O Στέφανος Κασσελάκης «αδειάζει» τoν Γιώργο Λιάγκα, μετά την συνέντευξη στην υποτιθέμενη «γιαγιά» του

Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Στέφανο Κασσελάκη: «Στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αντέδρασε ο Στέφανος Κασσελάκης με συνέντευξη που προβλήθηκε στο #ΤοPrwino του ΑΝΤ1, όπου υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υποτιθέμενη γιαγιά του, η οποία είναι μάλιστα και ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας είχε προλογήσει το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν λέμε γιαγιά ενός ανθρώπου, δεν εννοούμε μόνο τη μαμά του μπαμπά, ούτε τη μαμά της μαμάς. Είναι και τα αδέλφια. Το εξηγεί και η ίδια ποια είναι η σχέση. Είναι πάντως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν λίγο μετά όταν η κυρία αυτή εξηγεί τη συγγενική της (;) σχέση με τον Στέφανο.

Η ίδια λέει ότι παντρεύτηκε το γιο της αδερφής του προπαππού του Στέφανου Κασσελάκη. Άρα η αδερφή του προππαπού του, έκανε παιδί, το παιδί λεγόταν Κασσελάκης (γιατί; γιατί αυτή λέγεται Κασσελάκη και δεν πήρε το όνομα του άντρα της, και γιατί ο γιος της λεγόταν κι αυτός Κασσελάκης;!) και παντρεύτηκε αυτήν, η οποία για κάποιο λόγο λέγεται κι αυτή Κασσελάκη.

Ο Στέφανος οπότε την έχει: γυναίκα του γιου της αδερφής του προππαπού του.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με τη κυρί.. ε την «γιαγιά» του Κασσελάκη να λέει πόσο Νέα Δημοκρατία είναι όλη η οικογένεια του Στέφανου και ότι και αυτός ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζει ότι την κυρία που μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν την έχει δει ποτέ.

tef

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει στο post του: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μια πρώτη απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη, το πρωί της Τετάρτης, για την συνέντευξη με την υποτιθέμενη γιαγιά του. 

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι όταν κάνει λάθος, ζητάει συγγνώμη και ανέφερε πως ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το πάει καλά…

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας πω κάτι… Άντε να βγάλω τους λόγους… Τι γίνεται ρε γαμ@το. Είμαι ένας άνθρωπος, από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε εμάς και σας ευχαριστούμε…

Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα»

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους και εξοργισμένος είπε: «Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ότι ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο.

Και θα πω γιατί: ή ο ίδιος δεν το είδε, ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Χθες είπα ξεκάθαρα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή δεν είναι γιαγιά, μαμά του μπαμπά του, ή μητέρα της μαμάς του, αλλά μία πιο μακρινή γιαγιά. Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε χθες, αφήσαμε την κυρία να λέει τη σχέση της με τον κ. Κασσελλάκη. Αν λοιπόν εγώ ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα εγώ ότι είναι μία γιαγιά και δεν θα άφηνα την ίδια να λέει για τη σχέση τους.

Είπαμε ότι είναι μία μακρινή γιαγιά. Το λάθος μας και ψέγω τους συνεργάτες μου από χθες –αλλά δε μπορώ να το ξέρω, και ρωτήστε κ. Κασσελάκη τις εκπομπές που τους δίνετε τα αποκλειστικά- ότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να ξέρει τι γράφεται στους τίτλους… Τους έβρισα τους συνεργάτες μου να σας το πω κι έτσι. Εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά, είπαμε ότι είναι μακρινή συγγενής».

«Ψάξτε σε άλλες ελληνικές εκπομπές -έχω φάκελο- που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν για να κάνουν τηλεθέαση. Και έβγαιναν οι ίδιοι με άλλα ονόματα. Η κυρία η συγκεκριμένη έχει μία προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς. Από ό,τι κατάλαβα ότι ο εγγονός της με εσάς είστε τρίτα ξαδέρφια. Αντί να μου στείλετε λουλούδια, ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεολογικό σας δέντρο και να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;»

Μετά την "γιαγιά" ο Λιάγκας βρήκε και θείο του Κασσελάκη, πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Αλλά και τον αδελφό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε βόλτα με τον σκύλο του.

Ο Στέλιος Κασσελάκης είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από τον Στέφανο, δηλαδή 43 ετών ζει κι εκείνος μόνιμα στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Μαλλιαρού.

Ο «άγνωστος» αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη έχει έρθει τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα λόγω των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και δεν επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Λίγα λεπτά πριν τις 12, ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε ζωντανά στα τηλεοπτικά συνεργεία του ΑΝΤ1 και του Star.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε έκκληση στα κανάλια που βρίσκονται έξω από την οικία του, να προσφέρουν οικονομικά στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

«Επειδή οι εικόνες μού έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν ανάγκη. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Και ο ΑΝΤ1 και οι υπόλοιποι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούνε» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«ΜΚΟ κάνει ο κύριος Κασσελάκης ή κόμμα; Αν κάνει ΜΚΟ κι έχει σκοπό να μας προτρέψει όλους στον εθελοντισμό, μακάρι» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας on air

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»