Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»

Ο κούκλος σύντροφός της που τη συνόδευσε στον τελικό της #Eurovision - Συγγνώμη ζήτησαν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι για το: «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι, μετά τον τελικό της Eurovision όπου κατέκτησε την 11η θέση για χάρη της Ελλάδας. 

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena της Eurovision 2024 και ξεσήκωσε το κοινό όπως μόνο εκείνη γνωρίζει. Με το τραγούδι «Ζάρι», η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε την καλύτερη εμφάνιση της ζωής της και κατέκτησε την 11η θέση.

Η τραγουδίστρια, το βράδυ της Κυριακής 12/5 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από μια εβδομάδα στη Σουηδία, μαζί με τον αδελφό της, τη μητέρα της, τον Θανάση Αλευρά, τον Ζερόμ Καλούτα αλλά και μέλη της δισκογραφικής της εταιρείας, MINOS EMI.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #SuperΚατερίνα η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της ως στήριγμα τον σύντροφό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε με τη σειρά της πως ο Ορέστης Καραγιάννης, ο φερόμενος σύντροφος της Μαρίνας Σάττι είναι κολλητός φίλος του αδελφού της, είναι δικηγόρος στο Κτηματομεσιτικό Δίκαιο και συνομήλικος της τραγουδίστριας.

Untitled

O 37χρονος δικηγόρος βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό της αγαπημένης του. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι μόλις τους τελευταίους μήνες.

64618090_10213799829125694_17713

Ευδιάθετη και χαμογελαστή μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν και χαιρέτησε ευγενικά τους φωτογράφους.

ellada ati-002 sati-003 satti-3-3 satii-2 satti-mitera-3 satti-mitera-
ellada ati-002 sati-003 satti-3-3 satii-2 satti-mitera-3 satti-mitera-

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, σχολίασε την εμφάνισή της στην Eurovision λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή».

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την περίμεναν χθες το βράδυ οι τηλεοπτικές κάμερες. Η Μαρίνα Σάττι απάντησε για το… χαζολόγημα και τα χασμουρητά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά τον Β’ Ημιτελικό, ενώ ξεκαθάρισε και για τα δημοσιεύματα για την υγεία της.

«Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που είμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα» απάντησε η Μαρίνα Σάττι.

«Η Μαρίνα όντως αρρώστησε αλλά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Υπήρξε μια υπερβολή με την ασθένεια. Στο τέλος θα έλεγαν για την τελευταία της επιθυμία» τόνισε ο Θανάσης Αλευράς.

«Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμη, κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική. Διαβάσαμε πιο πολύ από τις Πανελλήνιες. Ο δικός μας τρόπος είναι άλλος τρόπος, δεν είναι κακός. Όποιος είπε ότι δεν έχω ευφυΐα θέλω να πάω σπίτι του να με κάνει πιο έξυπνο. Μιλάμε, μιλάμε αλλά αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα. Είχα αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό. Εγώ ήμουν άρρωστος» είπε ο Ζερόμ Καλούτα.

Στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι βρισκόντουσαν και οι δύο χορευτές της που προκάλεσαν αντιδράσεις λόγω των δηλώσεών τους μετά τον μεγάλο τελικό ότι είναι Έλληνες Τούρκοι της Θράκης. Οι αντιδράσεις ήταν εύλογες, με δεδομένο ότι στη Θράκη δεν υπάρχει εθνική, αλλά θρησκευτική μειονότητα και οι πολίτες είναι Έλληνες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, οι δύο χορευτές, που είναι μουσουλμάνοι της Θράκης δίνουν συνέντευξη σε κανάλι του Αζερμπαϊτζάν και περιγράφουν στα τούρκικα την εμπειρία τους στη Eurovision.

Ωστόσο μετά τις αρνητικές αντιδράσεις, ο Yasin Ahmetoğlu με ένα stοry του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε πως πρόκειται για παρεξήγηση.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη λεκτική παρεξήγηση, κατά τη διάρκεια μίας μικρής συνέντευξης που δώσαμε μετά την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με τη Μαρίνα Σάττι και προς μεγάλη μας έκπληξη την είδαμε εντελώς διαστρεβλωμένη. Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες Τούρκοι, δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης και ο Huso είναι Γερμανός πολίτης, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμάνια. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε και ευχόμαστε οι δυο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να ζουν ειρηνικά».

440846151_1198203901558016_8719642241056359850.width-800

Πριν από λίγη ώρα, η Μαρίνα Σάττι, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστεί όλο τον κόσμο που την στήριξαν τη συμμετοχή της της στην Eurovision 2024. Η τραγουδίστρια επισημαίνει πως έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα το τελευταίο διάστημα που θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός για να τα κανανοήσει,

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε 😢

Σας ευχαριστώ από ’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος 🥺😭😭»

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!