«Κι άμα το αύριο είναι στο χέρι μου, θα ‘σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Οι celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Αθηνά Οικονομάκου, Μαίρη Συνατσάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαρία Σολωμού, Σοφία Μανωλάκου, Έλενα Κώνστα, Έλενα Τσαγκρινού, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Salma Hayek, Jennifer Lopez με το μαγιό τους & Britney Spears, Παυλίνα Βουλγαράκη & Ηλιάνα Παπαγεωργίου γυμνές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλοκαιρινή απόδραση στην Αντίπαρο έκανε για μία ακόμη φορά η Αθηνά Οικονομάκου φέτος το καλοκαίρι!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς» πέρασε τις διακοπές της με την οικογένειά της σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η ίδια σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μοιραζόταν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξορμήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις εξόδους της στα νησιά.

Οι στυλιστικές της επιλογές ήταν αυτές που ξεχώριζαν σε κάθε περίπτωση.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας πέρασε μέρος των διακοπών της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αντίπαρο. Μαζί της εκτός από τα παιδιά της ήταν και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος.

Untitled

Με νέες γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο.

Το μοντέλο ανέβασε μέσα από το προφίλ του, μια σειρά από ασπρόμαυρα στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει γυμνή σε ένα κρεβάτι, καλυμμένη με ένα λευκό σεντόνι.

Παίρνοντας διάφορες πόζες, κοιτάζει τον φακό και μέσα σε λίγες ώρες αποσπά πάνω από 30.000 likes.

Η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber Μαίρη Συνατσάκη το φετινό καλοκαίρι δεν έκανε πολλές διακοπές και επέλεξε να μείνει στην Αθήνα μαζί με τον σύντροφό της και την μικρή Ολίβια.

Η Μαίρη Συνατσάκη πήγε παραλία με την οικογένειά της και απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στη θάλασσα. Η πρώην παρουσιάστρια δεν δίστασε να ανεβάσει ένα βίντεο στα social media με σπάνια κοινά στιγμιότυπα με τον Ίαν Στρατή μαζί με την κορούλα τους.

Λίγο πριν βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του #ShoppingStar, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν παύει στιγμή να σηκώνει… καύσωνα στα social media με τις αναρτήσεις της.

Κι αυτό μιας και δεν αμελεί να δημοσιεύσει τις πλέον αποκαλυπτικές και ασφαλώς δροσερές στιγμές της καθημερινότητας της!

«Αναμνήσεις» επέλεξε, δε, να γράψει με νόημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα οι διακοπές για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές του καλοκαιριού από τη μαγευτική Μήλο.

Η εκρηκτική Kύπρια τραγουδίστρια φροντίζει αρκετές φορές να ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό με αναρτήσεις της από τις αποδράσεις της. Αυτήν τη φορά πόζαρε με το μαύρο μπικίνι της και το μοντέρνα γυαλιά της επάνω σε έναν βράχο και έκοψε την ανάσα με τις αναλογίες της.

Σε πολλές διαφορετικές πόζες ανέδειξε για ακόμα μία φορά το καλλίγραμμο κορμί της, προκαλώντας τσουνάμι από likes.

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρία Σολωμού, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύθνο.

Από εκεί, μοιράζεται καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες της, τόσο μέσω δημοσιεύσεων στο προφίλ της, όσο και μέσω Instagram stories.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ανέβασε νέα στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει ντυμένη στα χρυσά.

Φορά ένα κοντό τοπ και μία μακριά φούστα με χρυσές λεπτομέρειες, έχοντας τα μαλλιά της ακόμη κοτσιδάκια.

Δεν έχει τελειώσει το καλοκαίρι για την Σοφία Μανωλάκου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η γοητευτική ηθοποιός πόζαρε χαλαρή στην παραλία επάνω σε μία αιώρα και όπως φαίνεται πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Το μαγιό που επέλεξε να φορέσει αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και την άψογη φυσική της κατάσταση και έτσι η ανάρτησή της γέμισε γρήγορα με likes και σχόλια θαυμασμού από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Cicadas still singing…#stillsummer #sun #greece #beach #sand #lookthesun» έγραψε η Σοφία Μανωλάκου.

Με έναν ξεχωριστό, ομολογουμένως, τρόπο θέλησε να καλωσορίσει η Παυλίνα Βουλγαράκη τον Σεπτέμβριο στα social media.

Κι αυτό μιας και η ταλαντούχα ερμηνεύτρια προχώρησε στο μοίρασμα ορισμένων όμορφων στιγμιοτύπων από πρόσφατη θαλασσινή της εξόρμηση.

«Παραδόξως είναι μεγάλος ο απολογισμός. Θα τα πω στο ποντκαστ που θα ετοιμάσω όταν επιστρέψω στην Αθήνα. Hello September» γράφει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα με την οποία και επιλέγει να συνοδεύσει το συγκεκριμένο μίνι – άλμπουμ από τις διακοπές της.

Ερωτευμένοι κι αχώριστοι η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφό της, Dj Stephan οι οποίοι πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας τις διακοπές τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν φήμες για εγκυμοσύνη.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram τις νέες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan χαλαρώνουν στο τζακούζι, φανερά ερωτευμένοι!

O Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση. Αυτή τη φορά έκανε μία ερωτική εξομολόγηση δημόσια στη σύντροφό του με μια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

«Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, είναι η δική μας ιστορία 
Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά! Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Κύμα καύσωνα, απλά γιατί… μπορεί, θέλησε η Έλενα Κώνστα να σηκώσει στα social media, με τη νέα της ανάρτηση.

Και αυτό μιας και η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να μοιραστεί στιγμές από τις ανέμελες της διακοπές στην Λευκάδα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μεγαλώνοντας αγαπώ πολύ τον Σεπτέμβρη. Ελπίζω αυτό το post να σας βρίσκει καλά. Καλό μήνα -κι ας άργησα- Αφήστε με εδώ. Όβερ» γράφει, δε, με νόημα η ραδιοφωνική παραγωγός στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα, εκρηκτική της ανάρτηση.

«Καταιγίδα» θυμίζουν οι αναρτήσεις της Britney Spears, μετά τον χωρισμό της από τον Sam Asghari με την διάσημη τραγουδίστρια να συνεχίζει τις «μπηχτές» κατά του πρώην, πλέον, συζύγου της.

Χαρακτηριστικό το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram και στο οποίο η ίδια χορεύει ξέφρενα για όλους όσοι έχουν ξεγελαστεί από κάποιον που έχουν αγαπήσει.

«Τα χέρια μου λένε τα πάντα. Πόσες φορές έχετε δεχθεί ψέματα ή έχετε ξεγελαστεί από κάποιον που αγαπάτε; Επαναλάβατε μαζί μου γιατί το εννοώ» έγραψε με νόημα στη λεζάντα του βίντεο η Britney Spears.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα η 41χρονη τραγουδίστρια είχε πάει βόλτα με άλογο.

Η ζέστη ήταν, μάλιστα, τόσο έντονη ώστε η ίδια, όπως υποστήριξε, να υποχρεωθεί να βγάλει τη μπλούζα της.

«Έπρεπε να βγάλω τη μπλούζα μου σε αυτή τη γ@@@μενη έρημο. Θα έπρεπε να ήμουν γυμνή» έγραψε η Britney Spears.

Τα 57 έκλεισε η Salma Hayek στις 2 Σεπτεμβρίου και μοιράστηκε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες της με το διαδικτυακό κοινό που την ακολουθεί στα social media.

Η ηθοποιός και sex symbol του Χόλιγουντ, ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ποζάροντας στον φακό με ένα κόκκινο μπικίνι, καπέλο και γυαλιά, σε μια παραλία. 

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είμαι ζωντανή και τόσο βαθιά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες!!!! Την αγαπημένη μου οικογένεια, τους πολύτιμους φίλους μου, την υγεία μου, τη δουλειά μου που με κρατάει σε εγρήγορση, την ομάδα μου που με ενδυναμώνει, τη σχέση μου με τα ζώα και τη φύση και την αγάπη όλων των πιστών θαυμαστών μου. Χρόνια πολλά για τα 57α γενέθλιά μου!!!».

Η Jennifer Lopez απέδειξε ότι το έχει ακόμα στα 54 της όταν πόζαρε με εσώρουχα για γνωστή εταιρεία.

Ποζάροντας μόνο με ένα δαντελωτό ασπρόμαυρο σετ εσωρούχων η λατίνα σταρ έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της και τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς.

«Όταν κάνεις το σωστό... τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τα στιγμιότυπα.

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!