστό ότι δίνει δύναμη στα μαλλιά, και Υαλουρονικό Οξύ, γνωστό ότι ενυδατώνει τα μαλλιά και βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης λόγω σπασίματος.

Το σαμπουάν PROfiller+ έχει σχεδιαστεί για να πυκνώνει τα μαλλιά συνολικά κατά 200% όταν χρησιμοποιείτε όλη η σειρά. Η σειρά ProFiller+ από την John Frieda είναι φιλική για vegan χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Δεν περιέχει σιλικόνη. Είναι κατάλληλη για όλα τα είδη τριχωτού της κεφαλής. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές.

Τα προϊόντα John Frieda διανέμονται στη Κύπρο από την εταιρεία A.J Vouros Ltd.

431717482_919142659686105_3001113753191135577_n

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!