#MasterChefGR: Η ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα - Ποιον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση;

#MasterChefGR: Τα 12 ζευγάρια των αντίπαλων μπριγάδων και η ομάδα που κέρδισε το πρώτο Mystery Box της χρονιάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι 24 παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού για να επιδοθούν σε νέες μαγειρικές μονομαχίες.

Φυσικά, ο φετινός κύκλος, όπως και προηγούμενοι, κρύβει εκπλήξεις και νέες προκλήσεις για τους διαγωνιζόμενους.

Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως ούτε φέτος θα υπάρχουν επιστροφές με τους παίκτες να πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους δυνάμεις και να μην επαναπαυθούν καθόλου.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, ήρθε από το στόμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η λέξη κλειδί θα είναι οι μονομαχίες.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο μπριγάδες, δηλαδή σε δύο ομάδες, όπου οι αρχηγοί θα είναι μέχρι τέλους οι ίδιοι. Σε περίπτωση που θέλουν να αλλάξουν, θα πρέπει να έχουν επιλέξει να σταματήσουν από τα καθήκοντά τους, οπότε εκεί θα τους αντικαταστήσει άλλος συμπαίκτης της ομάδας τους.

Οι μπριγάδες μοιράστηκαν σε μπορντό και γκρι χρώμα με το πρώτο να το παίρνει η Χριστίνα και το δεύτερο ο Λευτέρης.

Δεν πήγε καθόλου καλά η πρώτη δοκιμασία του Mystery Box για την Ζωή και την Ρένα στο MasterChef. Η μονομαχία τους δεν εξελίχθηκε όπως σίγουρα θα ήθελαν, αφού τα πιάτα τους ήταν ό,τι χειρότερο παρουσιάστηκε φέτος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αντέδρασε και ανέφερε ότι δεν θέλει να βλέπει τέτοια πιάτα στον διαγωνισμό.

«Προσπαθώ να βρω τι να κρίνω στο πιάτο σου. Εδώ πέρα μου φαίνεται ότι έχεις πάρει 4-5 στοιχεία και τα έχουμε ψήσει. Πέρα από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν έχουμε ολοκληρωμένη προσπάθεια. Δε θέλω να έρχονται τέτοια πιάτα. Ούτε από σένα, ούτε από κανέναν» είπε ο κριτής του MasterChef.

Οι δύο παίκτριες δεν έφεραν κανένα πόντο στην ομάδα τους και δεν υπήρξε νικήτρια στη μονομαχία. Η Ζωή επέστρεψε στο πάγκο της και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Ηλίας κέρδισε το πρώτο Mystery Box

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισα το πρώτο Mystery Box του διαγωνισμού. Ελπίζω και τα υπόλοιπα να πάνε το ίδιο καλά», είπε με ένα πλατύ χαμόγελο ο παίκτης.

Γκρι ή μπορντό; Ποιοι συγκέντρωσαν περισσότερους πόντους; 

Η μπορντό μπριγάδα κέρδισε το «μυστηριώδες κουτί», με τον Μάριο να δίνει τον νικητήριο πόντο. Με σκορ 6-3 και δύο μονομαχίες να υπολείπονται, το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει υπέρ της γκρι μπριγάδας, ακόμα κι αν έκανε στο τέλος το 2/2.

Ωστόσο, οι κριτές ενημέρωσαν τους 24 διαγωνιζόμενους πως θα δοκιμάσουν όλα τα πιάτα, προκειμένου να βγάλουν το καλύτερο. 

Η γκρι μπριγάδα έχασε στη δοκιμασία του Mystery Box κι έτσι τα μέλη της θα πρέπει τώρα μέσω ψηφοφορίας να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα γέλια της Τάνιας μετά την ήττα της ενόχλησαν την ομάδα της, η οποία την καταψήφισε. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Ρένα δεν έφερε πόντο στην μπριγάδα της, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να είναι τελικά αυτή που θα οδηγηθεί σε δοκιμασία αποχώρησης.

«Το ήξερα ότι θα ήμουν υποψήφια, γιατί δεν είχα ένα σωστά δομημένο πιάτο. Εν μέρει μου λείπει η οικογένειά μου και θα ήθελα να τους ξαναδώ σύντομα, από την άλλη θα ήθελα να αποδείξω ποια είμαι και ποιες δυνατότητες έχω», δήλωσε στις κάμερες η Ρένα, η οποία θα «παλέψει» για να διατηρήσει τη θέση της στο MasterChef. 

Τrailer Τρίτη 30.1.2024

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»