Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε όλες τις συναυλίες της: «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί καθαρά ο πόνος»

Συγκλονισμένη η Καίτη Γαρμπή από τον φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon αποφάσισε να ακυρώσει τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε μια μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους λόγους που αποφάσισε να μη κάνει live εμφανίσεις στην Κρήτη το επόμενο διάστημα.

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη. Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτή την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις.

Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

376808503_18383542024014279_4616801051930747284_n

Τα σχόλια που έλαβε η τραγουδίστρια μετά την ανακοίνωση της απόφασής της ήταν πολλά, για τον λόγο αυτό, η ίδια, μέσω νέας ανάρτησης θέλησε να τονίσει πως σε τέτοιες περιπτώσεις “η σιωπή επιβάλλεται” και πως αυτού του είδους το “χειροκρότητα” μόνο αμηχανία της φέρνει.

«Κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον κολακευτικά, υποστηρικτικά και παίρνω και τα εύσημα. Όταν μιλάμε για τα αυτονόητα, για το ηθικό και το ανθρώπινο σε καταστάσεις σαν αυτές που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”.

Η δουλειά των καλλιτεχνών είναι συνυφασμένη με τη χαρά και τη διασκέδαση και αυτό που έκανα εγώ με την ακύρωση των εμφανίσεών μας στην Κρήτη που είναι βουτηγμένη στο πένθος για το αδικοχαμένο παλικάρι της, τον Αντώνη και μια πνιγμένη Θεσσαλία που περιμένουμε να φύγουν τα νερά για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της τραγωδίας, είναι το αυτονόητο και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.

Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, για τη χώρα μας που πνίγεται μέσα στο νερό και τη λάσπη. Η ηθική και η ανθρωπιά πρέπει να είναι παντός καιρού, και όχι όποτε βολεύει τον καθένα μας» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

376755340_18383736712014279_9063055673761132576_n-1

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»