Wellness Lab ένα πρωτοποριακό concept στο πολυκατάστημα Debenhams Zenon στην Λάρνακα

Στο ισόγειο του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος Debenhams Zenon στη Λάρνακα, ανακαλύψτε το Wellness lab, ένα πρωτοποριακό τμήμα αφιερωμένο στην φροντίδα όλης της οικογένειας με Φυσικά προϊόντα Ομορφιάς, Δερμοκαλλυντικά, Συμπληρώματα Διατροφής και Παιδικής Φροντίδας με την εξυπηρέτηση εγκεκριμένου Φαρμακοποιού και εξειδικευμένου προσωπικού.
Για την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας βρείτε γνωστές μάρκες δερμοκαλλυντικών, όπως Vichy, La Roche-Posay,Darphin, Collistar και Decleor κ.α.  Επίσης για  τους λάτρεις των φυσικών προϊόντων, οι μάρκες  Apivita, Korres, Naturalia, L’Occitane, Roger & Gallet, Nuxe κ.α.,  είναι ιδανικές για όλους όσους εμπιστεύονται τα αγνά υλικά της φύσης. Για την περιποίηση των μαλλιών σας  μπορείτε ακόμα να επιλέξετε από την μεγάλη γκάμα φυσικών βαφών.


Μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Wellness Lab, υπάρχουν επίσης εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής,  που θα  προσφέρουν την απαιτούμενη ενέργεια και ευεξία που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Επιπρόσθετα,  θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη βρεφική φροντίδα από αξιόπιστες μάρκες του χώρου.
Και επειδή στα πολυκαταστήματα Debenhams, η υγεία και η ομορφιά ανταμείβονται, στο Wellness Lab επιβραβεύουμε τους πελάτες μας, ως μέλη του προγράμματος ανταμοιβής «Debenhams Beauty Club», για να επωφελείστε από τα προνόμια βαθμών της κάρτας σας, αλλά και για να ενημερώνεστε για τις καινούριες αφίξεις προϊόντων και τις προσφορές μας.  

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!