Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για την πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, μίλησε για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη και αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου, αλλά και τα συναισθήματά του λίγο πριν γίνει μπαμπάς. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή #FaysΤime.

«Δε σταμάτησα τη συναυλία, απλά επειδή είχα το ipad εκεί για τους στίχους, είπα να πάρω και ένα τηλέφωνο την ώρα που τραγουδούσα. Στην αρχή, δεν ήθελα να το προδώσω αλλά ήταν τόσο ωραία η εικόνα εκεί, είχαν στηθεί και κάτι παιδάκια εκεί μπροστά και ήμασταν σαν παιδικός σταθμός, είπα να της δείξω και τα παιδάκια τώρα που περιμένουμε και το δικό μας. Να δει πόσο καλός πατέρας θα είμαι» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης για την κίνησή του να πάρει τηλέφωνο τη σύζυγό του ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Δειτε Επισης
Γνωστή ηθοποιός δήλωσε on camera οτι θέλει να κάνει σεξ με την Απόλυτη: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση» Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Ο Μπέος φώναζε στην ερημιά για τις κάμερες: ήρθε το φαΐ και το νερό, ελάτε να πάρετε» «Ο Βασίλης Καρράς δίνει γενναία μία μάχη. Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία...» Ο Νότης Σφακιανάκης για πρώτη φορά, μετά από τρία χρόνια απομόνωσης σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Την εκτιμώ γιατί έχει σωστές απόψεις» O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Μία σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης κάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς: «Κωπηλατώντας στα νερά της απελπισίας» Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε όλες τις συναυλίες της: «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί καθαρά ο πόνος» O Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του: «Τον είδα να κλαίει πολύ & είπα το ναι»

«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Πέρα από την ιδιαίτερη γλύκα της και τον ευγενικό της τρόπο, όταν έγραψα εκείνο το περίφημο ποίημα για τον γάμο μας, πολύ περήφανα πήγα και της είπα ότι ενώ όλοι μου είπαν να μην ασχοληθώ με το θέμα, εγώ δημιούργησα ένα καλλιτέχνημα και τη ρώτησα πως της φαίνεται.

Μου λέει, “πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ δε θα το έκανα”. Με έπιασε το καλλιτεχνικό μου και άρχισαν να της λέω, “εδώ, η σημειολογία…” και μου απάντησε, “Δε θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησες την άποψή μου και σου την είπα. Από εκεί και πέρα, δε πρόκειται ποτέ να σε φιμώσω ή να προσπαθήσω να σου επιβάλλω κάτι”. Αυτό μου άρεσε» ανέφερε στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης για τη γνωριμία του με τη Μαριλού Κόζαρη και το ποίημα που είχε γράψει για τους δημοσιογράφους λίγο πριν τον γάμο τους.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε και το παρασκήνιο της πρωτότυπης πρότασης γάμου στην αγαπημένη του.

«Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα escape room… Ήταν μαζί μας και η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος Κουσουλός που με βοήθησε να στήσω όλο το θέμα, ήθελα να φανεί ότι έρχεται από αλλού η ιδέα και όχι ότι είναι δικό μου. Ζήτησα από τον Πέτρο να πει ότι θέλει να κάνει ένα για τα escape room και να μας καλέσει να πάμε το βράδυ να λύσουμε έναν γρίφο.

Πράγματι, πήραν τηλέφωνο τη Μαριλού κι εκείνη απαντάει: “Α, δε μπορούμε σήμερα, ο Πάνος έχει μια υποχρέωση”. Όντως είχα μια υποχρέωση, αλλά το είχα ξεχάσει. Τελικά το κανόνισα και πήγαμε στο escape room. Tώρα που η Μαριλού δε μπορεί να κουνηθεί, παίζουμε στο Playstation παιχνίδια διαφυγής. Λίγο πριν μπούμε μέσα στο escape room, γύρισε και μου είπε, “εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου”» είπε.

Τέλος, σχετικά με την κόρη του που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγες ημέρες, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε: «Δε μπορώ να βλέπω τη Μαριλού να υποφέρει, να είναι δυσκίνητα. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες. Ήμουν της φάσης που δε μπορούσα να καταλάβω γιατί πρέπει να κάνω παιδί έτσι όπως είναι ο κόσμος… Το ωραίο όμως στο ανθρώπινο είδος είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε άποψη…».

Μια ατάκα του Πάνου Μουζουράκη στο τέλος της συνέντευξής του με τη Φαίη Σκορδά, έφερε την αποκάλυψη από την παρουσιάστρια για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τη Φαίη Σκορδά με μεγάλες αλλαγές, καθώς εκτός από την αλλαγή σπιτιού που είχε, η εκπομπή της μετονομάστηκε και ξεκινά πια στις 11.50!

«Ξεκίνησες σήμερα από ένα βαρύ καλοκαίρι» της είπε ο Πάνος Μουζουράκης στο τέλος της συνέντευξής τους, με εκείνη να αντιδρά λέγοντας, «Ξεφτίλισέ με κι άλλο, ότι ήρθα κομμάτια… Δεν αντέχω…».

«Ήρθες με την παραδοχή ότι έφαγες ξύλο» της απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης με τη Φαίη Σκορδά να παραδέχεται, «Τι να κάνω; Αφού είμαι κουρασμένη, αισθάνομαι έτσι. Ήταν ένα τέτοιο καλοκαίρι, σωματικά και ψυχολογικά, για πολλούς λόγους».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»