#MasterChefGR: O 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση του πρώτου Τέστ Δημιουργικότητας!

#MasterChefGR: Ποια μπριγάδα κέρδισε το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας; Έκανε το 2/2 η μπορντό μπριγάδα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν στον διαγωνισμό, οι 24 διαγωνιζόμενοι διαπιστώνουν πως τα πράγματα στο MasterChef 2024 είναι πολύ πιο σύνθετα και δύσκολα.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 29/1), κάποιοι δοκίμασαν τα όριά τους, πιστεύοντας πολύ στο πιάτο τους. Το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε όλους.

Ο Ηλίας Παναγιώτου από την μπορντό μπριγάδα, εντυπωσίασε με το πιάτο που παρουσίασε τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ήταν ο νικητής του πρώτου Mystery Box, κερδίζοντας και το έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Η νίκη της μπορντό μπριγάδας με τελικό σκορ 7- 4 προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις. Μετά την ψηφοφορία της χαμένης γκρι μπριγάδας, η Ρένα Παπιδάκη είναι η  πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο (Τρίτη 30/1) το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας θα δυσκολέψει τα πράγματα. Πως θα χωρίσουν τα ζευγάρια των μονομαχιών οι δυο Αρχηγοί, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και ποια θα είναι η στρατηγική τους;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς περνούσε από τους πάγκους και η Γεωργία του εξομολογήθηκε πως διαβάζει τα βιβλία του Πάνου Ιωαννίδη και ένα βράδυ τον είχε ονειρευτεί.

«Θα σας συγκινήσω σεφ. Αν διαβάσω εγώ… είπε αρχικά η Γεωργία και συνέχισε: «Ό,τι βιβλία έχουμε στο σπίτι και έχω φέρει κι εγώ μαζί μου. Έχω ένα του Πάνου Ιωαννίδη, που το έχω και δίπλα στο μαξιλάρι μου. Τον είχα ονειρευτεί σεφ μα την Παναγία, σας το ορκίζομαι, πριν έρθω εδώ. Όχι από ομορφιά! Ήρθε στον πάγκο και κάτι μου έλεγε και γελούσε. Λέω “θα περάσω”.

Ένα βράδυ ονειρεύτηκα τον Πάνο Ιωαννίδη και το επόμενο βράδυ ονειρεύτηκα τον πατέρα μου που ήταν μάγειρας και σκέφτηκα ότι θα περάσω» είπε η Γεωργία στο MasterChef.

Η Γεωργία όπως δήλωσε θα κάνει τα πάντα για να μην απογοητεύσει τους κριτές, για τους οποίους έχει βαθιά εκτίμηση. Η Ρένα θέλει να αποδείξει πως ήταν απλά μια άτυχη στιγμή το ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση στο Mystery Box.

Σύμφωνα με τους τρεις κριτές και στις δύο προσπάθειες έλειπε η δημιουργικότητα. Παρ' όλα αυτά, ο πόντος πήγε στην εκπρόσωπο της γκρι μπριγάδας, Ρένα, επειδή είχε πιο ζουμερό ψαρονέφρι σε σχέση με τη Γεωργία. Η δεύτερη έριξε το φταίξιμο για το κρέας στους συμπαίκτες της, επειδή τη συμβούλεψαν να το ψήσει σε περισσότερους βαθμούς. 

Η Ρένα είχε καλύτερο πιάτο από τη Γεωργία στο Τεστ Δημιουργικότητας, φέρνοντας τον πόντο στην μπριγάδα της

Ακούγοντας τις παρατηρήσεις των κριτών για το πιάτο της Γεωργίας, κάποιοι από την ομάδα της δήλωσαν πως θα τη βγάλουν στον τάκο, σε περίπτωση που ηττηθούν στη δοκιμασία. 

Χάθηκε Στη Μετάφραση Η Τάνια - Τι Δεν Κατάλαβε; «Έκανα και μια μ@λ@κ@@», είπε η παίκτρια

Η μπορντό μπριγάδα με αρχηγό τη Χριστίνα μοιάζει ασταμάτητη, καθώς μετά το Mystery Box, νίκησε και σε αυτή τη δοκιμασία, στέλνοντας τους «γκρι» για δεύτερη φορά στον τάκο.

Για την ιστορία η μονομαχία έληξε με σκορ 7-5 με τον Μάριο να κερδίζει για άλλη μια φορά τον Χρήστο και να δίνει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του. 

Τα μέλη της γκρι μπριγάδας δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε το Τεστ Δημιουργικότητας μετά το Mystery Box.

Τα…καρφιά και τα μπλοκάκια βγήκαν από τα συρτάρια για την ψηφοφορία, ώστε  να δούμε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά τη Ρένα.

Η παίκτρια που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Τάνια.

«Δεύτερη υποψήφια γι’ αυτή την εβδομάδα μαζί με τη Ρένα είναι η Τάνια», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τrailer Τετάρτη 31.1.2024

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο