Οι παρουσιαστές στέκονται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου μετά τα προσβλητικά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου

Αρνητική αίσθηση προκάλεσαν τα προσβλητικά σχόλια ποτ είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατο podcast - Γιώργος Λιάγκας, Μπέττυ Μαγγίρα, Σίσσυ Χρηστίδου, Κώστας Τσουρός, Ελεονώρα Μελέτη, Μαρία Μπακοδήμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή το ντόρο που έχει δημιουργηθεί από το ειδύλλιο που δείχνει να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μια εκτενή αναφορά στο podcast του στο θέμα, σχολιάζοντας με όχι και τόσο κομψό τρόπο την Κατερίνα Καινούργιου.

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», ήταν κάποια από τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλο και στη συνέχεια ανέφερε το εξής:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;».

Το σχόλιο αυτό ενόχλησε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου και στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει στην εκπομπή της, και για λίγη ώρα να αποχωρήσει από το πλατό.

Αυτά τα σχόλια όμως, δεν πέρασαν ασχολίαστα ούτε από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές που κατέκριναν τον Λάκη Λαζόπουλο.

Γιώργος Λιάγκας

«Επειδή είναι γραμμένα αυτά, σημαίνει ότι τα έχει σκεφτεί. Δεν είναι ότι του έφυγε κάτι (του κ. Λαζόπουλου). Θεωρώ ότι κάνει μία πολύ μεγάλη αδικία, καθώς εμπλέκει τρεις ανθρώπους, οι δύο εκ των οποίων δεν έχουν δώσει το δικαίωμα, η κα Καινούργιου από μόνη της έχει ασχοληθεί με το θέμα. Από τη στιγμή που βάζεις ιστορίες ερωτικού περιεχομένου, δεν είναι χιούμορ, είναι κουτσομπολιό» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Δεν τον τιμά τον κ. Λαζόπουλο να λέει ότι δανείζει τον άνδρα η μία παρουσιάστρια στην άλλη. Δεν τον τιμά τον κ. Λαζόπουλο να λέει  ότι πρέπει με έναν άνδρα δύο παρουσιάστριες να κάνουν τη δουλειά τους και να αναρωτιέται πάντα με τον μανδύα της σάτιρας. Τι θα γινόταν αν κάποιος από εμάς χρησιμοποιούσε αυτές τις εκφράσεις για να σχολιάσει αυτό το συμβάν;» αναρωτήθηκε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.  

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος πάντα το ίδιο έκανε. Δεν έχει αλλάξει. Ο ίδιος είναι. Στις περιόδους της απόλυτης παντοκρατορίας του, ακριβώς στο πλαίσιο της σάτιρας έκανε ακριβώς το ίδιο.

Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Κάπως έτσι το είπε. Στο πλαίσιο αυτό, για να πουλήσουμε και με ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον, γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κ. Τσαγκρίδης τα είχε με την κα Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κα Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κα Μπάρκα τα έχει με τον κ. Τσαγκρίδη.

Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανάκι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας. Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κος Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι».

«Τότε που κορόιδευε χυδαία τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους» πρόσθεσε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Σίσσυ Χρηστίδου

Και η Σίσσυ Χρηστίδου όμως, το πρωί του Σαββάτου 2/3 σχολίασε το θέμα αυτό παίρνοντας το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου.

«Για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί κανείς. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αυτού του τύπου τον σχολιασμό. Δεν ξέρω… εμένα αυτό με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα», είπε αρχικά ανοίγοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτό το θέμα, τις παρουσιάστριες, τα στρας, τις κατινοεκπομπές, όλα αυτά, δείχνει ότι τα απαξιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της», υπογραμμίζει στη συνέχεια η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Άρα μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα. Αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις;  Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… εδώ έχω μπερδευτεί», επισημαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια. Αλλά όταν το πιάνεις με αυτό τον τρόπο και αυτό το ύφος, είναι αυτό πια σάτιρα; Γιατί αν είναι τόσο ποταπό και απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις στα χέρια σου;», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τον Λάκη Λαζόπουλο η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μπέττυ Μαγγίρα

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν ότι τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου ήταν απαράδεκτα, και πως στον βωμό της σάτιρας δεν πρέπει να προσβάλλουμε ανθρώπους και προσωπικότητες, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να θέτει ένα επιπλέον ερώτημα στη τρίγωνο Καινούργιου-Τσαγκρίδης-Μπάρκα που έχει προκύψει.

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δε φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε και ένα βίντεο με το ξέσπασμα που έκανε την Παρασκευή 1/3 η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, αλλά και όσα ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται στα social media οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

«Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε; Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα παρακολουθώντας το βίντεο.

Κώστας Τσουρός

Την έντονη αντίδρασή του με όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε και ο Κώστας Τσουρός μέσα από τη δική του εκπομπή.

«Αρχικά μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Μη συνεχίσει να πει κανείς ότι η σάτιρα δεν έχει κιτρινισμό και κουτσομπολιό γιατί, αυτό που είδαμε, ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε τα περί τέχνης γιατί η σάτιρα, όπως φαίνεται, είναι και κιτρινισμός και κουτσομπολιό» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί της, το έχω δηλώσει ευθαρσώς και ανοιχτά, παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια. Είναι μια γυναίκα της οποίας της αξίζει αυτό που κάνει και εκεί που βρίσκεται. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά στη δουλειά μας, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μυαλό δεν έχει να κάνει με τις τηλεθεάσεις. Το ότι όμως ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ανέβει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, μέσα σε έναν χώρο τόσο σκληρό και ανταγωνιστικό, όταν μπορεί μάλιστα να κρατιέται και να στέκεται, σημαίνει από μόνο του ότι έχει μυαλό» πρόσθεσε.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 2/3 στην εκπομπή #GeiaSou. Μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας θέλησε να δώσει το δικό του ρεπορτάζ που θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έχει διακοπεί.

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά» είπε ο δημοσιογράφος.

Το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, θέλησε να κάνει αναπαραγωγή το πρωί του Σαββάτου η Μαρία Μπακοδήμου με τον συνεργάτη της, Ισίδωρο Φίκαρη.

«Μαρία, έλα να σου δώσω ένα φιλί έτσι από μπροστά. Έτσι δεν γίνονται τα φιλιά;», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης στη Μαρία Μπακοδήμου, με τον δημοσιογράφο να την προσκαλεί να αναπαραστήσουν το καυτό ενσταντανέ της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Α πα πα… Έλα, σταμάτα», του απάντησε αρχικά η παρουσιάστρια, όμως στη συνέχεια αποδέχθηκε το… challenge και πόζαρε μαζί του.

«Τράβα εσύ με το κινητό να παίξει στα sites», σχολίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη Μαρία Μπακοδήμου να προσθέτει με νόημα: «Ελάτε, παιδιά, σταματήστε».

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως το σχόλιο αυτό του Λάκη Λαζόπουλου δε χρειαζόταν να γίνει γιατί με αυτόν τον τρόπο αδίκησε τον εαυτό του.

«Συμφωνώ πάρα πολύ και με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κώστα Τσουρό… Οποιοδήποτε θέμα και να σχολίαζε, το να πει “το μυαλό της το λίγο…”. Δε θεωρώ ότι είναι κακός ο Λάκης, ούτε τοξικός. Αυτό το σχόλιο, αδίκησε τον ίδιο, όχι την Κατερίνα Καινούργιου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση αδικεί τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν θέλω να υπερβάλλω για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε -δεν θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω- δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν με νοιάζει να το πω, ούτε λάθος, ούτε κίτρινο, ούτε μπλε, ούτε άσπρο… Είναι ένα σχόλιο που από το λίγο που ξέρω προσωπικά τον Λάκη Λαζόπουλο αδικεί τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου».

Από την πλευρά της, η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει, με το κάλυμμα της σάτιρας να πιάνει αδύναμους στόχους και κυρίως γυναίκες. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στα σχόλιά του τη Μιμή Ντενίση. Δεν ήταν σάτιρα. Και το παιδί της Μιμής. Και τον γάμο της Μιμής. Και έλεγε ότι η Μιμή γυρνάει το παιδί της σαν το αρνί στη σούβλα. Η ψυχολογία του όχλου γέλαγε. Αυτή τη στιγμή επανέρχεται, κάνει ένα κίτρινο κουτσομπολιό που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σάτιρα».

Ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε ότι ήταν λάθος το περί νου του Λάκη Λαζόπουλου ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε πως ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει ίδιος, ότι είναι ένας άνθρωπος με πελώριο μυαλό που δεν εξελίχθηκε καθόλου και το σχόλιό του παραμένει απαρχαιωμένο.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»