Γιώργος Λιάγκας: «Τις τελευταίες ημέρες στοχοποιούμαι. Ακούγονται για εμένα τερατώδη ψέματα»

H απαντηση του Γιώργου Λιάγκα στα έχουν ακουστεί για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την αποκάλυψη που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη Φαίη Σκορδά και το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη συζήτηση για το ξέσπασμα του Mente Fuerte εναντίον της Δανάης Μπάρκα, μετά τα σχόλια για τη Μαρία Σολωμού, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε σε έντονο ύφος πως για τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τερατώδη ψέματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον «αέρα» του #ToPrwino: «Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού που μπήκε τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας, δε θα αφαιρέσουμε από τον οποιονδήποτε να έχει άποψη. Γιατί έτσι θα γίνουμε όλοι ίδιοι, τόσο ήσυχοι που αυτοί που έχουν λεφτά και εξουσία να μας διαφεντεύουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Εγώ είμαι υπέρ της λογικής να υπάρχουν φωνές ανεξάρτητες, όπως εγώ. Που πότε τα ρίχνουν εδώ, πότε τα ρίχνουν εκεί, πότε τα ρίχνω στον εαυτό μου… Και ας κάνουν και λάθος πολλές φορές, και ας είναι υπερβολικοί και ας ζητούν συγγνώμη, από το να είναι όλοι ίδιοι.

Πρώτη φορά ακούτε αυτό που είπε η Σολωμού ότι κάποιες γυναίκες πάνε και γίνονται σαν ροφοί με τα χείλια έτσι; Προφανώς υπάρχει υπερβολή. Όλοι χρησιμοποιούμε στα social έναν τσιμπημένο λόγο. Τι πάει να πει, ότι η Σολωμού κάνει μπούλινγκ στις κυρίες;».

Δειτε Επισης
Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 Kαρατόμησαν τον Γιώργο Λιάγκα στο #XamogelaKaiPali - Σύσσωμη η τηλεόραση στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου Για τα μάτια του Ουγγαρέζου, όλη η τηλεόραση κατά του Γιώργου Λιάγκα - Οι αιχμές για τον ρόλο της Ελένης Μενεγάκη Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον έξαλλο... Γιώργο Λιάγκα: «Κουράγιο στους εργαζόμενους στο #ToPrwino» Το κείμενο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος» Φώτης Σεργουλόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Kαλούν ανθρώπους για να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά» O Στέφανος Κασσελάκης «αδειάζει» τoν Γιώργο Λιάγκα, μετά την συνέντευξη στην υποτιθέμενη «γιαγιά» του Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου έκραξαν τα αποκλειστικά της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ευτελίζουμε τα πάντα με τη λογική του μπούλινγκ. (…) Είναι άλλο πράγμα να είσαι κακοπροαίρετος και στοχοποιείς κάποιους ανθρώπους, λέγοντας ψέματα, όπως ακούγονται για εμένα τις τελευταίες ημέρες… Για μένα τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τερατώδη ψέματα, αλλά δεν θα μιλήσω».

Προφανώς, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται στη χθεσινή αποκάλυψη που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη Φαίη Σκορδά, αλλά πιθανόν και στα έχουν ακουστεί για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τα «καρφιά» του για τα ποσοστά τηλεθέασης και τον τρόπο με τον οποίο άλλες εκπομπές πανηγυρίζουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε

«Πολύ καλά κάνουν οι εταιρείες που θέλουν να πουλήσουν π.χ έναν καφέ, να δουν σε ποια εκπομπή θα πρέπει να απευθυνθούν, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά από την άλλη να βάζουμε Χ σε κάποιους ανθρώπους με χρόνια επιτυχία στην τηλεόραση, που ο κόσμος τους βλέπει, αλλά κάποια μέτρηση λέει ότι στα εμπορικά κοινά… Και ποια είναι τα εμπορικά κοινά; Γιατί είναι μεγάλη κουβέντα αυτό», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πέταξε το «καρφί» του για πρόσωπα άλλων εκπομπών. «Βλέπω τα τελευταία χρόνια εκπομπές που βγαίνουν και πανηγυρίζουν εκπομπές ότι σκίζουν και τους βλέπει ο μισός κόσμος σε σύγκριση με άλλες εκπομπές που δεν πανηγυρίζουν, να τα λέμε αυτά», είπε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας, εννοώντας το γενικό σύνολο της τηλεθέασης. 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»