Σοκάρει η Ηρώ με την εξομολόγηση για τον γιο της: «Χρειάστηκε να τον προστατέψω από τη δασκάλα του»

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και τη σχέση με τον γιο της μίλησε η Ηρώ: «Δεν θύμωσα με όσους ισχυρίζονται πως το παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια αποκάλυψη για τον γιο της, Γιώργο, που σήμερα είναι 20 ετών έκανε η Ηρώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο #Στούντιο4.

Η Ηρώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι χρειάστηκε να προστατέψει τον γιο της από τη δασκάλα του στην Α’ Δημοτικού.

«Για να είμαι ειλικρινής και θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δάσκαλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα» ανέφερε αρχικά η Ηρώ.

«Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.

Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου και τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό στον Γιώργο» εξομολογήθηκε η Ηρώ.

Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη δυσκολία να μεγαλώνει μόνη το παιδί της.

Ειδικότερα, η Ηρώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια κουραζόμουν πάρα πολύ. Γιατί στην Ελλάδα σήμερα, όταν μεγαλώνεις ένα παιδί μόνος σου, είναι μια διαδικασία επίπονη και δύσκολη. Εγώ το έζησα αυτό πριν από 20 χρόνια που σημαίνει ότι είχα και κοινωνικούς φραγμούς. Όχι από τον κόσμο αλλά από τα χαρτιά, την καθημερινότητα και τα υπουργεία. Δεν διανοείσαι, ένας άλλος κόσμος για το προφανές και γω ακολουθούσα τους κανόνες με υπομονή. Ήταν ένα μάθημα».

«Για το διαβατήριο του Γιώργου χρειάστηκε να το βγάλω δεύτερη φορά, γιατί μου το απέρριψαν την πρώτη. Δεν έμαθα ποτέ τον λόγο. Απορρίφθηκε την πρώτη φορά και έπρεπε να ξανακάνω τη διαδικασία. Νομίζω πως αυτό ήταν κάτι από το οποίο έμαθαν και οι άνθρωποι εκεί ότι δεν υπάρχει λόγος για τόσο μεγάλη καχυποψία απέναντι σε έναν γονιό που είναι μόνος του. Μου ζητούσαν μάρτυρες επειδή δεν ήταν παρόντες και οι δυο γονείς για να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ η μαμά».

«Αντιλαμβάνομαι τις δικλείδες ασφαλείας αλλά καμιά φορά είναι και ο τρόπος. Πιστεύω ότι οι κοινωνίες χρειάζονται χρόνο και πιστεύω ακράδαντα στην παιδεία. Ειλικρινά το λέω, όσο μεγαλώνω, πιστεύω ότι όλα είναι θέμα παιδείας και καλλιέργειας» πρόσθεσε, επίσης, η Ηρώ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και τη σχέση με τον γιο της μίλησε η Ηρώ στην εκπομπή #Στούντιο4.

«Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη με το νομοσχέδιο, αλλά χρειάζεται παιδεία, δεν αρκεί ένας νόμος που θα βγει. Για να γίνω σαφής, έπρεπε να συμβεί εδώ και χρόνια αλλά χρειάζεται να λειτουργήσει και εκπαιδευτικά αυτό το πράγμα. Οι κοινωνίες δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη… Οι κοινωνίες αλλάζουν μέσα από την καθημερινότητα, μέσα από όλους εμάς που κάνουμε τις επιλογές που κάνουμε και τις στηρίζουμε με θάρρος και υπευθυνότητα.

Δε χρειάζεται μόνο θάρρος, χρειάζεται να είσαι και υπεύθυνος, να καταλαβαίνεις τι ευθύνη αναλαμβάνεις με αυτά που λες και κάνεις… Δε θα κρίνω κανέναν, δε θύμωσα καθόλου με όσους έλεγαν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς. Κρίνω τα πράγματα λίγο πιο κοινωνιολογικά από αυτό που φαίνονται ότι είναι σαν πρώτη εικόνα…» ανέφερε αρχικά η Ηρώ.

«Οι άνθρωποι χρειάζονται εκπαιδευσει για να καταλάβουν…Νομίζω ότι ήταν άνευ λόγου η φασαρία που έγινε. Ο γιος μου με χρειάζεται γιατί δεν είναι αυτόνομος οικονομικά και κάνουμε και πάρα πολλές συζητήσεις μαζί… έχουμε μια ωραία σχέση, δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του. Είναι ξεκαιθαρισμένο αυτό…

Δε θυμώνει όταν μιλάω γι΄αυτόν αλλά δε του αρέσει η δημοσιότητα… Έχουμε συμφωνήσει σε αυτό γι’ αυτό και δεν τον εκθέτω…» συμπλήρωσε.

Δειτε Επισης

Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα: «Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος»
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»