Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»

«Δεν είχα πάντα αυτή τη φωνή, όχι. Έτσι φτιάχνεται αυτή η φωνή. Όλα τα πράγματα στη ζωή φτιάχνονται με κόπο και, να ξέρεις, με κόπο φτιάχνονται και τα αρνητικά και τα θετικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Αποστολάκης και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη φωνή του.

«Δεν μπορώ μια πλάκα, ούτε στο τηλέφωνο ούτε πουθενά, να ξέρεις, με τη φωνή μου! Δεν γίνεται, με καταλαβαίνουν με τη μία. Αυτοί που με ξέρουν τουλάχιστον, αν και με καταλαβαίνουν και διάφοροι άλλοι άνθρωποι που δεν με ξέρουν γιατί έχω κάνει και αρκετά σπικάζ» είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης με την Αθαναϊδα Νέγκα να σημειώνει πως είναι εκπληκτικό να μένει μια φωνή τόσο έντονα χαραγμένη στο μυαλό κάποιου.

«Το πιο εκπληκτικό είναι ότι μου κάνει μεγάλη εντύπωση, πάρα πολύ μεγάλη, πως καταλαβαίνω ότι με την τεχνολογία μπορείς να μιλήσεις αυτή τη στιγμή στην Αμερική με Viber ή Face Time και να δουν τη φάτσα σου. Να συνδεθεί δηλαδή στον αέρα η εικόνα με τη φωνή, αυτό το καταλαβαίνω. Το ηχόχρωμα όμως πως συντίθεται και καταλαβαίνεις κάποιον από την Αμερική, χωρίς καλώδια, ο οποίος έρχεται στο κινητό σου και λες «έλα ρε Φάνη»; Είναι δηλαδή στην Αμερική και το ηχόχρωμα συντίθεται με τέτοια πιστότητα, αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι εξώκοσμο και μεταφυσικό» απάντησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν η φωνή του ήταν ανέκαθεν έτσι, με τον ίδιο να εξηγεί, «Δεν είχα πάντα αυτή τη φωνή, όχι. Αυτή δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, πολλή υπερβολή και πολύ ποτό. Έτσι φτιάχνεται αυτή η φωνή. Όλα τα πράγματα στη ζωή φτιάχνονται με κόπο και, να ξέρεις, με κόπο φτιάχνονται και τα αρνητικά και τα θετικά.., Παλιά η φωνή μου ήταν λίγο καλύτερη, ήταν λίγο πιο καθαρή».

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου
Sean Penn: «Δεν είχα χτυπήσει τη Μadonna με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι»
Η συναυλία της Τaylor Swift προκάλεσε φρενίτιδα στην Βρετανία & έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Παύλος Παπαδόπουλος: «Ξυπνούσα κι έβαζα αλκοόλ στο στόμα μου για να ξεχνάω τι βιώνω»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Όσα συνέβησαν είναι θλιβερά και απαράδεκτα, δεν έχω λόγια»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα, για να μπορώ να τρώω, δεν είχα τίποτα»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές»