Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια

Γιώργος Λιάγκας: «Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία που έχει δείρει το σύμπαν. Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό κύριοι συνάδελφοι» - Νίκος Μάνεσης : «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον Alpha ότι η ΕΣΗΕΑ τον διέγραψε από τα μητρώα του αλλά και τους λόγους που έγινε αυτή η διαδικασία.

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί κατά την άποψή μου οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να εμπλακούν στην πολιτική. Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μη με ενοχλεί. Η δική μου θέση είναι και απαιτώ να τη σεβαστούν ότι ένας δημοσιογράφος – με όποιον τρόπο, με χιούμορ ή δηκτικότητα – να ασκεί κριτική στην εξουσία με επιχειρήματα, ακόμα και να είναι πρωθυπουργός η μάνα και ο πατέρας του», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Όταν ο δημοσιογράφος γίνει εξουσία, τα πράγματα αλλάζουν και απεκδύομαι του ρόλου μου. Εγώ επέλεξα να λύσω τα οικονομικά μου προβλήματα εργαζόμενος και ενδεχομένως μέχρι τα βαθιά γερατειά. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να προσφέρουν στην κοινωνία. Τους δίνουμε συγχαρητήρια, μακάρι να εκλεγούν, να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και να τους καμαρώνουμε. Είμαι τόσο αναλυτικός, γιατί τα οργανωμένα τρολάκια είναι έτοιμα να γράψουν ότι ο Μάνεσης επιτίθεται, κάνει, ράνει.

Το ξέρεις ότι με διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ εδώ και καιρό, επειδή είπα το αυτονόητο. Δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι σαφώς υπάρχουν και τα τρολ και σε κάποιες ομάδες υπάρχει και υψηλόβαθμος δημοσιογράφος που τους οργανώνει», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Και επειδή πρόσβαλα τη δημοσιογραφία – γιατί είμαστε και οι τιμιότεροι άνθρωποι – έφαγα και τη διαγραφή. Μου είπαν να περάσω κατ’ επανάληψη από το πειθαρχικό. Αυτό είναι το σωματείο που μας προστατεύει. Άρα τώρα μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Θα βρω την ευκαιρία λίγο πριν λήξει η ποινή και ξανά τα ίδια. Έχει προκύψει και παρωδία αυτό το πράγμα. Μου έχει έρθει και ένα μήνυμα ότι έχει προκύψει δικογραφία εις βάρος μου… δικογραφία από το συνδικαλιστικό σωματείο. Για όνομα της Παναγίας», ανέφερε, επίσης, ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και είχε την ευκαιρία να κάνει μια… μίνι συνέντευξη στον παρουσιαστή. Ο Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο επαγγελματικό του μέλλον, αποκαλύπτοντας πως θα αποχωρήσει από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Θα μπορούσα να απασχολήσω και περισσότερο. Σκέφτηκα να προσφύγω στη δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα. Είπα ότι σταματάω να με απασχολεί, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και το όριο της φαιδρότητας. Υπάρχει δημόσια ομολογία περί αποτυχίας του μοντέλου και συνεχίζουμε αποδεχόμενοι το ό,τι γίνεται για να υπάρχει μία ηρεμία και στη διαφημιστική αγορά και περιμένουμε τις όποιες δεσμεύσεις για να διορθωθεί το χαλασμένο.

Θα μείνω εκεί. Εννοείται πως έχω ατού και εννοείται πως έχω στοιχεία. Εγώ λειτουργώ βάσει στρατηγικής. Έτσι καταφέρνω και κερδίζω τα τελευταία χρόνια και όχι βάσει σκαλέτας ατυχώς. Πριν από 2,5 ακριβώς χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, από το ένα βράδυ έως το πρωί τα νούμερα άλλαξαν» σημείωσε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του.

δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει τον παρουσιαστή για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, με τον Νίκο Μάνεση να κάνει ένα σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο θα συζητηθεί.

«Δεν ασχολούμαι καν. Μου είπανε κάποια στιγμή έξω ότι ο Λιάγκας είπε για εσένα κάτι ότι λες ανοησίες και είπα ότι έχει υψηλότερο IQ από εμένα και έχει δίκιο» ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης. 

Όταν ο Χάρης Λεμπιδάκης τον ρώτησε αν τον εκτιμά σαν επαγγελματία, ο παρουσιαστής τόνισε: «Όχι, καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα. Άλλη ερώτηση».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Σε πινγκ πονγκ δηλώσεων έχει εξελιχθεί η «κόντρα του Νίκου Μάνεση με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής για τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου.

Ο Νίκος Μάνεσης, την Κυριακή 19/5 μέσα από την εκπομπή του, σε νέες δηλώσεις που έκανε είπε πως δεν εκτιμάει τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο τον θεωρεί πιο έξυπνο από τον ίδιο.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή #HappyDay την Δευτέρα 20/5, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως ο Νίκος Μάνεσης δεν θα έπρεπε να εμπλακεί σε όλη αυτή την υπόθεση.

«Με όλο το σεβασμό, θέλω να πω ότι δεν είναι ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης να μπαίνει σε τέτοιες κόντρες. Δεν το έχει ανάγκη ούτε ως προσωπικότητα, ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως άνθρωπος. Δίνει πάτημα ενώ το περιεχόμενο της εκπομπής του δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Είναι ωραία η ειλικρίνεια και μακάρι όταν σε ρωτάνε να έχεις τα κότσια να την πεις. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης, με αυτή την πορεία που έχει να μπαίνει σε μια τέτοια κόντρα και να είναι τώρα νούμερο ένα είδηση και να παίζει σε όλα τα site», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το πώς παρουσίασε στο πρωινό του ANT1 την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, σχολίασε η παρέα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε, μέσα από το οποίο ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε κρίση στη σχέση του με την σύντροφό του, η παρέα του Mega διαφώνησε με την στάση του παρουσιαστή.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το καλό να λες ότι ένα ζευγάρι πέρασε κρίση και στη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή.

Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις. Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός.

Τη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Γιώργος Λιάγκας προς τη Μαρίνα Σάττι σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση του παρουσιαστή με τη συνεργάτιδά του, Φωτεινή Πετρογιάννη, στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω για όλο αυτό το υλικό. Το ζήλεψα αυτό, θέλω κι εγώ να σηκώνομαι όρθια στο videowall και να σχολιάζω ένα πολύ σημαντικό θέμα. Δεν το έχουμε κάνει. Πέρα από την πλάκα, κάνουμε χαβαλέ και ο Γιώργος το ξέρει ότι το βλέπουμε λίγο πιο χιουμοριστικά», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Εγώ πίστευα και εξακολουθώ να το πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας, με το που πάνε μετά σε break, γελάει και ρωτάει: καλά τα είπα; Ότι δεν είναι αληθινό όλο αυτό, ότι είναι ρόλος. Σε αυτό όμως που έγινε με τη Φωτεινή, επειδή το έβλεπα ζωντανά, ένιωσα τόσο αμήχανα και άσχημα για το κορίτσι αυτό», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι της γίνεται αυτή η επίθεση εκείνη την ώρα τελείως άστοχα. Δεν είπε τίποτα που δεν ισχύει», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying – και συνεχίζει να δέχεται – σε τεράστιο βαθμό όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τους δημοσιογράφους, όπως γίνεται με όλους τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Eurovision. Είπε στη Φωτεινή ότι κάτι κυρίες όπως εκείνη και όπως εγώ, θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, βάζουμε το bullying παντού και δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά μετά το πολύ σοβαρό που συνέβη στην προσωπική ζωή της Μαρίνας με την απώλεια του πατέρα της. Έπρεπε να κουβαλήσει την Ελλάδα στις πλάτες της και γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε πρώτοι σε αυτό και θέλουμε ο άλλος να σκύψει το κεφάλι. Δεν μας φτάνει να το παραδεχθεί», καταλήγει στο σχόλιό της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Kαι ο Θανάσης Αλευράς απαντά σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνος, αλλά και ο συνάδελφός του, Ζερόμ Καλούτα, για την παρουσίαση της Eurovision 2024.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα είναι ένα από τα βασικότερα θέματα στις συζητήσεις μας τις τελευταίες ημέρες, λόγω των αρνητικών σχολίων που δέχθηκαν για την παρουσίαση της Eurovision 2024.

Συγκεκριμένα, αρκετοί θεώρησαν πως ο σχολιασμός του 68ο Διαγωνισμού Μουσικής ήταν ανεπαρκής και ορισμένες φορές άγγιζε ακόμα και τα όρια της αγένειας. Τι απαντά ο Θανάσης Αλευράς στη RealLife γι' όλα αυτά;

«Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», σημειώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα», απαντά χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;», σημειώνει ο Θανάσης Αλευράς.

Μετά τα σχόλια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες κατά του παρουσιαστή στα τηλεοπτικά πάνελ, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση το πρωί της Δευτέρας 20 Μαϊου μέσα από το #ToPrwino.

«Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία που έχει δείρει το σύμπαν. Προσέξτε να δείτε, αν θέλετε να πλήξετε έναν άνθρωπο, να τον πλήττετε πραγματικά με ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά. Δεν υπήρχε καμία αιχμή, ούτε καμία αποκάλυψη για κρίση. Αν μπείτε στα sites θα δείτε ότι ο ίδιος ο φίλος μου ο Δημήτρης Σταρόβας το είχε πει, νόμιζα ότι δεν το είχε πει, ότι είχε περάσει μια κρίση με την Άννα.

Είχαν περάσει μια κρίση, όπως όλες οι σχέσεις οι ανθρώπινες και είπα πόσο του στέκεται και είναι δίπλα του. Και βγήκαν κάποιοι να πουν ότι βγήκα να αποκαλύψω έναν χωρισμό… από το μυαλό τους! Είμαι σίγουρος ότι τους οδήγησε η κακία τους και όχι η λογική τους, γιατί αν το έβλεπαν δεν θα έκαναν το σχόλιο αυτό. Απορώ γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι του χώρου, είναι έξυπνοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κριτική είναι δουλειά μας, είμαστε δημοσιογράφοι και εγώ αυτό κάνω από εδώ. Άλλο η κριτική και άλλο να βγάζω κακία για να λύσω προσωπικούς λογαριασμούς και ζήλιες. 

Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό. Με αγάπη σας το λέω, κύριοι συνάδελφοι» απάντησε μια και καλή ο Γιώργος Λιάγκας.

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς στη #RealLife και όσα ανέφερε κατά των δημοσιογράφων που τοποθετήθηκαν αρνητικά την παρουσία του με τον Ζερόμ Καλούτα στην #Eurovision, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ΤοPrwino. 

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει στον δήλωση του ηθοποιού: “Δεν αρέσαμε στους σοβαρούς δημοσιογράφους της χώρα μας” και είπε: «Για εμένα φίλε μου Θανάση, το προτιμότερο θα ήταν, αν με ρώταγες ή με έπαιρνες τηλέφωνο, δεν θα με πάρεις, αλλά δεν πειράζει εγώ σε τιμώ και ήρθα όλο τον χειμώνα και σε παρακολούθησε στο μαγαζί που τραγούδησες και ήταν μια εξαιρετική παράσταση και βγήκα και το είπα δημόσια. Απλώς έχετε μάθει όλοι σας μόνο στα καλά. Όταν είχα βγει εγώ και για δέκα λεπτά έλεγα πόσο ταλαντούχος είσαι, τότε ήμουν καλός, σου άρεσε και έβγαζες φωτογραφίες μαζί μου. Τώρα που σου άσκησα κριτική είμαι κακός δημοσιογράφος; Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Το πρόβλημα που πρέπει να έχετε είναι με τους εμμονικούς. Πρέπει μάθετε και στην καλή και στη κακή κριτική».

«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που βγήκα και σε αποθέωσα για την παράσταση και είμαι ο ίδιος που εκτιμώ ταπεινά ότι θα έπρεπε αντί να βγαίνετε με έπαρση και να λέτε ότι ήσασταν τέλειοι, να λέγατε “παιδιά ήταν πιο δύσκολο απ’ ό,τι  φανταζόμασταν. Αφαιρείς το δικαίωμα από το να σου πει κάποιος το οτιδήποτε, αρκεί να πεις αυτή την απλή λέξη. Ακόμα και σήμερα βγαίνει και δικαιολογείς ότι από την ταχύτητα δεν κατάλαβες ότι ο διπλανός σου έλεγε το Σαν Μαρίνο νησί. Δεν μου αρκεί εμένα αυτό. Με εκνευρίζει όλο αυτό και κανένας από την κρατική τηλεόραση δεν άκουγε να σας διορθώσει. Αν οι φίλοι σας σας λένε καλά πράγματα, καλά κάνουν. Ο καλός ο φίλος όμως, θα έπρεπε να σου πει “Θανάση δεν ήσουν καλός εκεί”. Ειρωνεύτηκαν τους δημοσιογράφους», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!