Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/04) η Γιάννα Τερζή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της από τη Eurovision, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το τραγούδι “Όνειρό μου”, αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αποκάλυψε πως ήταν όνειρό της να πάει στη Eurovision, καθώς ήταν μεγάλη φαν από μικρή. Όπως αποκάλυψε, όταν έφυγε από την Ελλάδα όλα πήγαιναν καλά. Ωστόσο, μετά ένας άνθρωπος από την ομάδα της της άσκησε τεράστιο bullying.

“Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο“ περιέγραψε η Γιάννα Τερζή.

Όπως εξήγησε: “Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι και πήγαινε πολύ καλά, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Δημιούργησε κλίμα αδυναμίας και αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Τα είχα καθημερινά. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση και το bullying από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω“.

“Τόσα χρόνια έλεγα διάφορα γύρω γύρω, ότι έτυχε το ένα, έτυχε το άλλο. Όχι, τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι εκείνου του κακοποιητικού ανθρώπου. Στη σκηνή εκείνο το βράδυ ήμουν παγωμένη. Μέσα μου πέθαινα. Δεν μίλησα γιατί με φόβισε. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ζήτησα βοήθεια. Δεν ήταν ότι χειραγωγούσε μόνο εμένα. Όλους” σημείωσε η Γιάννα Τερζή.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Η αποκατάσταση της επέμβασης ήταν πολύ δύσκολη και με έβαλε σε μια συνθήκη που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω, την αναπηρία. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο, αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μη σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα”.

“Το ανακάλυψε τυχαία. Είχα κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη και νόμιζα ότι είχα θέμα στη μέση. Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε, αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες κι απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδερφός μου. Ήθελα να τους προστατεύσω από όλο αυτό” σημείωσε.

Όπως τόνισε: “Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή”.

“Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Οι πόνοι, ότι δεν αισθάνομαι το σώμα μου από τη μέση και κάτω. Όλο αυτό ήταν το βασανιστικό. Είσαι σε ένα κρεβάτι και χρειάζεσαι άνθρωπο να σε πάει στην τουαλέτα, να σε κάνει μπάνιο. Πρέπει να κοιτάς τα πόδια σου για να στέλνεις μήνυμα επί τόπου, να πάρουν εντολή. Τα πόδια μου δεν είχαν αισθητικότητα. Μετά από τρία χρόνια, ό,τι δουλειά ήταν να κάνουν τα νεύρα μου, το έκαναν“ κατέληξε η Γιάννα Τερζή.

τερζη

Πηγή: news247

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος