Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ο Πύρρος Δήμας μου είχε πει ότι δε θέλει παιδιά! Γνώριζα ότι είναι εκπληκτικός πατέρας!»

Η Αφροδίτη Σκαφίδα στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της: «Με ρώτησε αν πραγματικά το θέλω. Όταν του είπα πως πράγματι το θέλω, μου είπε ότι θα με στηρίξει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της παραχώρησε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η σύζυγός του Πύρρου Δήμα, έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Απρίλιο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή #IloveΣουκου η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο Πύρρος Δήμας όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αλλά και τι της είχε πει στην αρχή της γνωριμίας τους.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είναι λίγο περίεργο που γιορτάζω φέτος τη γιορτή της μητέρας. Άπειρες φορές έχω δώσει λουλούδια στη μητέρα μου και της έχω ευχηθεί, αλλά δε το έχω ζήσει ποτέ. Νομίζω θα αργήσει λίγο να μου φέρει λουλούδια το παιδί μου, αλλά έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο πρώτος που το μοιράστηκα ήταν ο άντρας μου. 

Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος αν ήταν σωστό το τεστ. Κοιτούσε και ξανακοιτούσε, έβαζε τα γυαλιά του και το ξανακοιτούσε. Είχε πολλή πλάκα όλο αυτό. Μετά εντάξει, το συνειδητοποίησε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν πραγματικά το θέλω. Όταν του είπα πως πράγματι το θέλω, μου είπε ότι θα με στηρίξει» είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τη μέρα που γνωριστήκαμε με τον Πύρρο, έχασε τη μητέρα του. Ήταν το πρώτο μας ραντεβού, και ήμουν με έναν άνθρωπο που έκλαιγε στο πρώτο ραντεβού. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά από αυτό τον στήριξα και ο άνθρωπος αυτός παρέμεινε στη ζωή μου» πρόσθεσε.

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν θέλω παιδιά. Εκείνος μου είπε ότι έχει ήδη τέσσερα, και δε θέλει άλλα παιδιά. Εγώ του είπα ότι δεν το έχω ζήσει αυτό, και θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να το ζήσω. Ήμουν κάθετη σε αυτό και ήμουν κάθετη γιατί ήθελα να το ζήσω μαζί του, μου έβγαζε ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και ξέροντας ότι έχει μεγαλώσει τέσσερα παιδιά γνώριζα ότι θα είναι εκπληκτικός πατέρας» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Ήμουν στην πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα κύησης όταν γέννησα και λόγω προεκλαμψίας έπρεπε το παιδί να βγει. Έκατσα 12 ώρες με φυσικούς πόνους περιμένοντας το παιδί να βγει, είχε λάθος θέση όμως και τελικά πήγαμε με καισαρική. Είχα αρχίσει να κλαίω πριν την πάρω στην αγκαλιά μου, με το που άκουσα το κλάμα της, άρχισα κι εγώ να κλαίω» δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τα υπόλοιπα παιδιά του Πύρρου, πέραν του ενός που είναι μαζί μας στο σπίτι, είναι στο εξωτερικό. Είναι όλα χαρούμενα αλλά πιο πολύ το ζει ο μικρός. Αυτό που έγινε με την αλλαγή επιθέτου της Μαρίας, είναι κάτι που είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, η έκταση που πήρε τώρα με στεναχώρησε γιατί ήρθε να προστεθεί μέσα σε όλα όσα αντιμετωπίζουμε τώρα με τόσο άγχος. Δεν ήταν κάτι ωραίο» ανέφερε.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της παραχώρησε η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η σύζυγός του Πύρρου Δήμα, έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Απρίλιο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη. Μιλώντας στην εκπομπή «I love Σουκου» η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο Πύρρος Δήμας όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αλλά και τι της είχε πει στην αρχή της γνωριμίας τους. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ «Η αλήθεια είναι ότι μου είναι λίγο περίεργο που γιορτάζω φέτος τη γιορτή της μητέρας. Άπειρες φορές έχω δώσει λουλούδια στη μητέρα μου και της έχω ευχηθεί, αλλά δε το έχω ζήσει ποτέ. Νομίζω θα αργήσει λίγο να μου φέρει λουλούδια το παιδί μου, αλλά έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο πρώτος που το μοιράστηκα ήταν ο άντρας μου. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος αν ήταν σωστό το τεστ. Κοιτούσε και ξανακοιτούσε, έβαζε τα γυαλιά του και το ξανακοιτούσε. Είχε πολλή πλάκα όλο αυτό. Μετά εντάξει, το συνειδητοποίησε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν πραγματικά το θέλω. Όταν του είπα πως πράγματι το θέλω, μου είπε ότι θα με στηρίξει» είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα. «Τη μέρα που γνωριστήκαμε με τον Πύρρο, έχασε τη μητέρα του. Ήταν το πρώτο μας ραντεβού, και ήμουν με έναν άνθρωπο που έκλαιγε στο πρώτο ραντεβού. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά από αυτό τον στήριξα και ο άνθρωπος αυτός παρέμεινε στη ζωή μου» πρόσθεσε. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ «Όταν πρωτογνωριστήκαμε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν θέλω παιδιά. Εκείνος μου είπε ότι έχει ήδη τέσσερα, και δε θέλει άλλα παιδιά. Εγώ του είπα ότι δεν το έχω ζήσει αυτό, και θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να το ζήσω. Ήμουν κάθετη σε αυτό και ήμουν κάθετη γιατί ήθελα να το ζήσω μαζί του, μου έβγαζε ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και ξέροντας ότι έχει μεγαλώσει τέσσερα παιδιά γνώριζα ότι θα είναι εκπληκτικός πατέρας» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η πρώην παίκτρια του Survivor. «Ήμουν στην πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα κύησης όταν γέννησα και λόγω προεκλαμψίας έπρεπε το παιδί να βγει. Έκατσα 12 ώρες με φυσικούς πόνους περιμένοντας το παιδί να βγει, είχε λάθος θέση όμως και τελικά πήγαμε με καισαρική. Είχα αρχίσει να κλαίω πριν την πάρω στην αγκαλιά μου, με το που άκουσα το κλάμα της, άρχισα κι εγώ να κλαίω» δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα. «Τα υπόλοιπα παιδιά του Πύρρου, πέραν του ενός που είναι μαζί μας στο σπίτι, είναι στο εξωτερικό. Είναι όλα χαρούμενα αλλά πιο πολύ το ζει ο μικρός. Αυτό που έγινε με την αλλαγή επιθέτου της Μαρίας, είναι κάτι που είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, η έκταση που πήρε τώρα με στεναχώρησε γιατί ήρθε να προστεθεί μέσα σε όλα όσα αντιμετωπίζουμε τώρα με τόσο άγχος. Δεν ήταν κάτι ωραίο» ανέφερε.

Δειτε Επισης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν νιώθω ασφαλής. Με έχει κυνηγήσει να με σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, ανησυχώ»
H Άντζελα Δημητρίου καταθέτει μήνυση στον κουμπάρο της κόρης της, Γρηγόρη Εκμαλιάν
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Δημήτρη Σταρόβα μετά από δύο εβδομάδες
Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της έκλεψαν το αμάξι και το έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα
Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και η σύντροφος του βρίσκονται όλοι μαζί στο Λονδίνο
Η μητέρα και η πρώην αρραβωνιαστικιά του Johnny Wactor, ξέσπασαν σε κλάματα για την δολοφονία του
Αθηνά Οικονομάκου: «Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Δεν μεγαλών μόνη μου, είμαστε μαζί στα παιδιά»
Στέλιος Ρόκκος: «Είχα εξαφανιστεί συνειδητά έξι χρόνια... Δεν μετάνιωσα ποτέ. Χρηματικά ήταν το πρόβλημα»
Στέλιος Κουδουνάρης: «Παρατηρώ εγκλωβισμένους σε στερεότυπα που τα καλλιεργούν και στα παιδιά τους»
Tο παρασκήνιο της διαμάχης του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του! Υπέγραψε για να δώσει το μερίδιό του;