Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι... Συγχώρα με»

«Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η σχέση μου με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος και τρώω χαστούκια…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό της εκπομπής #The2nightShow με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν υποδεχθεί στην εκπομπή, τον Θανάση Ευθυμιάδη, αποκάλυψε γιατί δεν τον ρώτησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί στην πετυχημένη σειρά του Mega, #ΝτόλτσεΒίτα.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως η συνέντευξη έγινε πριν από τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα είπε ο παρουσιαστής: «Θέλω πριν δώσω την πάσα για τον Θανάση να σας πω ότι η συνέντευξη πριν από τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου. Και σε αυτό το σημείο θα πω συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους της Άννας Παναγιωτοπούλου. Σίγουρα θα μας λείψει μια τέτοια περίπτωση ηθοποιού και ανθρώπου»!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εδώ και αρκετά χρόνια απομακρύνθηκε από τη showbiz και υιοθέτησε μία πιο εσωτερική και πνευματική στάση ζωής που τον κάνει ευτυχισμένο.

«Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα . Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz  δεν νου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα. Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου».

«Είχα αυτό που ήθελα μ΄άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες αλλά έτρωγα “ξύλο” δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω και εγώ» εξομολογήθηκε αρχικά.

Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να αλλάξει πλήρως την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής του με τον παρουσιαστή να ομολογεί πως στην αρχή είχε επηρεαστεί από σχόλια άλλων.

«Θέλω να σου είμαι ειλικρινής. Αδελφέ, μπορεί να μην κάνουμε κάθε μέρα παρέα αλλά ξέρεις ότι υπάρχει πολύς σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση. Ένιωσα κάποια στιγμή, από κάποιους, να πιάνω και τον εαυτό μου να λέει στις αρχές: «Ο Θανάσης είναι καλά;». Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος, έλεγα «μήπως έχει πάθει κάτι;». Δεν μπορούσα να το αντιληφθώ και θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό, την δικιά μου διάσταση να μπαίνει στη δικιά σου. Δηλαδή είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τον τρόπο ζωής μας που, αν κάποιος πάει να ξεφύγει, νιώθουμε ότι αυτός δεν είναι καλά. Ένιωσες ότι μπορεί να πέρασες και στα όρια της γραφικότητας για τους άλλους μέχρι να καταλάβουν τι κάνει ο Θανάσης;» υπογράμμισε αρχικά ο οικοδεσπότης της εκπομπής για να τοποθετηθεί ο καλεσμένος του ως εξής.

«Το περίμενα. Ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα παγκοσμίως, που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, για την αγάπη, την απλότητα, την ειρήνη. Έφαγαν και αυτοί μπούλινγκ».

«Όταν ξεκίνησα το Instagram, άρχισαν να μου λένε τα διάφορα αλλά ήμουν προετοιμασμένος για αυτή την «πλάκα». Πριν από 17 χρόνια, όταν έκοψα το κρέας, αυτή η πλάκα γινόταν από τον αδελφό μου, από τον μπαμπά μου, από τη μαμά μου και από την αδελφή μου. Πηγαίναμε να φάμε το Πάσχα και άρχιζε το δούλεμα και η πλάκα, ας το πούμε. Οπότε ήμουν συνηθισμένος ότι για να μείνω στο κέντρο μου, για να μείνω στην απόφαση μου, ναι θα γίνω και γραφικός για κάποιους».

«Εάν όμως αποδείξω με τον τρόπο ζωής μου ότι εμένα μου κάνει καλό, προσωπικά για μένα μιλάω, θα το δεχθεί ο άλλος. Γιατί αυτό που ζω εγώ δεν το επιβάλλω σε κανέναν, ούτε καν στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τρώνε κρέας» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Πριν πάρω μια σημαντική απόφαση για τη ζωή μου κάνω νηστεία και προσευχή. Αυτό έμαθα στο Άγιο Όρος. Η νηστεία όταν δεν φας 3-4 ημέρες εκεί καθαρίζουν τα πράγματα μέσα σου και ακούς την εσωτερική φωνή σου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Πώς βιοπορίζεται σήμερα;

«Εγώ που ήμουν θύμα του καταναλωτισμού που είχα 3 αυτοκίνητα και 4 μοτοσικλέτες εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο μικρό αυτοκινητάκι».

«Τα βιβλία είναι ένας τρόπος που βιοπορίζομαι, μία εκπομπή που έκανα στο Mega πριν από δύο χρόνια».

Στην τηλεόραση θα κάνω κάτι μόνο αν έχει να περάσει ένα ωραίο μήνυμα στους τηλεθεατές. Βλέπεις κωμωδίες; Φέρτε μου μία κωμωδία να συζητήσουμε. Μου φέρνουν μόνο δράματα με σκοτωμούς».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»