«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια»: Οι celebrities ποζάρουν στον φθινοπωρινό ήλιο!

Υβόννη Μπόσνιακ, Ναταλία Δραγούμη, Ταμίλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κατερίνα Στικούδη, Εβελίνα Νικόλιζα, Αντιγόνη Κουλουκάκου με το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, και την κόρη τους, Ελένη.

Πιο αναλυτικά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ να κάνει μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τη μονάκριβη κόρη της, Ελένη, με τη γνωστή σχεδιάστρια να δείχνει πιο εντυπωσιακή και γυμνασμένη από ποτέ φορώντας ένα άκρως κολακευτικό και μικροσκοπικό μπικίνι.

659e5fe5c8674977b72a61a3e12123b4

fd2e9bfc3d1844d19c041c3225c80cff

aded193152cf465296af8454afd7cf40

Την τελευταία καλοκαιρινή ανάρτηση για φέτος έκανε η Ναταλία Δραγούμη στα social media.

Η ηθοποιός αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα βίντεο από την παραλία. Στο κλιπ, η ίδια έχει ξαπλώσει εκεί που σκάει το κύμα και παίρνει διάφορες πόζες, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Πρόσεχε να προφέρεις καθαρά τη λέξη θάλασσα έτσι που να γυαλίσουν μέσα της όλα τα δελφίνια.

Οδυσσέας Ελύτης

Ανανεώνω το ραντεβού μου με τη θάλασσα για του χρόνου…».

Στον δεύτερο κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» θα βρεθεί προσεχώς η Ταμίλα Κουλίεβα, έχοντας αφήσει ασφαλώς τις καλύτερες εντυπώσεις στον ρόλο της Υβόννης μέχρι τώρα στην ιστορία του ΑΝΤ1. Ως τότε, όμως, η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να απολαύσει μέχρι και την τελευταία στάλα του καλοκαιριού.

Έτσι, όσο ο ελεύθερος χρόνος της επιτρέπει να γίνεται ένα με τον ήλιο και τη θάλασσα, εκείνη το κάνει. Όπως θέλησε μάλιστα να μας γνωστοποιήσει το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ταμίλα Κουλίεβα επέλεξε να βρεθεί αυτές τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου στην όμορφη Τήνο.

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια θέλησε να δημοσιεύσει ένα σύντομο φωτογραφικό άλμπουμ από την τελευταία της εξόρμηση στη θάλασσα εντυπωσιάζοντας με την καλλίγραμμη της σιλουέτα. «Σ’ ευχαριστώ Τήνο» έγραψε, λιτά, η ηθοποιός στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε το συγκεκριμένο άλμπουμ στα social media.

Πλήθος σχολίων, δε, ήρθε «βροχή» να προστεθεί κάτω από την ανάρτηση από τους διαδικτυακούς φίλους της ηθοποιού.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι, είναι και Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια εθεάθη σε πολυσύχναστη παραλία του νησιού με ένα μαγιό που «τράβηξε» τα βλέμματα.

Επέλεξε ένα μπικίνι το κάτω μέρος του οποίου έμοιαζε περισσότερο με σορτσάκι και στο επάνω μέρος σε γαλάζιο χρώμα. Η κάμερα του Mykonos Live Tv την κατέγραψε να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα και λίγο αργότερα, να πίνει τον καφέ της στην ξαπλώστρα πλάι στον σύζυγό της.

Η Εβελίνα Νικόλιζα που δεν έχει σταματήσει τις αποδράσεις το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε σε ένα μέρος που την ξετρέλανε, στη Μάνη.

Μια λεπτή λωρίδα γης ενώνει τη μαγευτική χερσονησίδα Σκοπά, με τον Κότρωνα σχηματίζοντας δύο κολπίσκους, δύο γραφικές παραλίες με χοντρό, σκουρόχρωμο βότσαλο.

Εκεί βρέθηκε και εκείνη μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και δεν θα μπορούσε να μην φωτογραφηθεί. Η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, ξαπλωμένη πάνω σε έναν κόκκινο βελούδινο καναπέ.

«Αν γνωρίζατε ότι υπάρχει αυτό το μέρος και μου το κρύβατε δε θα σας ξαναμιλήσω ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήδη αναπολεί τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη.

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πέρασε στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένατης πρόσωπα.

Ωστόσο, πλέον η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει κι η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα.

Όπως μαρτυρά όμως, η νέα της ανάρτηση στα social media, το καλοκαίρι της λείπει ήδη και έτσι, επέλεξε να μοιραστεί δύο στιγμιότυπα από τις διακοπές που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει με το μπικίνι της κι ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, μέσα στη θάλασσα.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, έγραψε: «Κάπως θέλω λίγο από αυτό», ενώ πρόσθεσε: «Ήδη μου λείπει το καλοκαίρι».

Συνεχίζει τις διακοπές της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Παρά το γεγονός ότι έχει μπει ο Σεπτέμβρης εκείνη επιλέγει ήρεμες διακοπές σε ένα από τα νησιά που «πνίγηκαν» από κόσμο το φετινό καλοκαίρι και αυτό δεν είναι άλλο από την Τήνο.

Η ηθοποιός, την οποία για μια ακόμη σεζόν θα απολαύσουμε μέσα από τη σειρά «Η Γη της ελιάς» απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού κι εμείς το απίθανο κορμί της.

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία. Πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της και ένα λευκό πουκάμισο στην παραλία.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1592023-25109-mm

Δειτε Επισης

Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε τους Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»