Κατερίνα Καινούργιου: «O Ουγγαρέζος είπε ότι τσακώνομαι επίτηδες με τον Ανδρέα, γιατί ο Λιάγκας έκανε τηλεθέαση»

Νίκος Μουτσινάς για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Σπάστε τα συμβόλαια, αυτός ο γάμος δεν πάει πουθενά» - Έβαλε τα κλάματα on air η Κατερίνα: «Έχω πιεστεί επαγγελματικά, ήθελα να φύγω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για όσα είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή για τον αδιόνοητο καβγά της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θέλησε να δώσει σήμερα μέσα από τη δική της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ο καβγάς της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο χθες το πρωί ήταν στημένος γιατί ο Γιώργος Λιάγκας τους πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης για μια μέρα.

Έτσι λοιπόν σήμερα, την ώρα που ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γρηγόρη Γκουντάρα, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία και είπε:

«Παιδιά, μην τσακώνεστε, γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλεγε το πρωί στο ραδιόφωνο ότι τσακώνομαι με τον Ανδρέα, γιατί για μία φορά ο Λιάγκας έκανε μεγαλύτερα νούμερα από εμάς και το κάνουμε επίτηδες».

Ενώ, λίγο πριν το διαφημιστικό διάλειμμα η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα σχολιάζοντας με νόημα: «Χθες βγήκαμε πρώτοι οπότε δε χρειάζεται να τσακώνεστε. Μια φορά δε βγήκαμε πρώτοι και είπαν ότι το κάνουμε επίτηδες, γελάω».

Με κλάματα επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της μετά τις διαφημίσεις.

Η παρουσιάστρια που προηγουμένως είχε νιώσει μια έντονη αδιαθεσία στον αέρα της εκπομπής και είχε ζητήσει να περάσουν σε διαφημίσεις καθώς αισθανόταν πως θα λιποθυμήσει, επέστρεψε αρκετά φορτισμένη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατοσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Στο πάνελ του Super Κατερίνα κάθισε το πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και υποψήφιος βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη θεματολογία με την οποία οι συντελεστές της εκπομπής επέλεξαν να τον απασχολήσουν.

«Εγώ ήρθα εδώ να πω για τις εκλογές και μιλάω ξαφνικά για αυτά τα πράγματα. Είμαι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας και ξαφνικά μιλάω για το εάν ο κύριος Γεωργούλης έχει καταγγελθεί από συναδέλφους στο ΣΕΗ», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανώς ενοχλημένος.

«Έχω θυμώσει. Μιλήσαμε πριν έρθω και μου είπατε ότι δεν θα μιλήσουμε μόνο για αυτό το θέμα. Δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι με ρωτήσετε μόνο για αυτό το θέμα, διότι είμαι υποψήφιος με ένα κόμμα που θα μπει στη Βουλή», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Κ.Κ: Από Δευτέρα μπορείς να ξανάρθεις και να μιλήσουμε και για αυτό.

Σ.Μ: Γιατί τι είναι σήμερα και δε μπορούμε σήμερα;

Κ.Κ: Μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές μπορείς. Από Δευτέρα.

Σ.Μ: Γιατί; Χθες που ήμουν σε άλλο κανάλι γιατί μιλούσα μόνο για αυτό;

Κ.Κ: Γιατί υπάρχουν κανόνες.

Σ.Μ: Παιδιά, ακούστε. Κανόνες υπάρχουν για όλα τα κανάλια, όχι μόνο για ένα.

«Παιδιά, θα λιποθυμήσω με τόσα που τραβάω εδώ πέρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και βλέποντας ότι η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου στο πάνελ ζήτησε άμεσα διαφημίσεις. Επιστρέφοντας από το διάλειμμα, βέβαια, δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση και «λύγισε» στον αέρα.

Και ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε το απόσπασμα στο #ΚαλόΜεσημεράκι μένοντας άφωνος με τους δύο παρουσιαστές, ενώ στη συνέχεια έκανε το δικό του καυστικό σχόλιο.

«Αυτοί γιατί είναι όλοι μαζί οι άνθρωποι; Σπάστε τα συμβόλαια, ηρεμήστε πια. Αυτό είναι ένας γάμος που δεν πάει πουθενά. Το καταλαβαίνετε; Αν βγάλετε τις κάμερες, τα φώτα και τον βάλετε σε ένα σπίτι είναι το σόι που μισιέται. Δεν αντέχουν άλλο. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλη αυτή η κουβέντα. Τελικά είναι Νέα Δημοκρατία η Κατερίνα; Αυτό άφησε να εννοηθεί και πως σίγουρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Κουτσούμπας forever» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»