#SurvivorGR: Oι τέσσερις του τάκου - Ανδρική υπόθεση η μονομαχία παραμονής

#SurvivorGR: Η ενόχληση του Σταμάτη με τον Σωτήρη, η πασαρέλα, το Game of Thrones, η μάχη για την 3η ασυλία, o MVP και οι... βρωμιές του Ρομπ: «Βάζαμε να φάμε και αερίστηκε! Πόση βρώμα να αντέξω;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Μαχητές κατάφεραν να σπάσουν το σερί νικών των Διάσημων κατακτώντας το τοτέμ για την 3η ασυλία την 4η εβδομάδα του Survivor 2024 και να μην βρίσκονται στον τάκο μόνο παίκτες τους.

Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας ήταν ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, ο δεύτερος ήταν ο Σωτήρης Λαμάι, ενώ από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε ο Αλέξης Παππάς, ενώ ο MVP της εβδομάδας που ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου επέλεξε να ρίξει στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιανό, με την υπόθεση παραμονής στον Άγιο Δομίνικο να γίνεται αυτή τη φορά αντρική υπόθεση.

Το επεισόδιο της Τρίτης (30/1) ξεκίνησε με τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Σωτήρη Λαμάι, να σχολιάζει την επιλογή των συμπαικτών του να τον ρίξουν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.  Ο 38χρονος επιχειρηματίας μετά τη διαμάχη με τους συμπαίκτες του στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο επόμενος παίκτης προς αποχώρηση. Φρόντισε μάλιστα να υπενθυμίσει τόσο στο κοινό, όσο και στους παίκτες, ποιος είναι.

«Επειδή κάπου έχουμε μπερδευτεί λιγάκι κι επειδή χάσαμε τη ροή του δρόμου, είμαι ο Λαμάι, πάμε σήμερα να αποδείξουμε και στους Μπλε και στους Κόκκινους ότι δεν ήρθα τυχαία στο νησί κι ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα φύγω εγώ», είπε.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να φύγει οποιοσδήποτε άλλος, εκτός από μένα. Πάμε δυνατά παιδιά, πάμε δυνατά. Μην ξεχνιόμαστε, ο Λαμάι είμαι».

Ενοχλημένος με τον Σωτήρη Λαμάι ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, καθώς ο συμπαίκτη τους τον χαρακτήρισε «γλίτσα».

«Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής καμίας κλίκας αν εννοούσε εμένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον -και ειδικά αν αναφέρεται σε εμένα να με αποκαλεί γλίτσα ή οτιδήποτε άλλο- καθώς δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που ήρθε, έχει πει πάρα πολλά σε εμάς» είπε αρχικά ο παίκτης των Μαχητών του Survivor.

«Μέχρι την προηγούμενη ημέρα ήταν μες στον χαβαλέ και μία ημέρα μετά που χάσαμε την ασυλία και ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι και ξέρει ότι θα είναι αυτός λόγω του αγωνιστικού κομματιού, βγάζει στο συμβούλιο μία επίθεση σε όλη την ομάδα. Όταν ήρθε στην ομάδα είπε ότι θα τα κάνω όλα λίμπα και δεν ξέρετε να κάνετε ριάλιτι» είπε για τον συμπαίκτη του.

Την άποψη πως η μπλε ομάδα έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, εξέφρασε ο Αλέξης Παππάς σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Σωτήρη Λαμάι.

«Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι τα παιδιά ψήφισαν με βάση το συναίσθημα απ’ ό,τι είπε ο Φάνης», είπε και διερωτήθηκε αν έχει υπερτερεί το συναισθηματικό κομμάτι σε σχέση με μια φιλία ή το συναίσθημα του να προστατεύσεις έναν τραυματισμένο άνθρωπο, δείχνοντας την ανθρώπινη πλευρά.

Άλλο το συναίσθημα, άλλο η συμπάθεια, κατέληξε προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως η αντίπαλη ομάδα έχει πρόβλημα όσον αφορά το πως τοποθετείται και τι σημασία δίνει στις έννοιες των λέξεων.

«Δεν μπορούν να συνεννοηθούν, δεν μπορούν να βρουν άκρη»

Στον στίβο μάχης για την 3η ασυλία της εβδομάδας οι Μπλε δεν θα είχαν στην διάθεση τους τον Ρομπ και τον τραυματία Λαμάι και οι Κόκκινοι τον Γκάνο.


Όμως οι απώλειες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα εκτός παιχνιδιού βγήκε και ο Σάββας με χαμηλή πίεση και τον ακολούθησε και η Δαλάκα.

«Έχουν κάνει την τέντα Β Παθολογική. Εκεί πήγε να τους βρει και ο Ρομπ με τη φορμούλα του» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αποκάλυψε ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες αφίξεις που έχω την αίσθηση ότι θα αναστατώσουν το νησί».

Από τις ωραίες στιγμές του αγώνα ξεχώρισε εκείνη που η Μαρία Αντωνά χτύπησε πάνω στο δίχτυ και η αντίπαλός της, η Μαριλίνα γύρισε πίσω να τη ρωτήσει αν είναι καλά. Η Αντωνά κέρδισε αλλά πήγε στον πάγκο των Μπλε και την αγκάλιασε και μάλιστα είπε στους συμπαίκτες της τι έκανε ενώ της φώναξε «ευχαριστώ».

Οι κόκκινοι οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά την 4η εβδομάδα και πήραν τις δύο πρώτες ασυλίες, δεν κατάφεραν να κάνουν το τρία στα τρία καθώς οι Μπλε τους χαλάνε το σερί κατακτώντας την 3η ασυλία με 12-9.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως MVP της εβδομάδας ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ παρότι ηττημένοι οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία του με δωράκι, που δεν ήταν άλλο από το κιτ ψαρέματος.

Οι Μαχητές είχαν κέφια όταν επέστρεψαν στην παραλία τους και αποφάσισαν να κάνουν έναν διαγωνισμό ομορφιάς με την Άιρα να τους κάνει μαθήματα πασαρέλας.

Οι... ομορφιές συνεχίστηκαν και την επόμενη ημέρα καθώς η Μαριλίνα Βακονδίου και η Ιωάννα Τζαβέλα ξύπνησαν με διάθεση για γυμναστική και οι κάμερες του Survivor πήραν «φωτιά». Οι δύο παίκτριες των Μαχητών έκαναν ανοίγματα, ασκήσεις ισορροπίας στηριζόμενες η μία επάνω στην άλλη και αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Αντίθετα η κατάσταση... βρώμισε λίγο αργότερα όταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου εξέφρασε την επιθυμία της να φύγει επειγόντως από το παιχνίδι ο Rob James Seymour.

«Προσωπικά θα ήθελα να φύγει ο Rob. Με έχει κουράσει. Παιδιά χθες -δεν το λέω έτσι- βάζαμε να φάμε και αερίστηκε. Είναι δυνατόν; Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Όλοι είμαστε άπλυτοι, δεν έχουμε σαμπουάν, αλλά μπαίνουμε στη θάλασσα. Το παλεύουμε. Είναι ο μόνος που βρωμάει. Τις κουβέρτες που έχει στο κρεβάτι του δεν τις τινάζει και να τις διπλώσει ξανά, όπως όλοι που τις πλένουμε. Έτσι όπως είναι ρολό. Εκεί άμμος, ζωύφια, χώματα, φύλλα. Μόνο εγώ δεν είμαι πάνω στην κουβέρτα. Δεν μπορώ. Η υγιεινή εμένα με πειράζει πάρα πολύ» είπε η 20χρονη για τον συμπαίκτη της στην Μπλε ομάδα.

Οι Μαχητές συνέχισαν να διασκεδάζουν στην παραλία του και μετά την πασαρέλα είπαν να το ρίξουν στο Game of Thrones, με τον Λαμάι να κάνει το «Βουνό» βάζοντας μια κατσαρόλα στο κεφάλι του.

Στην παραλία των Κόκκινων ο Αλέξης Παππάς είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο ψαροντούφεκο, ενώ τα κορίτσια το έριξαν στην ηλιοθεραπεία περιμένοντας τα ψάρια.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και έμαθε για την πασαρέλα στην παραλία των Μπλε και ζήτησε να τους δει να περπατάνε στο catwalk, βάζοντας και την κατάλληλη μουσική.

Ο Λιανός άφησε να εννοηθεί ότι έρχεται ενίσχυση για τους Κόκκινους

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία ο Αλέξης Παππάς με τέσσερις ψήφους έναντι τρεις του Νίκου Γκάνου, έγινε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Πολλοί από εμάς θα περάσουμε από τη διαδικασία, καλό είναι να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ», είπε ο Αλέξης για την υποψηφιότητά του.

Στη συνέχεια ο Σάββας Γκέντσογλου ως MVP της εβδομάδας ανέδειξε τον τέταρτο υποψήφιο, ο οποίος σύμφωνα με τον Λιανό έπρεπε να είναι άντρας.

«Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για να σκεφτώ στρατηγικά. Αν στείλω έναν πολύ δυνατό παίκτη να μονομαχήσει θα επιστρέψει στην καλύβα. Οπότε εξαιρώ τον Φάνη. Μένει ο Γιάννης και ο Σταμάτης. Θα το πάω βάση στατιστικών και θα δώσω τον Σταμάτη» είπε ο Σάββας αιτιολογώντας την απόφασή του.

Έτσι η τέσσερις που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor 2024 είναι οι τρεις «Μαχητές» Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, Σωτήρης Λαμάι και Σταμάτης Ταλαδιανός και ο «Διάσημος» Αλέξης Παππάς.

Trailer | 31/01/2024

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο