Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Ο Μπέος φώναζε στην ερημιά για τις κάμερες: ήρθε το φαΐ και το νερό, ελάτε να πάρετε»

«Έρχομαι από τη λάσπη» είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην αρχή της συναυλίας του στην Τεχνόπολη το βράδυ της Δευτέρας - Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι τραγικό νούμερο, με αφήνεις με τον κάθε φλώρο;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στις καταστροφές που βιώνει η Μαγνησία και η Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel αναφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Τεχνόπολη.

Τα «βέλη» του Αλκίνοου Ιωαννίδη που ξεκίνησε τον χαιρετισμό του με τη φράση «έρχομται από τη λάσπη» στράφηκαν και κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τον οποίο έχει ανοιχτό μέτωπο από το 2020 για το νερό των Σταγιατών.

«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη συναυλία του για τις καταστροφές σε Μαγνησία και Θεσσαλία

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο το Πήλιο.

Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμμένη, την πνιγμένη χώρα μας.

Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από την χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα όσους μας ρημάζουν.

Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη!

Και σας ευχαριστώ που μετα απο τις πολυ έντονες μερες και νύχτες που είστε απόψε εδώ για να στήσουμε μαζί μία ηλεκτρική γιορτή πάνω στην καταστροφή και εκτός τόπου και χρόνου. Καλώς βρεθήκαμε και καλή μοιρασιά αδέρφια!»

Ταραχή επικράτησε το πρωί της Τρίτης όταν ο Αχιλλέας Μπέος βγήκες σε τηλεφωνική σύνδεση στην #SuperΚατερίνα για να μιλήσει για την κατάσταση στον Βόλο μετά τις πλημμύρες και το κατά πόσο είναι κατάλληλο το νερό της πόλης. Όταν μπήκαν στη συζήτηση τα όσα ανέφερε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τον δήμαρχο, η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να συγκρατήσει τον δήμαρχο για να μην ακουστούν βρισιές.

«Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα. Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ…ς ο δήμαρχος. Δεν είναι κακό το μαλ…ς» είπε ο δήμαρχος με την παρουσιάστρια να απαντά σοκαρισμένη: «Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν».

Λίγο παρακάτω συνέχισε για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει… Έχουμε μία κόντρα, δεν θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη». Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: ‘»Τι λέτε κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε! Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας.»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ζωντανά στο #ToPrwino και στον Γιώργο Λιάγκα, δίνοντας τη δική του απάντηση στα σχόλια του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεις έχει αυτός ο τύπος.

Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης και η Ζευγαρά με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός τη συναυλία τι την έκανε; Για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;» πρόσθεσε στο Πρωινό ο Αχιλλέας Μπέος.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη με ειρωνική διάθεση κάνοντας λόγο για «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» καταλογίζοντάς του «απωθημένο» για όσα ακούστηκαν στη συναυλία της Δευτέρας.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»