Πρωτοφανές ξέσπασμα Mente Fuerte κατά της Δανάης Μπάρκα μετά τα όσα είπε για την Μαρία Σολωμού

«Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις της Μαρία Σολωμού σχετικά με τις νεαρές κοπέλες που προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις έχουν σχολιαστεί έντονα.

Την επιλογή νέων κοριτσιών να προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις σχολίασε σε ένα από τα τελευταία της podcast η Μαρία Σολωμού.

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά.

Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο podcast της η Μαρία Σολωμού.

Ανάμεσα στα σχόλια, υπήρξε και η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα, η οποία μέσα από το «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως ξαφνιάστηκε με τις δηλώσεις της ηθοποιού, καθώς θεωρεί πως και η ίδια κάνει τολμηρές εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια, αφού παρακολούθησε το σχετικό απόσπασμα στο οποίο η ηθοποιός αναφέρεται στις νεαρές ηλικίες και στις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν, θέλησε να εκφράσει την αντίθετη άποψή της, τονίζοντας παράλληλα ότι εκτιμάει πολύ την Μαρία Σολωμού

«Ας είμαστε ειλικρινείς ότι όλα αυτά τα σχολιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Φυσικά και μας σοκάρει όταν ένα κορίτσι το βλέπουμε να αλλάζει εντελώς. Άλλο να κάνεις με μέτρο πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο οι υπερβολές», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. 

«Ωστόσο με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία που εγώ έχω πει ότι είμαι φαν της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια. Ας πούμε τώρα τη βλέπουμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα, που κάποιος αντίστοιχα θα μπορούσε να πει “γιατί το κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο φαινόμενο”. Επίσης ξέρουμε ότι είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσα από την μουσική του προάγει όλο αυτό το στυλ. Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν λίγο περίεργο να βγω και να πω κάτι αντίστοιχο; Κάποιες φορές οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

Την απάντησή του στις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα θέλησε να δώσει ο Mente Fuerte, αφού η παρουσιάστρια έκανε αναφορά και στον ράπερ, λέγοντας πως ο ίδιος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του προάγει αυτό το ύφος.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.

mente-fuerte-3-768x1352

mente-k-4-768x1346

mente-k-768x1316

Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε ο Mente Fuerte σε μια σειρά από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

mente-3

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»