Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στις "αιχμηρές" δηλώσεις του Χρήστου Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων, έριξε τις "βόμβες" του κατά του Άρη Σοϊλέδη και του Τριαντάφυλλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει την άποψή του για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τριαντάφυλλο, καθώς και τα μειωτικά σχόλια που έκαναν για τη σύντροφό του.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ να λένε ότι δεν έχει ήθος από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα οι άνθρωποι αυτή την έβριζαν αισχρά. Όταν είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει, είσαι φάλτσος».

«Ο Τριαντάφυλλος θα πρέπει να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδάει γιατί είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδάει και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα» είπε καταλήγοντας.

Σε αυτές τις δηλώσεις θέλησε με τη σειρά του να απαντήσει και ο Τριαντάφυλλος μέσα από ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λογικά κακοί είμαστε. Χωρίς επεξεργασίες, απλά πράγματα», έγραψε ο τραγουδιστής και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά το «Θέλω να σε δω» του Αντώνη Βαρδή.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής #ToPrwino ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και στον Χρήστο Δάντη που τον αποκάλεσε φάλτσο.

«Όταν είσαι πάνω από δέκα χρόνια ενεργός στο χώρο, δεν είσαι τυχαίος. Ο Χρήστος Δάντης δεν μπορεί να με χτυπήσει καλλιτεχνικά, ο κόσμος έχει αποδείξει ποιος είναι ο Ντάφυ. Μαγαζιά, συναυλίες, δισκογραφία, με αυτά που έχω γράψει στη Νατάσα… Σε όλες τις εκπομπές τραγουδάω live και χωρίς επεξεργασία», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε στη συνέχεια: «Όταν γύρισα από το Survivor, ο Χρήστος μού έλεγε “είσαι φωνάρα, σε αγαπάω”. Στήριξα την Ασημίνα πολλές φορές. Καλώς ή κακώς εγώ αγαπώ πολύ το Survivor, βγήκα νικητής από ‘κει και ίσως από τους πιο μεγάλους νικητές. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, αλλά η αγάπη του κόσμου.

Ποτέ δεν έχω θίξει σπίτια και καριέρες. Να βάλουμε τα stories μου να δούμε αν έχω θίξει την Ασημίνα. Δεν την έχω θίξει ποτέ, δεν έχω πει καμία κακία ούτε για την ίδια, ούτε για τον Χρήστο. Έκανα χιούμορ ότι είναι τουρίστρια, επειδή για καιρό δεν έπαιζε».

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε επίσης: «Εμένα, αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ να τραγουδήσουμε live. Στα ροκ και στα ξένα είναι πολύ καλός, στα λαϊκά δεν τον βλέπω καθόλου!

Το να θες να προστατέψεις τη γυναίκα σου, την προστατεύεις με άλλο τρόπο, όχι χτυπώντας την καριέρα του άλλου με τόσο άσχημο τρόπο και κακία. Με αυτό που είπε είναι σαν να λέει στον κόσμο ότι δεν ακούει καλά, στους επιχειρηματίες που έχω συνεργαστεί».

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Χρήστο Δάντη: «Αν τον δω από κοντά, θα του πω “είσαι μια παραίσθηση που φεύγεις και γυρνάς, μπαίνεις στο δωμάτιο, στις μύτες περπατάς και αρχίζεις να μιλας… Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, που χωρίσαμε φταις, τίποτ’ άλλο μην λες, σκάσε, σκάσε”».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»