Mετά τις δηλώσεις της Έφη Σαρρή, Ελεονώρα Μελέτη & Νανά Παλαιτσάκη έγιναν μαλλιά κουβάρια on air: «Θα τρελαθώ!»

Νανά Παλαιτσάκη: «To αρσενικό, πρέπει να βάλει όρια, όταν δεν κάνει ο άντρας κουμάντο, γίνονται όλα ρημαδιό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Έφη Σαρρή μίλησε στο #MEGAΚαλημέρα για τις προσδοκίες της από τους άντρες, την ηλικία της και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η τραγουδίστρια με τη θετική της ενέργεια και τις ξεχωριστές δηλώσεις της, μίλησε για τους άντρες και την προσωπική της ζωή.

«Δεν έχω καμία σχέση με τις δουλειές του σπιτιού. Είμαι λίγο άγρια με τους βοηθούς μου. Αν θα έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ένας μάρτυρας. Δεν είμαι ποτέ μονή στην προσωπική μου ζωή. Ένας άντρας μπορεί να εκνευριστεί με έμενα γιατί θέλω να γίνεται το δικό μου μόνο. Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου και να λέει ‘yes, mam’», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, «εμμονικός θαυμαστής μπήκε ντυμένος ‘Έφη Σαρρή’ στο καμαρίνι και αυτό λίγο με τρόμαξε».

Για την ηλικία της που πάντα σχολιάζεται και αποτελεί αντικείμενο… μελέτης, σχολίασε: «Η ηλικία είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Διακωμωδώ το θέμα της ηλικίας μου και γι’ αυτό λέω κάθε φορά διαφορετική. Σήμερα είμαι 99 χρόνων».

«Φοβάμαι να κάνω πλαστικές επεμβάσεις, δε θέλω. Απέφυγα τη μητρότητα γιατί δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Γύρω στα 22 μου, προχώρησα σε διακοπή κύησης. Δεν το μετάνιωσα, ήταν άσχημη στιγμή», υπογράμμισε.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος για έμενα: ‘δεν είναι’. Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο. Είχα περάσει πολύ δύσκολα την περίοδο που με σατίριζε. Έφτασα μέχρι τα δικαστήρια για την σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, άλλα δεν βρήκα το δίκιο μου», αποκάλυψε αναφορικά με την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Έχω ξεκατινιαστεί με συντρόφους μου, έχω πετάξει τηλέφωνο, σταχτοδοχείο και ό,τι έβρισκα. Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου δεν έκανε λεύκανση, ενώ του το ζήτησα. Κοιμάμαι πάντα μόνη μου, ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με άντρα δίπλα μου», κατέληξε λέγοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ελεονώρα Μελέτη και Νανά Παλαιτσάκη διαφώνησαν έντονα στον αέρα του #MegaΚαλημέρα, το πρωί της Τρίτης 26/9. Η τοποθέτηση της Νανάς Παλαιτσάκη πως «όποιος φέρνει τα λεφτά στο σπίτι, αυτός είναι και ο αρχηγός».

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τα όσα δήλωσε η Έφη Σαρρή στη συνέντευξή της στο #MegaΚαλημέρα, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε αρχικά: «Ένας άντρας, ο οποίο είναι αρσενικό και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια. Πρέπει ο άντρας να βάλει όρια, για να νιώθει η γυναίκα ότι υπάρχει ασφάλεια. Διότι όταν δεν κάνει ο άντρας πρόταση και δεν βάζει όρια, μετά όλα γίνονται ρημαδιό».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Μόνο ο άντρας βάζει όρια; Και η γυναίκα πρέπει να βάζει όρια», με τη Νανά Παλαιτσάκη να υπογραμμίζει: «Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο. Άρα, πρέπει σε μια σχέση στο σπίτι κάποιος να είναι αρχηγός. Αυτός ο οποίος φέρνει τα λεφτά, αυτός και…».

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα. Τι πάει να πει “αυτός που φέρνει τα λεφτά”; Δηλαδή, συγγνώμη ρε Νανά, άμα δουλεύει η γυναίκα, τι θα κάνει;

Νανά Παλαιτσάκη: Μπορώ να έχω την άποψή μου;

Ελεονώρα Μελέτη: Και βέβαια, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το “αυτός που φέρνει τα λεφτά”.

Νανά Παλαιτσάκη: Γι’ αυτό έχουν γίνει όλα τα σπίτια ρημαδιό. Όταν θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι και ο άντρας αρχηγός, πάτε για βούλιαγμα.

Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί να είναι αρχηγός αυτός που φέρνει τα λεφτά;

Νανά Παλαιτσάκη: Παραδοσιακά, όταν φέρνεις τα λεφτά, μπορείς να ελέγχεις κι έχεις δικαίωμα να ελέγξεις.

Ελεονώρα Μελέτη: Θα τρελαθώ!

Νανά Παλαιτσάκη: Να τρελαθείς, αλλά να μάθεις και αλήθειες. Δεν μπορεί να έχουν γίνει όλα ίσα κι όμοια. Αν με ακούσεις, μπορείς να μιλήσεις.

Ελεονώρα Μελέτη: Σε έχω ακούσει, αλλά δεν γίνεται να λες ότι αυτός που έχει τα λεφτά ελέγχει σε μία σχέση. Όχι δεν ελέγχει.

Νανά Παλαιτσάκη: Ελέγχει! Λέει έχουμε 1000 ευρώ και δίνει χρήματα κρυφά στο παιδί χωρίς να το παίξει ο πατέρας του. Όλοι πρέπει να ξέρουν πού πάνε τα λεφτά. Όποιος έχει την οικονομική δύναμη, αυτός μπορεί και να ελέγχει. Όταν το κουδούνι σου απ΄ έξω γράφει «Ελεονώρα Μελέτη», είναι ο χώρος σου.

Ελεονώρα Μελέτη: Εγώ πιστεύω ότι σε μία σχέση, ο καθένας έχει τον δικό του χώρο. Ελέγχει, δεν ελέγχει. Αυτό είναι μία συμφωνία που κάνει το ζευγάρι από την αρχή. Δεν μπορώ να ακούω στις εποχές της χειραφέτησης ότι ο άντρας ελέγχει τη γυναίκα επειδή δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Δεν μπορώ να ακούω ότι η γυναίκα ελέγχεται επειδή ο άντρας έχει λεφτά. Δεν είμαι φεμινίστρια.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»