NULL

 

Με το που πάτησα το πόδι μου, η μουσική και το μαύρο chic χρώμα του καταστήματος με έβαλαν σε ένα mood ανυπομονησίας, σαν κάτι πολύ συναρπαστικό επρόκειτο να συμβεί από στιγμή σε στιγμή…  Θα σας περιγράψω αμέσως τι πρωτοαντίκρυσα για να μπείτε λίγο στον ρυθμό μου: Σκιές ματιών σε ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς, κραγιόν σε σούπερ μοντέρνες αποχρώσεις και τόσο εκλεπτυσμένα που μπορείς να γευτείς την αχνιστή βανίλια, μάσκαρα για καμπυλές, μακριές, πυκνές, τρισδιάστατες  βλεφαρίδες, πούδρες που σμιλεύουν τόσο πολύ το πρόσωπό… Το πλάνο μου διέκοψε η  Έλενα Χαραλάμπους, η makeup artist και ξεναγός μου, εμφανιζόμενη με σαμπάνια και φράουλες (Oh, yes)!

Ένιωσα τόσο πολύ άνετα (και starlet) και αφού ήπια μια γουλιά σαμπάνια, αφέθηκα στην περιήγηση της  παρατηρώντας μια ιριδίζων λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά της σε γλυκούς χρωματισμούς του ροζ μαζί με μωβ. Δεν μπόρεσα να μην ρωτήσω τι ήταν αυτή η νεραϊδίσια λάμψη που είχε στο πρόσωπό της! Ήταν το Blusher 51 του Make-Up Studio και εννοείται ότι έγινε και δικό μου.

 

THE STORY
Η ιδέα του Make-Up Studio γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1980 από τον πρώτο καλλιτεχνικό μακιγιέρ στον κόσμο, τον Wil van’t Hek. Ως ειδικός στην τεχνική του μακιγιάζ για τον κινηματογράφο και το θέατρο, κατάλαβε ότι μπορούσε να μεταφέρει τις γνώσεις του και να παράγει διαφορετικούς χαρακτήρες με επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ . Έτσι, δημιούργησε τη δική του σειρά με προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ υψηλής ποιότητας, σε μια «έξαλλη» εποχή γεμάτη έντονα χρώματα, πολύ στυλ και τόλμη. Το ατίθασο πνεύμα που περιγράφει την πόλη, η γραφικότητα, η ομορφιά και η εξέλιξη της αποτυπώθηκαν  στα προϊόντα με αποτέλεσμα τα Make-Up Studio σήμερα να θεωρούνται περιζήτητα από κάθε beauty lover που θέλει να συμβαδίζει με τις τάσεις της σεζόν και να εξωτερικεύει με άψογο τρόπο την μοναδική προσωπικότητα της.
 


IT’S MAKEUP TIME
Έφτασε η ώρα να δοκιμάσω από πρώτο χέρι τα πολυσυζητημένα προϊόντα! Δεν είχα να κάνω τίποτα άλλο, εκτός από το να καθίσω αναπαυτικά και να αφήσω την Έλενα να κάνει παιχνίδι.

 

Step 1: Προετοιμάσαμε το δέρμα με το Face Primer το οποίο περάσαμε στο πρόσωπο με πινέλο. Γιατί το συγκεκριμένο προϊόν; Μα αφού είναι το ιδανικό προϊόν για να φωτίσει, να ενυδατώσει και να ετοιμάσει την επιδερμίδα για να δεχτεί και να διατηρήσει το make up.


Step 2: Με πινέλο απλώσαμετο Neutraliser Concealer το οποίο έχει μέσα πορτοκαλί χρώμα για να καλύψει την περιοχή του ματιού, να τη δείξει πιο ξεκούραστη και παράλληλα πιο φωτεινή. Έπειτα την Banana Loose Powder για να κάνει τα μαγικά της!
Step 3: Για λαμπερή επιδερμίδα και όχι απαραίτητα τέλεια κάλυψη, βάλαμε το Fluid Foundation Hydromat Protection και έπειτα με την Mineralise Powder ταμπονάραμε σημεία του προσώπου.
Step 4: Contouring! Με τη βοήθεια της Light Contouring Pallet in Powder δουλέψαμε τα ζυγωματικά, τη μύτη και τα μάτια, λίγο τα χείλη και το πιγούνι.

Step 5: Στο μάτι Eye Shadow In Pearl για να δώσει φως και να σταθεροποιήσει τις σκιές που θα ακολουθήσουν. Πρώτα βάλαμε την Obvious Orange Lumiere Eye Shadow και στο κόκκαλο μπλεντάραμε την Eye Shadow Mat No 30. Στην εσωτερική γωνία και λίγο στο φρύδι, περάσαμε Lumiere Eye Shadow in Preciouw Pearl. Καθόλου περίγραμμα γιατί η 4D μάσκαρα έκανε το θαύμα της.

Step 6: Με αυτό ξετρελάθηκα: Glimmer Effect in Golden Sunshine με τη βοήθεια του 2Way Gel για να δείχνει πιο λαμπερό.

Step 7: Στα ζυγωματικά που ήταν ήδη έτοιμα από το contouring, περάσαμε λίγο ματ ρουζ σε χρώμα No45 και λίγη Loose Natural Shinny Powder. Έπειτα με το χέρι λίγο High Lighter Moose και λίγο στο πάνω χείλος για να δείχνουν πιο γεμάτα.
Step 8: Με το Lipliner No1 τονίστηκε το περίγραμμα των χειλιών και μετά κραγιόν No19. Έπειτα το κραγιόν No76 στο κέντρο για να πετύχουμε το ombre effect.

.


Step 9: Ξανά Banana Powder σε όλο το πρόσωπο.


 

 

Photo Credits Emma Χαραλάμπους.
 
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα! Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»
Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»
Έγκυος για τρίτη φορά η Μαντώ Γαστεράτου! «Η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη»
Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ο Πύρρος Δήμας μου είχε πει ότι δε θέλει παιδιά! Γνώριζα ότι είναι εκπληκτικός πατέρας!»
Σαν ήρωας επεστρέψε το Νemo στην Ελβετία - Η θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο
Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»