Φώτης Σεργουλόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Kαλούν ανθρώπους για να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή Γιώργο Λιάγκα, ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη: «Η κοινωνία είναι έτοιμη, να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο στην ηγεσία ενός κόμματος. Οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και είναι αυτοί που κάνουν το θέμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η τηλεφωνική συνέντευξη σχολιάστηκε έντονα στα social media, ενώ υπήρξαν κι εκπομπές, όπως το «Πρωίαν σε είδον», που καταπιάστηκαν, επίσης, με το θέμα. Ανάμεσά τους και το «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παίρνει θέση.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής θέλοντας να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν και- χωρίς να κατονομάσει τον Γιώργο Λιάγκα-, ανέφερε: «Αυτό το ότι εμφανίστηκε προβοκατόρικα και είπαν ότι είναι μια μακρινή γιαγιά, η οποία ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, για να πλήξει ουσιαστικά το σοσιαλιστικό φρόνημα…», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι δεν την ξέρει. Από την άλλη βάζεις στη διαδικασία τα media, όχι μόνοι τους οι άνθρωποι, τους καλούν, να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά για τους δύο υποψηφίους. Από σελέμπριτις, ηθοποιούς… Ο καθένας έχει τη γνώμη του σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, τους πλήττουν για κάτι το οποίο είναι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατέληξε: «Και από την άλλη έχουμε ένα κοινό το οποίο ψήφισε στον πρώτο γύρο τον κύριο Κασσελάκη, που αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ έτοιμη να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο άντρα στην ηγεσία ενός κόμματος. Λένε ότι δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Η κοινωνία είναι έτοιμη, οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και οι προβοκάτορες είναι αυτοί που κάνουν το θέμα. Ποιος είναι ο λόγος που σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε αυτή τη χυδαιότητα;».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»