H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision

«Γλιστρούσαν τα παπούτσια και είχαμε κάποια θέματα με τον ήχο. Τα πράγματα πήγανε καλύτερα με τον cameraman»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την δεύτερη πρόβα της στη σκηνή της #Eurovision, η οποία φέτος θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως στις 11 Μαΐου, ολοκλήρωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Μαρίνα Σάττι.  

Ωστόσο, η ελληνική επιστολή αντιμετώπισε σε αυτή κάποια τεχνικά προβλήματα, για τα οποία η τραγουδίστρια μίλησε σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram για την Eurovision.  

«Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι αρκετά μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα». 

Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό. Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι για και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα. 

Πραγματικά ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά κατά τ' άλλα είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Στο ξενοδοχείο που μένουμε είναι κι άλλες χώρες και συμμετοχές και το βράδυ μαζευόμαστε μιλάμε βλέπουμε βιντεάκια στο YouTube, δείχνει ένας τον άλλον πράγματα, μαθαίνουμε, είναι όντως σαν ένα φεστιβάλ. Λίγο κρύο κάνει φυσάει. Τέλος πάντων, μην αγχώνεστε οι πρόβες είναι πρόβες και γι' αυτό είναι πρόβες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και πολλά πολλά φιλάκια», λέει η Μαρίνα Σάττι στο συγκεκριμένο βίντεο. 

Δειτε Επισης

Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου