Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε ο Στέλιος Κουδουνάρης, όπου μίλησε για την πορεία του στο χώρο της μόδας, αποκάλυψε ποια είναι η μοναδική συμβουλή του σε όλες τις γυναίκες αλλά και τι θα πρέπει να έχει κάθε γυναικεία ντουλάπα - Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει πάντα μαύρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #Eleni

Στην απόφασή του να ανοίξει το φυσικό του κατάστημα την περίοδο του κορωνοϊού είπε: «Το έκανα μετά το πρώτο lockdown, όλοι ξέραμε ότι θα έρθει και το δεύτερο (lockdown), αλλά ήθελα το συγκεκριμένο κατάστημα. Ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά τώρα έχει πάρει το δρόμο του».

Για το τηλεοπτικό του προφίλ και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική του παρουσία κι αν αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να του δημιουργήσει ενδοιασμούς την μετέπειτα πορεία του στην μόδα σημείωσε: «Το φοβήθηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν  είχα ζυγίσει και καλά τα πράγματα. Την έκθεση δεν ήθελα καθόλου, στο ραντεβού είχα πάει από ευγένεια, αλλά είχα περάσει πολύ ωραία στο δοκιμαστικό».

Στην ερώτηση τι ήταν αυτό που οδήγησε την παραγωγή του ριάλιτι μόδας να τον επιλέξουν και πλέον να είναι ο βασικός κριτής του σόου μόδας απάντησε ότι ήταν οι εκφράσεις του και ο ρεαλισμός που είχε στα λόγια του, καθώς δεν είχε πρότερη τηλεοπτική εμπειρία, γεγονός που η παραγωγή το βρήκε ως μια πρωτόλεια αντίδραση με ενδιαφέρον.

«Η παρουσία μου στην τηλεόραση με είχε βοηθήσει πολύ, αλλά μου έχει στερήσει και κάποια πράγματα, όπως όλα που έχουν ένα τίμημα», παραδέχθηκε ο αγαπημένος σχεδιαστής.

Αναφερόμενος στο ξεκίνημα του δήλωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι και αγόρια και κορίτσια σήμερα στο χώρο της μόδας. Είναι θέμα προσωπικής εργασίας η πορεία που θα έχει κάποιος. Κι εγώ ήθελα να πάω στο εξωτερικό, αλλά δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα. Έτσι με το που δημιουργήθηκε μια σχολή στο Κιλκίς πήγα αμέσως. Πήγα και στην αρχή έκανα ένα βήμα πίσω, έδωσε 6 μήνες διορίας και πέρασα καταπληκτικά τελικά».

Πώς φαντάζεται ο Στέλιος Κουδουνάρης μία γυναίκα ντυμένη όμορφα και χωρίς υπερβολή;

«Το πρώτο είναι η ενέργεια. Η ενέργεια έχει να κάνει πολύ με την αυτοπεποίθηση. Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, αυτό λέω σε όλες τις πελάτισσες και τις γυναίκες που συναντώ».

«Φαντάζομαι να περπατάνε γυναίκες στο δρόμο και να τις κοιτάνε», αυτή είναι μία πηγή έμπνευσης για το καλλιτέχνη.

Σχετικά με την επαφή που έχει με τις πελάτισσες του μέσα στο ατελιέ του και σε αυτά που του ζητάνε να δημιουργήσουν σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης ότι μέσα από το ριάλιτι μόδας έμαθε να είναι περισσότερο διαλλακτικός:

«οφείλω να ακούσω τι θέλει και πώς φαντάζεται τον εαυτό του», τόνισε ο ίδιος

«Τα μικρά ρούχα, δηλαδή το λάθος μέγεθος είναι αυτό που με ενοχλεί να βλέπω», σημείωσε ο σχεδιαστής και παράλληλα, τόνισε «τα παπούτσια, αν δεν είναι τα σωστά, είναι αυτά που μπορεί να καταστρέψουν ακόμα και μια καλή εμφάνιση».

Όσον αφορά τα must κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα είναι: ένα ωραίο παντελόνι, που είναι κατάλληλο για τον σωματότυπο που έχει μια γυναίκα, με ένα ωραίο λευκό πουκάμισο και ένα ωραίο κόκκινο κραγιόν.

Ο ίδιος, έστειλε ένα φόρεμα στην παρουσιάστρια με την ίδια να ενθουσιάζεται, γιατί αν και δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά, πέτυχε και τον τρόπο που ντύνεται αλλά και το προσωπικό της γούστο, δηλαδή τα χρώματα που τόσο της αρέσουν.

«Εσύ φοράς πάντα μαύρα, όμως», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν επιλέγει ρούχα με χρώματα.

«Εγώ φοράω μαύρα, γιατί εγώ είμαι παρατηρητής. Δεν είμαι το έργο, ντύνω τους άλλους ανθρώπους και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα φορέσω εγώ, θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω και να παρατηρώ τους άλλους ανθρώπους, κάτι που μου έχει στερήσει αναγνωρισιμότητα», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli