Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα

«O Δημήτρης Σταρόβας είναι σταθεροποιημένος» - «Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη δική του αναπνοή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για έκτη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη:

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται.

Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και όλα θα πάνε καλά» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη, τόνισε στις δηλώσεις της στην εκπομπή του Alpha ότι είναι πολύ σημαντική η πρόληψη και πως θα πρέπει, όταν υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα όπως ο διαβήτης, να είναι ρυθμισμένα και να παρακολουθούνται από τους ειδικούς ώστε να μην παραμονεύει κίνδυνος.

Μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μίλησε για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Ο Δημήτρης έχει τη δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο σιγά σιγά για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος πέρασε.

Σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και θέλει τον χρόνο του», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα. 

O Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον καλλιτέχνη, μετέφερε τις ευχαριστίες του για όσους ενδιαφέρθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους.

«Το μωράκι μου έχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια και κάποια είναι κατανοητά και άλλα όχι. Ξεκίνησε λογοθεραπεία το Σάββατο κι αυτά είναι εξαιρετικά αισιόδοξα νέα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι και ο Δημήτρης είναι υπομονή. Όλα θα φτιάξουν και να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου στην Άννα, που στέκεται κολώνα δίπλα του.

Επίσης, να πω ότι είναι πολύ συγκινημένος ο Δημήτρης για το τσουνάμι αγάπης που έχει δεχθεί και θέλει να μεταφέρει ένα τεράστιο ευχαριστώ και την αγάπη του σε όλον τον κόσμο που νοιάζεται ουσιαστικά. Είναι βαθιά καλός άνθρωπος! Με τεράστια ψυχή και πάντα δίπλα σε όλους όσους τον χρειάζονται. Ο Μητσάρας θα γίνει όπως τον ξέραμε και πρώτα ο Θεός θα έρθει εδώ καλεσμένος και θα τα πούμε και θα γελάει» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο καλλιτέχνης βελτιώνεται αργά και σταθερά σύμφωνα με τις δηλώσεις της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη στο #ΤοPrwino.

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε για την υγεία του: « Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά. Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ξεκίνησε λογοθεραπεία. Καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο με στόχο να ξαναμιλήσουμε κανονικά. Σας ευχαριστεί όλους πολύ για την αγάπη σας».

Και η Ματίνα Παγώνη ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας θα παραμείνει στο νοσοκομείο μερικές μέρες ακόμα προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο.

Και τόνισε ότι έχει ξεκινήσει λογοθεραπεία και ομάδα των νευρολόγων τον παρακολουθεί.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»