#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της #Eurovision 2024 και η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ρίξει #ZARI και κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί μπροστά της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Η Ελλάδα αναμένεται να εμφανιστεί τρίτη στον Β’ Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας και ήδη το Ζάρι έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου ιδίως στο εξωτερικό.

Η Μαρίνα Σάττι με τη μαγική της ερμηνεία, έχει μπει για τα καλά στις πρόβες και στο μέσω TikTok πήραμε μια μικρή γεύση από το χορευτικό της επί σκηνής.

Τόσο η ίδια όσο και οι χορευτές της έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες οι οποίες θα είναι εντατικές μέχρι τις 9/5.

Εκτός από τον στίχο και ο χορός θα περιέχει ελληνικό στοιχείο από παραδοσιακό χορό προσαρμοσμένο φυσικά στη μοντέρνα εκδοχή του τραγουδιού.

Σε μόλις 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το #ZARI της Μαρίνας Σάττι έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Το #ZARI που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Παράλληλα, το τραγούδι μπήκε και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του, ενώ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart.

Την ίδια στιγμή, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του #ZARI τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok, με τους Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Τη μουσική #ZARI υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Δειτε Επισης

Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega