H Intimissimi κάνει ακόμα και τον πάγο να λιώνει

  Όταν πέρυσι βρεθήκαμε στην Βερόνα για να δούμε το πρώτο Intimissimi on Ice και μετά το τέλος του πίναμε αφρώδη οίνο στο Palazzo dela Gran Guardia ήμασταν σχεδόν σίγουρες ότι τέτοιο θέαμα δεν θα ξαναβλέπαμε. Κάναμε λάθος.
Φέτος ήμασταν καλεσμένες για δεύτερη χρονιά στο πραγματικά φαντασμαγορικό show καλλιτεχνικού πατινάζ του ιταλικού brand/φετίχ και για ακόμα μία φορά όταν τα φώτα της Areva έσβησαν εμείς είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό και με το ρυθμό των τραγουδιών της Ellie Goulding (γιατί ναι το κόριτσι που μας έκανε να τραγουδάμε Love me Like you do Lo Lo Love like you do ήταν μέρος της όλης παράστασης) μέσα στο μυαλό μας.

Όμως σε περίπτωση που δεν ξέρεις για τι πράγματα μιλάμε, δώσε μας μισό λεπτό να σου εξηγήσουμε. To Intimissimi on Ice είναι ένα  ένα νέο show όπου υπέροχη μουσική, ομορφιά, μόδα και ice skating συναντιούνται. Είναι, αν θες, ένα συναισθηματικό ταξίδι σε 2 πράξεις, που παρουσιάζει διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ με πρωταγωνιστές τους Ολυμπιονίκες Carolina Kostner και Stephane Lambiel. Μα φυσικά και καθώς βλέπεις τα τόλουπ, τα άξελ και τα κάμελ σπιν κοιτάς αριστερά-δεξία μην τυχόν και εμφανιστεί από κάπου ο κύριος Κωστάλας. 

Η φετινή παράσταση είχε τίτλο "Σκιές και Φως - Το μυστήριο της επιθυμίας" και το βαθύτερο νόημα της ήταν η υπενθύμιση ότι μπορούμε να βγούμε από το σκοτάδι και να στραφούμε προς το φως με θάρρος και χωρις να χάσουμε ποτέ την καρδιά μας.

Όσο αφορά τώρα την "επιφάνεια" του όλου θεάματος, αρκεί να πούμε ότι τα κοστούμια σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από την Patricia Field. Η στυλίστρια και fashion icon της καρδιάς μας εμπνεύστηκε από τη νέα χειμερινή συλλογή της Intimissimi και πατώντας πάνω σε αυτό τον καμβά πραγματικά "ζωγράφισε".

Σε περίπτωση που σου αρέσουν τα νούμερα, τότε να σου πούμε πως χρειάστηκαν 180 ώρες πρόβας από τους skaters, 1.200 τ.μ. πάγου, 300 φωτιστικά σώματα και πολλοί πολλοί skaters εκ των οποίων οι 4 είναι ολυμπιονίκες, οι 6 παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι 7 πρωταθλητές Ευρώπης. Και πόσοι τυχεροί το βλέπουν; 12.000 κοινό παρακολουθεί κάθε show. Φανταστικό;

Αν είσαι έτοιμη να πεις "ναι, φανταστικό" τότε μισό λεπτό να σου δείξουμε και αυτό το βίντεο, όπου μεταξύ άλλων θα δεις και τις παρουσίες στο κόκκινο χαλί.

 

Δειτε Επισης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε συνέντευξη από τη μητέρα του – Η ιστορία αγάπης με τον πατέρα του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πέρασα από το στάδιο της θλίψης, στενάχωρες και βασανιστικές περιόδους»
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι... Συγχώρα με»
Τέρενς Κουίκ: «Όπως ο πατέρας μου δεν έδωσε σημασία για εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σε εκείνον»
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα! Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»
Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»
Έγκυος για τρίτη φορά η Μαντώ Γαστεράτου! «Η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη»
Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ο Πύρρος Δήμας μου είχε πει ότι δε θέλει παιδιά! Γνώριζα ότι είναι εκπληκτικός πατέρας!»
Σαν ήρωας επεστρέψε το Νemo στην Ελβετία - Η θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο