Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!

Φέτος τον χειμώνα, η KIKO MILANO σας προσκαλεί στη Holiday Première, μια συλλογή εμπνευσμένη από την ομορφιά και το πάθος του ιταλικού θεάτρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με ένα all-star cast πολυτελών προϊόντων, η Holiday Première συνδυάζει πλούσια χρώματα, αισθησιακές υφές και φόρμουλες υψηλής απόδοσης που διατηρούνται ώσπου να πέσει η αυλαία της εξόδου σας.

Επιλέξτε έντονα χρυσές, πλούσιες κόκκινες αποχρώσεις ή τόνους του μαύρου για να είστε σίγουρες ότι θα λάμψετε κατά τη διάρκεια των γιορτών -ή προσφέρετε σε φίλες και αγαπημένα πρόσωπα τα ιδανικά δώρα που ζωντανεύουν τη μαγεία των ημερών.

Το εσωτερικό των συσκευασιών είναι ντυμένο με αστραφτερό λευκό, χρυσό και ασημί, με ανάγλυφα και σχέδια-αναφορές στην όπερα, ενώ το εξωτερικό τους έχει σχεδιαστεί με γνώμονα αντικείμενα τέχνης, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική φινέτσα και τη διακοσμητική ομορφιά της Ιταλίας. Το look των εορτών είναι άψογο, έντονο και εκφραστικό.

Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Η σκηνή, σας ανήκει!

Πράξη Πρώτη: Επιδερμίδα

Ξεκινήστε με μια νότα αυτοφροντίδας για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας, χρησιμοποιώντας μια από τις μάσκες προσώπου με βάση πολύτιμα υλικά.

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας τη μάσκα προσώπου Bubble Face Mask εμπλουτισμένη με ανθόνερο Centaurea Cyanus και νιώστε τη σύνθεση να έρχεται σε επαφή με τον αέρα και να μετατρέπεται σε μαργαριταρένιες φυσαλίδες που θα καθαρίσουν το δέρμα σας, απομακρύνοντας τους ρύπους.

Εναλλακτικά επιλέξτε τη Golden Face Mask, μια μάσκα λάμψης και θρέψης εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κινέζικου μανταρινιού και τζίντζερ.

Το εφέ φύλλων χρυσού θα σας προετοιμάσει για μια βραδιά όλο κομψότητα.

Διπλασιάστε τη χρυσαφένια λάμψη με τα Golden Eye Patches μιας χρήσης για να φωτίσετε την περιοχή κάτω από τα μάτια σας και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα όταν νιώσετε έτοιμη να προχωρήσετε με την προετοιμασία σας.

Είναι εμπλουτισμένα με εκχύλισμα φύλλων Camellia Sinesis και υφή hydrogel, που χαρίζει φρεσκάδα και αίσθηση ελαφρότητας στην επιδερμίδα σας.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε τον ορό προσώπου Sublime Hydra Face Serum με άρωμα μελιού και αμυγδάλου, μια ενυδατική σύνθεση που απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα και την αφήνει λεία και λαμπερή.

Τέλος, μπορείτε να προσφέρετε στις αισθήσεις σας την απόλαυση που τους αξίζει, με τη Body Cream και την ακαταμάχητη υφή της, μια κρέμα που απορροφάται γρήγορα και είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα τζίντζερ και χουρμά.

371473019_1515467742570787_2110095368154442679_n

Πράξη Δεύτερη: Βάση

Χτίστε τη βάση σας, ξεκινώντας με το Hydra Face Primer για έναν ομοιόμορφο τόνο και ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Η σύνθεση του primer που χαρίζει λάμψη με ροζ υφή, σας προσφέρει μια μοναδική αίσθηση κατά την εφαρμογή και την άνεση που ζητάει η επιδερμίδα σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το 24H Lasting Foundation, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πινέλο για να το εφαρμόσετε στην επιδερμίδα σας για ομοιόμορφο τόνο και άψογο αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες.

Με άρωμα κανέλας και πορτοκαλιού που ταιριάζει ιδανικά στις γιορτές, και αδιάβροχο για έως και 24 ώρες, είναι η ιδανική επιλογή.

Στη συνέχεια, σειρά έχει η Setting Face Powder μακράς διάρκειας με ματ και διαφανές φινίρισμα, για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας και να σβήσετε κάθε ίχνος γυαλάδας από την επιδερμίδα σας.

Η φόρμουλα μακράς διάρκειας -έως και 6 ώρες- είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μπαμπού και σας δίνει την αίσθηση πως δεν φοράτε τίποτα.

Για ζεστό, ελαφρά focused χρώμα στα ζυγωματικά σας, επιλέξτε μια απόχρωση του Charming Duo Blush, που συνδυάζει ματ και φωτεινό φινίρισμα και ελαφρύ άρωμα μελιού και αμυγδάλου.

Για βαθύτερο, πιο φυσικό, φωτεινό χρώμα, επιλέξτε το Iconic Masterpiece Blush σε συσκευασία κασετίνας, εμπνευσμένο από τη φινέτσα της ιταλικής χειροτεχνίας, με φόρμουλα εξαιρετικής απόδοσης και άρωμα βανίλιας.

Συμπληρώστε το χρώμα στο πρόσωπό σας και ασκήστε τις ικανότητές σας στο sculpting με το Enchanting Duo Bronzer, μια νότα ηλιοθεραπείας με μεταξένια υφή.

Επιπλέον, προσθέστε μια απαλή λάμψη στα ζυγωματικά του προσώπου σας χάρη στην αιθέρια εφαρμογή του Pearly Duo Highlighter.

Αν θέλετε να αναδείξετε πραγματικά τη δομή του προσώπου σας και να δώσετε ένταση στο look σας, εφαρμόστε το Liquid Face Highlighter στις κορυφές των ζυγωματικών σας, την περιοχή των φρυδιών και τους κροτάφους, με τη μεταλλική υγρή σύνθεση να εντυπωσιάζει τα πλήθη.

398315529_900311718329696_5459356372678043764_n

Πράξη Τρίτη: Μάτια

Με δεδομένο ότι τα μάτια μας είναι το πιο εκφραστικό μας χαρακτηριστικό, ήρθε η ώρα να τα τονίσουμε και να τα αφήσουμε να αφηγηθούν με τον τρόπο τους την ιστορία μας.

Αρχικά, δημιουργήστε ένα πλούσιο χρώμα συνδυάζοντας συμπληρωματικές αποχρώσεις από τις παλέτες σκιών της Holiday Première: επιλέξτε πλούσια χρυσά και καφέ χρώματα από την Daring Duo Eyeshadow, ένα stick με διπλό άκρο -για ματ και μεταλλικό φινίρισμα- ή δημιουργήστε ένα φάσμα χρωμάτων από αστραφτερό ασημί έως το βαθύτερο σκούρο μαύρο με την παλέτα Dreamy Eyeshadow Palette.

Δημιουργήστε ένταση στο βλέμμα επιλέγοντας τη Metallic Eyeshadow σε τέσσερα νέα trendy χρώματα, ή ένα λαμπερό αποτέλεσμα με την ποικιλία αποχρώσεων της Made To Shine Eyeshadow Palette, που η όλο ένταση λάμψη της θα σας δώσει το spark που θα σας συνοδεύει όλο το βράδυ.

Τονίστε τη γραμμή των βλεφαρίδων σας με το μολύβι ματιών Lasting Duo Eyepencil, ταιριάζοντας την απόχρωση που επιλέξατε με το χρώμα της σκιάς σας.

Διατίθεται σε νέα φόρμουλα διάρκειας έως και 10 ώρες, είναι κρεμώδες και μπορεί ν’ αναμειχθεί για να σας χαρίσει πλήρες χρώμα με μία μόνο κίνηση, καθώς και ματ-μεταλλικό φινίρισμα.

Ολοκληρώστε το look των ματιών σας με την εμπλουτισμένη με jojoba Volume & Curl Mascara, ένα all-in-one προϊόν που χαρίζει όγκο και καμπυλωτό αποτέλεσμα, αλλά και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας (12 ώρες) για ένα μοναδικό βλέμμα με στιλ.

393177794_1007118147015207_8788832981621393127_n

Πράξη Τέταρτη: Χείλη

Κλέψτε την παράσταση με ένα look χειλιών που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει όποιον σας δει.

Όποια εμφάνιση κι αν έχετε στο μυαλό σας, ξεκινήστε με την εφαρμογή του Crystal Lip Balm, για χείλη με ενυδάτωση και λαμπερό φινίρισμα.

Εμπλουτισμένο με αρώματα βανίλιας, πορτοκαλιού και τζίντζερ, έχει κρεμώδη υφή που αναμειγνύεται εύκολα και θα εφαρμόσει τέλεια με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια.

Για χείλη με έντονη λάμψη, επιλέξτε το τέλειο Glossy Lip Oil -την απόχρωση Rose Cuddle για θαλπωρή και ζεστασιά, την απόχρωση Luxury Mauve για πολύχρωμο φωτεινό τελείωμα , ή την απόχρωση Witery Cherry για αίσθηση φρεσκάδας.

Για ένα κρεμώδες χρώμα, επιλέξτε το Hydra Lip Stylo, με ενυδατικές ιδιότητες που αναμειγνύεται εύκολα και μια νέα συσκευασία με μηχανισμό κλικ για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Αν είστε έτοιμες να καλωσορίσετε την περίοδο των γιορτών με μια πιο έντονη πρόταση για τα χείλη σας, η επιλογή είναι μία: το Lipstick & Gloss, ένα προϊόν με άρωμα βανίλιας και διπλό άκρο που συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο τύπων εφαρμογής.

Κάθε άκρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ή να συνδυαστεί για ένα πιο δυνατό, πιο δυναμικό βλέμμα, αντάξιο μιας βραδιάς στην όπερα.

Αν νιώθετε ότι η βραδιά σας θα έχει μια θεατρική νότα, υπάρχει μόνο μία επιλογή για να νιώσετε σαν πρωταγωνίστρια: το Sparkling Lipstick, ένα τολμηρό μεταλλικό κραγιόν με αστραφτερά σωματίδια ενσωματωμένα στη σύνθεση και ένα απαλό άρωμα gingerbread που ταιριάζει στις γιορτές.

Διαθέσιμο σε high glam χρώματα που θα σας κάνουν το επίκεντρο της προσοχής, όπου και αν βρεθείτε.

398407525_1564209217451902_3180639144531941986_n

Πράξη Πέμπτη: Νύχια

Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με χρώματα νυχιών που συμπληρώνουν τις αποχρώσεις της εποχής: κόκκινο ρουμπινί και περίτεχνο χρυσό.

Δημιουργήστε ένα gel effect μακράς διάρκειας με το Metallic Nail Lacquer σε κόκκινο ή χρυσό χρώμα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια τελική στρώση από το Glittery Nail Lacquer, αν θέλετε να προσθέσετε ακόμα περισσότερη λάμψη.

404992360_1013190149743987_5475512174885862162_n

Πράξη Έκτη: Eau de Parfum

Ολοκληρώστε την προετοιμασία σας με ένα ψέκασμα από το αγαπημένο σας άρωμα που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά σαν σταρ: το ÉTOILE WHITE EAU DE PARFUM με φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και ξύλου που δημιουργούν ένα ζωντανό και ακαταμάχητο άρωμα.

Αν πάλι θέλετε να εξερευνήσετε τη σαγηνευτική σας πλευρά επιλέξτε το ÉTOILE GOLDEN EAU DE PARFUM με νότες κεχριμπαριού και μαύρης βανίλιας, ένα άρωμα με ανατολίτικες νότες που θα δώσει μια αίσθηση μυστηρίου στις νύχτες σας.

385540686_667467928801682_248740505593073377_n

Το αποκορύφωμα: Gift Set

Η ομορφιά του Holiday Première μπορεί να γίνει το δώρο σας σε όσες αξίζουν κάτι τόσο μοναδικό. Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα self-care pack, επιλέγοντας ανάμεσα στα Face Masks Gift Set, Essential Eyes & Lips Gift Set, My Everyday Skincare Gift Set και My Beauty Time Body Gift Set. Για δώρα όλο λάμψη, επιλέξτε ανάμεσα στα Lovely Mini Lipstick Gift Set, Matte Desire Lips Gift Set ή Irresistible Lips Gift Set, ή μεταξύ των Black Duo Eyes Gift Set, Gorgeous Eyes Gift Set, Iconic Eyes Gift Set και Unmissable Brushes Gift Set για ένα τέλειο look ματιών.

Αν πάλι ψάχνετε για το συνδυαστικό δώρο που σίγουρα θ’ αγαπήσουν, οι επιλογές είναι πολλές: Essential Minis Eyes Gift Set, Forever Together Make Up Gift Set, Cuddle Time Skincare Gift Set, Total Look Make Up Gift Set, Made To Shine Make Up Gift Set ή Exclusive Beauty Gift Set.

Φυσικά, υπάρχει το πιο σημαντικό δώρο από όλα -το δώρο στον εαυτό σας.

Αποκτήστε ένα KIKO Milano Advent Calendar και ανακαλύψτε μια νέα έκπληξη κάθε μέρα του Δεκεμβρίου.

Συνολικά 24 προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια, την περιποίηση της επιδερμίδας και αξεσουάρ, με κάτι νέο κάθε μέρα να σας προσφέρει για όλη την εορταστική περίοδο το beauty look που σας ταιριάζει.

Η συλλογή KIKO MILANO Create Your Balance είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr και στα φυσικά καταστήματα:

Λευκωσία: Nicosia Mall, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 35 Λάρνακα: Metropolis Mall Πάφος: Kings Avenue Mall

5 4 10 2 9 1 10
5 4 10 2 9 1 10

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!