Λάκης Λαζόπουλος Vs. Αλέξης Κούγιας: Το χρονικό της κόντρας τους που κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες

Αλέξης Κούγιας: «Εκείνη τη μέρα δεν τον έδειρα, τον σήκωσα για να φανεί ότι είναι πιο κοντός από εμένα» - Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά Λαζόπουλου: «Είναι στα κάτω του, ανέμπνευστα αστεία, αδικεί το μυαλό του. Εμείς μ@@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μετά την καταγγελία που εκκρεμούσε για δημόσιο ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλου από τον Αλέξη Κούγια με βασική μάρτυρα την Δέσποινα Βανδή

Συγκεκριμένα, πρόκειται για  καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος εναντίον του Αλέξη Κούγια, όταν και οι δύο είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

Τότε, ο ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξίβρυση, όταν ο Αλέξης Κούγιας – σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου- του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό με έντονες λεκτικές εκφράζει, υβρίζοντάς τον.

Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Όλο το χρονικό της κόντρας τους

Ήταν Οκτώβριος του 2017 όταν η Εύη Βατίδου υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της Αλέξη Κούγια για ξυλοδαρμό. Η είδηση είχε κάνει τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ σχετικό απόσπασμα είχε σχολιάσει ο Λάκης Λαζόπουλος στη σατιρική του εκπομπή στον Alpha. 

«Παιδιά τι έγινε; Δεν ήταν ευτυχισμένοι αυτοί οι άνθρωποι; Κατέρρευσαν τα πρότυπα; Και γίνονται και λάθος γάμοι. Κύριε Κούγια μου, θα σου πω μια παροιμία και στείλε μου όσα εξώδικα θες. “Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της”. Αυτό έλεγε η μανούλα μου στο αφιερώνω. Πολλά λόγια…» είχε αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λάκης Λαζόπουλος και Αλέξης Κούγιας στο παρελθόν συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Τότε μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως σεβάστηκε την παρουσία της κόρη του…

«Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει. Τον έχω συναντήσει σε ένα εστιατόριο στο Ψυχικό και δεν τον έδειρα, γιατί ήταν με την κόρη του. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν συναντώ τον Λαζόπουλο, εγώ δεν μπορώ να συγκρατηθώ» είχε πει ο Αλέξης Κούγιας τότε και συμπλήρωσε:

«Ο Λαζόπουλος έκανε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών επί μήνες. Και με την κυρία Ντενίση το έκανε και με τον Άδωνι το έκανε. Αυτό είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών, δεν είναι σάτιρα» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας. 

Αλέξης Κούγιας – «Εύχομαι ο Θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε…»

Ακολούθησε η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μέσω της οποίας ο γνωστός ποινικολόγος είχε στείλει μήνυμα στον γνωστό κωμικό…

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον Λαζόπουλο και εύχομαι ο Θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε (…) Παρουσίασε ένα επεισόδιο στο οποίο με χτύπησαν με σιδερογροθιά, σαν να με χτύπησε η πρώην σύζυγός μου με τακούνι» .

Όσο για τη συνάντησή τους στο εστιατόριο: «Του είπα “ξέρεις τι κακό έχεις κάνει σε μένα και τα παιδιά μου;”. Γυρίζει και μου λέει “είμαι με την κόρη μου” και του λέω “δεν θα σου κάνω τίποτα τώρα γιατί σέβομαι την κόρη σου, όμως, σε πέντε, σε δέκα, σε είκοσι χρόνια θα συναντηθούμε και τότε θα αντιμετωπίσεις αυτόν που προσπάθησες να καταστρέψεις.

Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η δικαιοσύνη, δεν σου έχω κάνει μήνυση, δεν σου έχω κάνει αγωγή, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, όμως, θα πληρώσεις”. Αυτό είναι δεδομένο. Και εύχομαι ο θεός να με βοηθήσει, εκείνη τη στιγμή, να μπορέσω να σκεφτώ τα αγγελούδια μου. Υπάρχουν όρια και σε αυτό δεν υπάρχει συγχώρεση», είχε αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2019 ο Λάκης Λαζόπουλος κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον Αλέξη Κούγια όταν οι δύο άνδρες είχαν μια τυχαία συνάντηση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν εκείνη την περίοδο η Δέσποινα Βανδή με την Δέσποινα Βανδή.

Χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου ήταν η ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, ωστόσο κανείς από τους τρεις (Λάκης Λαζόπουλος, Αλέξης Κούγιας και η Δέσποινα Βανδή, ως μάρτυρας) δεν έδωσαν το «παρών» με την υπόθεση να παίρνει αναβολή.

Ο γνωστός ποινικολόγος με δηλώσεις του στο «Πρωινό» επικαλέστηκε λόγους υγείας, καθώς δεν παρέστη στο δικαστήριο, λόγω ιατρικών προγραμματισμένων εξετάσεων στις οποίος υποβλήθηκε…

«Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες και δυστυχώς σήμερα δε μπορώ να είμαι στο δικαστήριο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με την δικαστική του υπόθεση με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια, αυτό το σκέλος της μηνύσεως που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη ποτέ οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εν πάση περιπτώσει η εβδομάδα είναι δύσκολη και παρακαλώ να το σεβαστείτε» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 o Αλέξης Κούγιας.

Σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος ξαναμίλησε στο #ΤοPrwino για τη διαμάχη του με τον κωμικό.

«Έγινε διακοπή της δίκης και πήρε αναβολή για τις 11 νομίζω. Το δικαστήριο κάλεσε τη Δέσποινα Βανδή γιατί την πρότεινε ο Λαζόπουλος. Δεν την κάλεσε αυτεπαγγέλτως. Επειδή εκείνη την ώρα τραγουδούσε, την κάλεσε για να πει τι αντιλήφθηκε ότι έγινε μεταξύ μας. Και παρά την αρχική του μήνυση ότι τον χτύπησα, αυτό δεν έγινε καν δεκτό μέχρι τώρα κατά την επεξεργασία της υποθέσεως γιατί απεδείχθη ότι αυτό δεν έχει συμβεί. Του έχω κάνει κι εγώ μήνυση για ψευδή καταμήνυση» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν Ρέμος και Βανδή. «Ήμουν με τη γραμματέα μου και τον σύζυγό της και ένα ζευγάρι ακόμα. Τον είδα μπροστά μου και πραγματικά σας το λέω, τον έψαχνα. Ήθελα πραγματικά αυτό να γίνει. Ήθελα ο ίδιος να αυτοεξευτελιστεί γι’ αυτά που έλεγε. Το μόνο που έκανα εκείνη τη μέρα ήταν να τον σηκώσω για να φανεί ότι είναι πιο κοντός από εμένα και κακώς μου έκανε αυτήν την τρομερή δυσφήμιση όλα αυτά τα χρόνια, πλήττοντας την προσωπικότητά μου» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχει πει τόσα πράγματα, έχει πει για τακούνια που ουδέποτε συνέβησαν. Εγώ φταίω που τότε δεν ήθελα να δώσω έκταση και να τον μηνύσω. Το είχα κάνει στο παρελθόν, μου είχε ζητήσει συγγνώμη αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους σαν τον Λαζόπουλο…» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Κούγιας και κατέληξε στο ενδεχόμενο να του ζητήσει συγγνώμη: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Υπάρχει ειλικρινής συγγνώμη αλλά και η υποκριτική. Μεγαλώσαμε αλλά πρέπει κάποια πράγμα να αναδεικνύονται».  

Με αφορμή την αναβολή της δίκης ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και στον Αλέξη Κούγια, ο Γιώργος Λιάγκας στράφηκε κατά του ηθοποιού για τη σάτιρα που έκανε τόσα χρόνια λέγοντας πως έχει κάνει τέρατα. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για το πως χειρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας όσα έχει ακούσει μέσα στα χρόνια από τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Εγώ δεν ξέρω αν γίνει αυτό το δικαστήριο και αυτό είναι κάτι που αδικεί και τους δύο. Το είπα και προχθές ότι ο Λάκης Λαζόπουλος εν πολλοίς εκτελούσε χαρακτήρες και δεν έκανε σάτιρα όταν ήταν στα πολύ δυνατά του. Τα πολλά τελευταία χρόνια είναι στα κάτω του ο άνθρωπος. Βλέπεις ότι τώρα που είναι στα κάτω του, βγήκαν κι άλλοι και τον κατηγόρησαν για αυτό που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για την κ. Καινούργιου. Σε άλλες εποχές δεν θα έβγαινε κανένας να τον κατηγορήσει, όπως δεν θα βγει κανείς να κατηγορήσει που κορόιδευε έναν άνθρωπο ως κοντό. Λες κι όλοι οι κοντοί είναι προβληματικοί και άξιοι χλευασμού και πλάκας. Τα ανέμπνευστα αστεία που να φτάσει εκεί πάνω και να μου ρίξει μπουνιά στο μάτι κι άλλα τέτοια γελοία και παιδαριώδη αστεία. Ούτε ως παιδιά δεν τα έκαναν οι ευφυείς άνθρωποι. Αδικούν το μεγαλείο του μυαλού και το ταλέντο της υποκριτικής του κ. Λάκη Λαζόπουλο. Τον αδίκησε αυτό το χιούμορ

Να κάνει χιούμορ επειδή πηδούσε μάντρες ή για άλλα πράγματα στην καθημερινότητα του κ. Κούγια. Μπορεί να πηδήξει μάντρες και ένας κοντός και ένας ψηλός και ένας χοντρός και ένας αδύνατος. Εκεί να το κάνει το χιούμορ. Είναι μία δημόσια πράξη του, να την κρίνει και να κάνει χιούμορ. Να κάνεις χιούμορ ή πλάκα με το αν ο άλλος είναι κοντός ή ψηλός, ειλικρινά αδικεί τον Λαζόπουλο. Και το ξαναλέω ότι ουδείς τότε έβγαινε να τον ψέξει, που κορόιδευε έναν άνθρωπο για το αν είναι ψηλός ή κοντός. Θυμόμαστε ότι ο κ. Λαζόπουλος είναι άνθρωπος που έχει κουνήσει το δάχτυλο της πολιτικής ορθότητας, όταν ο ίδιος έχει διαπράξει τέρατα στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας και με τον κ. Κούγια και με την κ. Ντενίση. Κάποια στιγμή μετά την έπαιρνε τηλέφωνο να συνεργαστούν, ενώ της είχε σύρει τα εξ αμάξης» είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πάμε στο άλλο κομμάτι. Ο Κούγιας είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με τις απόψεις του. Έχει βγάλει λεφτά κι όλοι θέλουν έναν Κούγια στις δύσκολες δίκες. Είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένος. Γιατί τσιμπάει τόσα χρόνια στο δόλωμα του Λαζόπουλου και κάθεται και του απαντά αν είναι ψηλός ή κοντός; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνει ότι αδικεί τον εαυτό του όταν το θέμα είναι αν είναι ψηλότερος ή κοντότερος; Αν ο Κούγιας είναι ψηλότερος από τον Λαζόπουλο, σημαίνει ότι είναι σπουδαιότερος; Ή αν είναι πιο κοντός σημαίνει πως είναι υποδεέστερος; Άκουσα το επιχείρημα αυτό που είπε στην εκπομπή μας και έφριξα. Ειλικρινά Αλέξη είσαι επιτυχημένος και κορυφαίος και το επιχείρημα είναι η εμμονή να τον σηκώσεις για να φανεί κοντότερος; Όλη αυτή η επιχειρηματολογία αδικεί δύο ευφυείς ανθρώπους. Τώρα αν πήγε να τον δείρε ή όχι, δεν θα το κρίνω εγώ αλλά το δικαστήριο.» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!