#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό

#SATTIsfaction: Πλατινένιο το #ZARI της Μαρίνας - 8.000.000 προβολές στο videoclip, 4.000.000 Spotify streams, στο Νο1 του Official IFPI Charts, στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends & Νο1 Trend σε Ελλάδα & Κύπρο - Το Twitter ζητά τη ρεβάνς με τη Γεωργία από τη Σάττι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, συνολικά, 37 χώρες θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η Κύπρος, την οποία θα εκπροσωπήσει η Silia Kapsis θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό στις 7 Μαΐου, στη 2η θέση.

Η Μαρίνα Σάττι, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα φέτος με το τραγούδι «Ζάρι», θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται, η επιλογή και η κατάταξη των χωρών στους δύο ημιτελικούς έγινε σε δύο φάσεις.

Η κατανομή στον α’ ή τον β΄ ημιτελικό έγινε με κλήρωση, ενώ στη συνέχεια, οι θέσεις επιλέχθηκαν με κριτήριο την ομαλή τηλεοπτική ροή του προγράμματος, με βάση τη σκηνική παρουσίαση της κάθε συμμετοχής.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

434129367_10230521370552075_509034452287377921_n

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και
Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

434129367_10230521370552075_509034452287377921_n (1)

Σε μόλις 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το #ZARI της Μαρίνας Σάττι έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024. Το #ZARI παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το #ZARI που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Παράλληλα, το τραγούδι μπήκε και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του, ενώ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart.

Την ίδια στιγμή, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του #ZARI τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok, με τους Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Τη μουσική #ZARI υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Tο ελληνικό Twitter αντιμετώπισε με χιούμορ την ήττα της Εθνικής από τη Γεωργία στα προκριματικά του Euro 2024.

Η αρχή έγινε μέσα από τον λογαριασμό «luben» στο Instagram, που έκανε αναπαραγωγή μιας σκηνής από την ταινία «Thor: Ragnarok» με τη Γεωργία να... λέει στον Τάσο Μπακασέτα «δεν μπορείς να με νικήσεις» και τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να απαντάει «το ξέρω, αλλά αυτή μπορεί» αναφερόμενος στη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Στο ίδιο ύφος κυμάνθηκαν και τα σχόλια στο Twitter μετά την ήττα την ομάδας στα πέναλτι. Οι περισσότεροι άρχισαν να σχολιάζουν ότι «δεν πειράζει, θα πάρει τη ρεβάνς η Σάττι» από τη Γεωργία. Το σχόλιο που αναπαρήχθη περισσότερο, ήταν: «Το βάρος τώρα πέφτει στη Σάττι, να σηκώσει το ευρωπαϊκό».

sattii2289

satti29209

sattigeorgia

sattii3322

satti76554

3e4q134322

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου