Τέρενς Κουίκ: «Όπως ο πατέρας μου δεν έδωσε σημασία για εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σε εκείνον»

«Τον ξαναείδα στα 19 μου, ειδοποιήθηκα ότι πέθαινε και πήγα από δική μου πρωτοβουλία για να τον αποχαιρετήσω για να είμαι εγώ εντάξει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο #Στούντιο4 βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του, ενώ πέρασε σε προσωπικές εξομολογήσεις.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, ο Τέρενς Κουίκ μίλησε ανοιχτά για την απουσία του πατέρα του…

«Γνώριζα πού βρισκόταν, απλά όπως εκείνος δεν έδωσε σημασία σε εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σημασία σε εκείνον, μέχρι που τον είδα για δύο μέρες 12 χρονών, ήρθε να μου φέρει δώρο ένα μαγνητόφωνο», ανέφερε για τη συνάντηση με τον πατέρα του.

Όσο για το εάν ρωτούσε την μητέρα του για το πού βρίσκεται ο πατέρας του: «Δεν ήθελα να ρωτήσω και να της ξυπνήσω πράγματα που της ήταν δυσάρεστα. Δεν πληγώθηκα, είχα την αγάπη της μητέρας μου. Δεν είχα την ανάγκη να θυμάμαι τον πατέρα μου αφού δεν με ήθελε», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ.

Ενώ κατέληξε: «Τον ξαναείδα στα 19 μου, ειδοποιήθηκα ότι πέθαινε και πήγα από δική μου πρωτοβουλία για να τον αποχαιρετήσω για να είμαι εγώ εντάξει», εξομολογήθηκε ο Τέρενς Κουίκ καλεσμένος στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας πως ευθύνεται εκείνος που ασχολήθηκε με τον χώρο των media.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε στον Τέρενς Κουίκ: «Με ξέρεις από πέντε χρονών. Είσαι από τους ανθρώπους που με έκαναν δημοσιογράφο. Και συνεργαστήκαμε αργότερα, όταν εγώ πήγα μαθητευόμενη στον ΑΝΤ1, ήμουν στο δελτίο… Αλλά και πιο μικρή λόγω του θείου μου».

«Όταν με πήρε η υπεύθυνη καλεσμένων, η Μαρία Χολέβα, τηλέφωνο για να μου πει να έρθω, είχα ένα μικρό δισταγμό. Πλέον είμαι στο ραδιόφωνο και στην εφημερίδα μου, στα τρία τηλεοπτικά κανάλια στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία, αλλά και δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω. Όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν το Στούντιο 4, είπα ότι θα το κάνω. Δεν είναι ο απόηχος του Down Town, είναι ότι όποιον και να ρώτησα, όλοι μου είπαν ότι πάω στην πιο αξιοπρεπή εκπομπή» είπε σε άλλο σημείο ο Τέρενς Κουίκ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»