Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μητέρα που μεγαλώνει μόνη, το παιδί της: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή #MEGAΚαλημέρα περιέγραψε την επίθεση που είχε δεχτεί το παιδί της, από συμμορία ανηλίκων.

«Πέρυσι τους την έπεσαν -για να μιλήσω και την αργκό- μια παρέα τύπου συμμορία. Δύσκολη φάση τρόμαξα πολύ, δύο συμμαθητές του πήγαν στο νοσοκομείο».

Στην πορεία, η Ηρώ περιέγραψε σχετικά με την περίοδο μετά την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της, ότι: «Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, γι’ αυτό έχω φόβο αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Η επίθεση που δέχτηκε τον δυσκόλεψε πολύ. Για πολύ καιρό δεν μίλαγε καθόλου γι’ αυτό. Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν. Αν αφήσεις το παιδί σου και αδιαφορήσεις θα το καταλάβεις αργά, όταν θα έχει γίνει επικίνδυνο. Ήμουν πάντα πολύ κοντά στον γιο μου, δούλευα τις ώρες που κοιμόταν. Ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά. Δεν είναι εύκολο στην ελληνική κοινωνία να έχεις μονός σου ένα παιδί».

Για την προσωπική της ζωή, η Ηρώ είπε: «Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής μου είναι όταν έφυγα από το πατρικό μου για να έρθω στην Αθήνα και η απόκτηση του γιου μου. Ένα παιδί έρχεται να σε βγάλει από το κέντρο του εγώ σου και να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κέντρο που είναι το παιδί σου. Έχω νιώσει πολλά πάθη αλλά λίγους έρωτες στη ζωή μου. Ο έρωτας και ο θάνατος είναι οι καταλύτες του σύμπαντος. Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, υπήρξε το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα».

Κλείνοντας, η Ηρώ είπε: «Σήμερα τα παιδιά ξεκινάνε από το πιο ‘ψηλό σκαλί’ που είναι η αναγνωρισιμότητα και καταλήγουν στην ανωνυμία χωρίς να τους θυμάται κανείς. Τα social media δίνουν την ψευδαίσθηση στους ανθρώπους ότι είναι σημαντικοί και υπαρκτοί. Το να κυνηγάς τα social media δεν είναι λύση για να κάνει κανείς καριέρα, πρέπει να διαθέτεις προσωπικότητα. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης αν θεωρείς πως το εγώ σου είναι το κέντρο του κόσμου».

Η ίδια μιλά και για τα social media.

«Σήμερα τα παιδιά ξεκινάνε από το πιο ‘ψηλό σκαλί’ που είναι η αναγνωρισιμότητα και καταλήγουν στην ανωνυμία χωρίς να τους θυμάται κανείς. Τα social media δίνουν την ψευδαίσθηση στους ανθρώπους ότι είναι σημαντικοί και υπαρκτοί. Το να κυνηγάς τα social media δεν είναι λύση για να κάνει κανείς καριέρα, πρέπει να διαθέτεις προσωπικότητα. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης αν θεωρείς πως το εγώ σου είναι το κέντρο του κόσμου».

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη